80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma sen burdamısın canım ya baharnaz sana msj yazıyor sürekli bende diyorum ki allah allah altta adın yok ya demekki sonra girdiğinde okusun diye yazıyor sanıyorum

kaydirigubbakcemile3 evet canım o yok bugün yorulmuştur ben ona açınca okusun diye yazıyorum
çünkü gündüzleri ancak 4 ten sonra girebiliyorum :)

ooof kızlar ya nerdesiniz zaten kısıtlı girebiliyorum şimdide siz yoksunuz tabi gezdiniz gezdiniz dimi pazar diye yada yediniz yediniz şimdi rehavet çöktü uyuyorsunuz dimi o kadar yemeyin diyorum ben size görüşcez cumaya kızıyorum ama klava:

bugün yediklerim;
sabah; 2 küçük dilim börek,1 yumurta beyazının yarısı,bir bardak şekersiz çay
öğle;1 kase yayla çorba
ara;1 yemek kaşığı kadar kuru üzüm,3 yemek kaşığı kadar sarı leblebi
akşam;10 kiraz,2 nektar
4 bardak iksir,2 lt su

herkese iyi geceler yarın görüşürüz ama akşam girebilirim ancak hatta belki o da olamayabilir çünküm çoook işim var yarın by

Selamlar arkadaşlar....
Bu sabah yediklerimle başlayayımmm
1 Dilim kepekli ekmek 3 adet zeytin salatalık domates biber ve birazda beyaz peynir
Arada yeşil çay içtim
Öğlen 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam ise ki tam akşam değildiii 2 köfte bolca salata
Birde türk kahvesi asla şekersiz içemem:)

selam seva kimse yok galiba bende biraz temizlik yapayım dedim ama tabiki burayada ugradım biraz

nasılsın sevecım nasıl gidiyor diyet opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

BAHARNAZ okudum canım yazdıklarını utanmana gerek yok yediklerinden bence yarın daha az yersen iş tanam olurŞenizŞenizŞeniz

JASMıN sende hoşgeldin canım hafta sonu olunca pek kimseler ugramıyor buralara ugrasalarda karşılaşamıyoruz ya

evet canım haftasonu genelde sakin oluyo ben eski üyeyim genelde hamilelik öncesi dönemle ilgili konuları okuyordum diyete başlayınca burası ilgimi çekti gerçekten hiç zorlanmadım çok güzel dostluklar kurulmuş hepiniz harikasınız

O nasıl bir alışkanlık? ne tuhaflarmış yaa akşam yemeden olurmu hiç..kesin ailecek zayıflardır da.. kaydirigubbakcemile3 Diyet yapmıyor olsan zor valla kendi annenin evi olsa aç dolabı ye ama kayınvalide olunca insan çekiniyor biraz..olsun sen nasılsa yemiyceksin dimi! Canım ya çok geçmiş olsun umarım şu anda iyileşmiştir meleğin midesini üşütmüştür heralde..
Bu arada yazcam unutuyorum geçen hafta verdiğimiz kilolar eşitti sevgili rakibem ,bu hafta ise hasta olduğum için diyet ve spor yapamadım ondan yani,bu hafta geçecem seni hadi yetiş bana...

Canım daha yeni aldın gün geçmeden geri götür derim çünkü dijitalde aynı çıkması lazım (gerçi benim önceki tartım da dijital olmasına rağmen bazen farklı tartıyordu) şimdikinde hiç sekmiyor hep aynı..

Slmmmm millet!
Bir haftasonuzede daha geldi,sevmiyorum yaaaa hep kaçıyor (eşimin yüzünden ) neyse 1 haftadan sonra ilk kez bugün yürüdüm 1 saat kaçamaklar erimiştir umarım..

Ben bugün mayokini aldım hemi de beğendiğim modelde beden bulamadım biraz ufak aldım ama değiştirmiycem.. bebeğin asılı pantolonu gibi bende astım karşımda duruyor bakıp bakıp içine girmeliyim diyorum (zaten başka bir alternatifim yok ,başka bikini hakkım yok! ) 1 ayım var 4-5 kilo gitse süper olur,veririm dimi yaaaa girmem lazım o mayoya!

Bu haftasonu d.günümüz olacak inşallah benim minik oğluşum 1 yaşını bitirecek (daha dün gibi onu ilk kucağıma alışım..) Bende de acayip bir d.günü hazırlığı var slayt gösterisi,d.günü davetiyesi tasarlıyorum,süslemeler,yiyecekler,ev temizliği vs..
offff çok gerildim umarım herşey çok güzel olur..Tabi ben bu hafta telaşeden sporfalan zor yaparım ve umuyorum ki pasta,börek vs.. sadece tadına bakarım!
Elaycım şanslısın bu hafta da.. (ama belli olmaz..)

Merhaba kızlar :) Ben de destek aramak , destek vermek için aranıza katılmak istiyorum.Bu gruptayken verdiğim kiloları , yediğim yemekleri , yaptığım sporları dosdoğru yazacağıma yemin ederim :)) Lise yıllarımdan bana hatıra kalan ve trajik bir şekilde aldığım (trajik :2 ayda 20 kilo aldım , Elvis Presley tarzı :)) kilolarımı 30 yaşıma kadar muhafaza ettim.Hormonal sorunlarım da olsa , bu kilolara hormonlarımla birlikte savaşarak , yenilmeden meydan okuyacağımı düşünüyorum :teytey: Benim de denemediğim yöntem kalmadı.Sabırsız davranmaktan ve sağlıksız zayıflamaktan da vazgeçmiş bulunmaktayım.İşte bu yüzdendir ki 1,5 ay önce 85 olan kilomu 79 a düşürebildim.Lahana çorbası diyetini metabolizmam sevmedi ama sevdiği iki şey var şu anda ; elma sirkesi + bal karışımı (bal kalorili olsa da , nasıl olduğunu bilemediğim bir şekilde destek veriyor yağ yakımıma) ve haftanın 4 günü yapılan 1 er saatlik yürüyüşlerim..Midemin küçüldüğünü , yağlarımın yumuşadığını hissettikçe hırsım daha da fazla artmakta.Sizlerle birlikte kilo vermem daha kolay olacak.İyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…