Slmmmm millet!
Bir haftasonuzede daha geldi,sevmiyorum yaaaa hep kaçıyor (eşimin yüzünden ) neyse 1 haftadan sonra ilk kez bugün yürüdüm 1 saat kaçamaklar erimiştir umarım..
Ben bugün mayokini aldım hemi de beğendiğim modelde beden bulamadım biraz ufak aldım ama değiştirmiycem.. bebeğin asılı pantolonu gibi bende astım karşımda duruyor bakıp bakıp içine girmeliyim diyorum (zaten başka bir alternatifim yok ,başka bikini hakkım yok! ) 1 ayım var 4-5 kilo gitse süper olur,veririm dimi yaaaa girmem lazım o mayoya!
Merhaba kızlar :) Ben de destek aramak , destek vermek için aranıza katılmak istiyorum.Bu gruptayken verdiğim kiloları , yediğim yemekleri , yaptığım sporları dosdoğru yazacağıma yemin ederim :)) Lise yıllarımdan bana hatıra kalan ve trajik bir şekilde aldığım (trajik :2 ayda 20 kilo aldım , Elvis Presley tarzı :)) kilolarımı 30 yaşıma kadar muhafaza ettim.Hormonal sorunlarım da olsa , bu kilolara hormonlarımla birlikte savaşarak , yenilmeden meydan okuyacağımı düşünüyorum :teytey: Benim de denemediğim yöntem kalmadı.Sabırsız davranmaktan ve sağlıksız zayıflamaktan da vazgeçmiş bulunmaktayım.İşte bu yüzdendir ki 1,5 ay önce 85 olan kilomu 79 a düşürebildim.Lahana çorbası diyetini metabolizmam sevmedi ama sevdiği iki şey var şu anda ; elma sirkesi + bal karışımı (bal kalorili olsa da , nasıl olduğunu bilemediğim bir şekilde destek veriyor yağ yakımıma) ve haftanın 4 günü yapılan 1 er saatlik yürüyüşlerim..Midemin küçüldüğünü , yağlarımın yumuşadığını hissettikçe hırsım daha da fazla artmakta.Sizlerle birlikte kilo vermem daha kolay olacak.İyi ki varsınız.
günaydın aylincim oda değişir canım allah inş hayırlı birisini çıkarır karşına
inş ramazana kadarda istediğin kiloya düşersin tatlım
öncelikle geçmişolsun diyenlere tek tek tek teşekkür ederim hepiniz düşünüp yazmışsınız ..ama malesef flatliners in de dediği gibi çok uzak olmasına rağmen gitmek zorunda kaldık behçet uz a ..2 den 7 ye kadar bekle bekle tahlil yaptır koş koş...sonuçta bişi çıkmadı üşütme olabilir dediler .cumartesi gece 04 sularından başladık pazar gece 01:00 e kadar devam etti kusmamız şimdi durdu ...ama içinde bişi yok tabi ne çıkcak ki ...meleğim benim bişi yemiyo hiç bişi bir tek beni emiyo okadar. çok üzgün yorgunum kızlar ...2 özel bir devlet birde araştırma hastanesine gittik kimse bişi demedi yaa.delircem ben neysee...kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
ben yokken ortam sıcak ve güzelmiş... umarım iyi olurda bende katılıırım ama iyi olmazsa bugün pek giremem kızlar ...çok nazlı oldu elay hanımcım ...öptüm sizi
iyiyim canım inş canım umutsuzluğa kapılmştım ama beni kendime getirdiniz yavaş yavaşta olsa kurtulucam inş allahın izniyle canım ben kahvaltı hazırlıyım pc açık kalsın
Günaydın kızlar,
bende buradayım.
İzlem hoşgeldin aramıza, başaracaksın eminim.
hayret bebeg yok, biyeremi gitti acaba.
Sabah 6:30 dan beri ayaktayım, oğlan o saatte uyandı, kızı okula yolladım, çamaşır katladım, oğlanı saat 9 da uyuttum, anca elime light sütlü gevreğimi alıp kahvaltı yapmaya b aşladım.
Bu aradada sizi özlemişim bir bakıyım dedim...yerimseniben
Haa bu arad dün gece yatmadan önce dondurma yedim, karnım çok açtı ve canım tatlı bişeyler istedi.
Baktım 160 kalori yazıyor, yedim napayım, neyse şok günü olsun dün. Bu sabah tüm istikrarımla yola devam ediyorum..:lepi:
öncelikle geçmişolsun diyenlere tek tek tek teşekkür ederim hepiniz düşünüp yazmışsınız ..ama malesef flatliners in de dediği gibi çok uzak olmasına rağmen gitmek zorunda kaldık behçet uz a ..2 den 7 ye kadar bekle bekle tahlil yaptır koş koş...sonuçta bişi çıkmadı üşütme olabilir dediler .cumartesi gece 04 sularından başladık pazar gece 01:00 e kadar devam etti kusmamız şimdi durdu ...ama içinde bişi yok tabi ne çıkcak ki ...meleğim benim bişi yemiyo hiç bişi bir tek beni emiyo okadar. çok üzgün yorgunum kızlar ...2 özel bir devlet birde araştırma hastanesine gittik kimse bişi demedi yaa.delircem ben neysee...kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
ben yokken ortam sıcak ve güzelmiş... umarım iyi olurda bende katılıırım ama iyi olmazsa bugün pek giremem kızlar ...çok nazlı oldu elay hanımcım ...öptüm sizi
aman ablaaa can bogazdan gelir diyecem rejim bozulacak amaninnn diyim kaydirigubbakcemile3
haftada bikere kacamak selbest.... dondurma sütlü tatli, baska yemek yok :mymeka:
carsamba arkadasimin dogum günü partisi var, yandim bennn
salata türleri yicem vallaaa, pasta yasakkkk, cünkü pastayi pazar yedim yeterli sanirim :dilcikar:
can boğazdanda çıkıyor ama,kaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra kilodan tansiyonum 18- 19 ları buldu, dr. da dedi 20 kilo vermen lazım diye:a015:
vericem tabiiki, veriyorumda...
sende fazla kaçırma. Sabahtan sporunu yap en iyisi doğumgününe gitmeden önce, en azından dengelersin. Ayyy aylincim sen Almanyadaymışsın oranın adını duyunca o güzel pet kahvelerden çekti canım, neyseki burda yok.kaydirigubbakcemile3
slm millet ben geldiiiimmmm.... günaydınnnnnmirmirmirmir iş yerindeyim kaçamak yapıp burlardayım :) yaw sayfalar ne cabuk gecmişşş :)))) rakimbemm nerlerdesinn bi denk gelemioz senle yaaw...=( kahvaltımı yazimm bi simit cay k.k peynirrr bu kaaa:) bu arada hastalanan hastalana cocuklarda benimmde kardesceyizim evde ateslendii senağlama herkesee büyük geçmişş olsunnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?