80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abla Mayokini nin resmini eklermisin lütfen, ben hastasiyimda, cok merak ettim
hayirli olsun güle güle giy
cocugun icinde allah uzun ömürler versin allah anali babali büyütsün daima

simdiden basarilar dilerim hosgeldin aramiza kaydirigubbakcemile2

günaydinnnnnnnnnnnnn elay fleks nasilsinizzz
iyi haftalar dilerimmm

yaa ablalarimm ben cok mutluyum yaa.....
sinav sonucum iyiydiiii, 25 haziran son sinav, meslek sahibi oluyorum resmen 19 yasimda.... cok güzel birsey.... azmimin karsiligini aldim ALLAHIMA sükürler olsun...
kilo da veriyorumm.... anneme dün dedim, anne hic bukadar hirsli olmamistim, ordaki ablalarin sayesinde, icimden bi ses sanki bu rejimi ,,Saglikli beslenmeyi'' hic birakmiyacam diyor... INSALLAH... ramazana kadar devam etmeyi düsünüyorumm.... ve umarim hedefime kavusurum...... en büyük ihtimal 77, en düsük 73 civari...
hayatimda herseyy iyi gidiyo, bi özel hayatta gelisme yok oda hayirlisi :asigim:

tsk ediyorum herkese
icimden geldi opuyorumnanaktan

günaydın aylincim oda değişir canım allah inş hayırlı birisini çıkarır karşına
inş ramazana kadarda istediğin kiloya düşersin tatlım

günaydın aylincim oda değişir canım allah inş hayırlı birisini çıkarır karşına
inş ramazana kadarda istediğin kiloya düşersin tatlım

INSALLAH abla
nasilsin?
iyisin insallahhh
sende basaricaksinnn merak etmee

dünki yediklerim
sabah 1 dilim karpuz peynir
öğle---pilav üstü tavuk mevlid pilavıydı yarım tabak yedim
akşam---4 ızgara köfte 1 dilim ekmek yoğurt az acılı ezme
dün çok güzel geçti kaçamaklara rağmen

öncelikle geçmişolsun diyenlere tek tek tek teşekkür ederim hepiniz düşünüp yazmışsınız ..ama malesef flatliners in de dediği gibi çok uzak olmasına rağmen gitmek zorunda kaldık behçet uz a ..2 den 7 ye kadar bekle bekle tahlil yaptır koş koş...sonuçta bişi çıkmadı üşütme olabilir dediler .cumartesi gece 04 sularından başladık pazar gece 01:00 e kadar devam etti kusmamız şimdi durdu ...ama içinde bişi yok tabi ne çıkcak ki ...meleğim benim bişi yemiyo hiç bişi bir tek beni emiyo okadar. çok üzgün yorgunum kızlar ...2 özel bir devlet birde araştırma hastanesine gittik kimse bişi demedi yaa.delircem ben neysee...kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

ben yokken ortam sıcak ve güzelmiş... umarım iyi olurda bende katılıırım ama iyi olmazsa bugün pek giremem kızlar ...çok nazlı oldu elay hanımcım ...öptüm sizi

iyiyim canım inş canım umutsuzluğa kapılmştım ama beni kendime getirdiniz yavaş yavaşta olsa kurtulucam inş allahın izniyle canım ben kahvaltı hazırlıyım pc açık kalsın

gecmis olsun ablammm benneyaptımki
bu TR deki doktorlara sinir oluyorum zatennn, sira bekle bekle bu ne ya...
Cok kisiden ve haberlerden görüyorum duyuyorum... rezillik yaniii, kücücük cocukla onsam saat bekletilirmi....
Neyse umarim buda birgün degisir
Tekrar gecmis olsun abla
Üzme sen kendini, düzelir...
Iyi oldugunda gelirsin ablam, merak etme, kizinla ilgilen sen
öptüm:teselli:

iyiyim canım inş canım umutsuzluğa kapılmştım ama beni kendime getirdiniz yavaş yavaşta olsa kurtulucam inş allahın izniyle canım ben kahvaltı hazırlıyım pc açık kalsın

ilk baslarda bende öyleydim abla, 2 hafta yapmistim rejim, 1,5 kgvermistim, sonra 3 hafta bunalima girdim, 4 kilo almistim 92 ye cikmistim halbuki 88,5 idim :)
sonra sopaladi alnagme beni, kendime geldim hehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,
bende buradayım.
İzlem hoşgeldin aramıza, başaracaksın eminim.
hayret bebeg yok, biyeremi gitti acaba.
Sabah 6:30 dan beri ayaktayım, oğlan o saatte uyandı, kızı okula yolladım, çamaşır katladım, oğlanı saat 9 da uyuttum, anca elime light sütlü gevreğimi alıp kahvaltı yapmaya b aşladım.
Bu aradada sizi özlemişim bir bakıyım dedim...yerimseniben
Haa bu arad dün gece yatmadan önce dondurma yedim, karnım çok açtı ve canım tatlı bişeyler istedi.
Baktım 160 kalori yazıyor, yedim napayım, neyse şok günü olsun dün. Bu sabah tüm istikrarımla yola devam ediyorum..:lepi:

aman ablaaa can bogazdan gelir diyecem rejim bozulacak amaninnn diyim kaydirigubbakcemile3
haftada bikere kacamak selbest.... dondurma sütlü tatli, baska yemek yok :mymeka:
carsamba arkadasimin dogum günü partisi var, yandim bennn
salata türleri yicem vallaaa, pasta yasakkkk, cünkü pastayi pazar yedim yeterli sanirim :dilcikar:

canım benim, tekrar geçmiş olsun..
umarımki sadece midesini üşütmüştür.
Bebeğin ne kadar canım, küçükmü?

can boğazdanda çıkıyor ama,kaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra kilodan tansiyonum 18- 19 ları buldu, dr. da dedi 20 kilo vermen lazım diye:a015:
vericem tabiiki, veriyorumda...
sende fazla kaçırma. Sabahtan sporunu yap en iyisi doğumgününe gitmeden önce, en azından dengelersin. Ayyy aylincim sen Almanyadaymışsın oranın adını duyunca o güzel pet kahvelerden çekti canım, neyseki burda yok.kaydirigubbakcemile3

slm millet ben geldiiiimmmm.... günaydınnnnnmirmirmirmir iş yerindeyim kaçamak yapıp burlardayım :) yaw sayfalar ne cabuk gecmişşş :)))) rakimbemm nerlerdesinn bi denk gelemioz senle yaaw...=( kahvaltımı yazimm bi simit cay k.k peynirrr bu kaaa:) bu arada hastalanan hastalana cocuklarda benimmde kardesceyizim evde ateslendii senağlama herkesee büyük geçmişş olsunnnn....

sabahtan nasikl yapiyim sporumu, calisiyorum ben isten sonra gidecem oraya....
yarin gidecem spora, veya bu aksam, ve persembe günü eritirim yediklerimi mafoldumben

o dediign kahve hangisiymis ki :uhm:

ay hayirdir insallah bütün cocuklar hasta noluyooo:Saruboceq: gecmis olsun
hg

seraycımmm

kızım sadece 20 aylık küçücük daha bebeğim ama nasıl korktu bir bilsen ilk defa kustu çünkü oda bu olaya çok şaşırdı ve korktu şimdi uyuyo kahvaltı azcıkta olsa etti umarım iyi olur ...ayline flekse herkese teşekkür ederim... canlarım benim ben ortalığı toplıyım bu arada hala aptal gibiyim...çok yorgunumm benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…