selma sen burdamısın canım ya baharnaz sana msj yazıyor sürekli bende diyorum ki allah allah altta adın yok ya demekki sonra girdiğinde okusun diye yazıyor sanıyorum
jasmin iyi akşamlar naber
selam sevva
selma aynı anda yazmışız görmedim herkese ii geceler nasılsını
O nasıl bir alışkanlık? ne tuhaflarmış yaa akşam yemeden olurmu hiç..kesin ailecek zayıflardır da.. kaydirigubbakcemile3 Diyet yapmıyor olsan zor valla kendi annenin evi olsa aç dolabı ye ama kayınvalide olunca insan çekiniyor biraz..olsun sen nasılsa yemiyceksin dimi!kızlar bu arada benim hedefime 1,5 kg kaldı..:lepi:
ama tabi 65 e düşürücem hedefime ulaşırsam...
temmuzda eşimin memleketine gidiyoruz...kayınvaldem hayatta diyet falan yaptırmaz..
herkes diyetini evinde yapsın diyor..ama ben oraya gidince diyet yapmasam bile kilo veriyorum..
çünkü onların çok güzel bi alışkanlıkları var..akşam yemek yemiyorlar..
öğle yemeği yenir,akşam acıkan meyve falan yer..o yüzden korkmuyorum..
Canım ya çok geçmiş olsun umarım şu anda iyileşmiştir meleğin midesini üşütmüştür heralde..eflatun fleks günaydın kızlar
bebeg ve benozlem çok geçmiş olsun canlarım..
benim moralim çok bozuk kızlar dün gece 4 den beri elay ım kusuyo nasıl bir kusma hemde ... 5 de acile gittik iğne vurdu eğer bundan sonra 3 kere kusarsa behçet uz çocuk hastanesine gidin dedi menemen küçük yer ya ondan 3 kere kustu uyudu kaldı yawrum eğer kusarsa bi daha gitcez çok korkuyorum neden oldu böle başka bişi yok bi kusuyo bide kokruyo kusarken anlatamam küçücuk azıyla ... :çok üzgünüm:
Canım daha yeni aldın gün geçmeden geri götür derim çünkü dijitalde aynı çıkması lazım (gerçi benim önceki tartım da dijital olmasına rağmen bazen farklı tartıyordu) şimdikinde hiç sekmiyor hep aynı..kızlar size bi şey sorcam;bazılarınız biliyor 10 gün kadar önce bir dijital baskül almıştım,ilk tartıldığımda farklı sonrakinde farklı çıkıyor ama hep ikinci kez çıkmam gerekiyor yani dijital baskül kullananlar hep bu durum yaşanıyormu aceba yoksa aldığım ürün arızalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?