80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabahtan nasikl yapiyim sporumu, calisiyorum ben isten sonra gidecem oraya....
yarin gidecem spora, veya bu aksam, ve persembe günü eritirim yediklerimi mafoldumben

o dediign kahve hangisiymis ki :uhm:

hani burdaki demlikm poşetler gibi oluyo ya yuvalak, yuvalak.
kahve makinesinin çekmevcesine koyuyo, düğmeye basıyon, şırıl şırıl doluyo fincanına.
espresso türevi sanırım o belkide tam kendidir espressonun. ama burda daha sert3 oluyo, ordakiler çok güzeldi... kaydirigubbakcemile3
bu arada 1 ağustosta falan Almanyaya gitcem bende, aslında isviçre basele gidiyorum,ordan arabayla geçcez, o zaman içerim doya doya.

canım benim inşallah geçmiştir.
ilk kez kustuysa korkar tabii, kuzucuk.
Ama büyüyene kadar neler neler yaşıyor insan, çocuklar söz konusu olunca, kalbin hep kıpır kıpır yaşıyo insan, Allah beterinden saklasın.:Saruboceq:

h.b aylincim :) yaw inanın canım calışmak hiç istemio böle kös kös oturasım var.. yada suan denizin mavi sularında olmyı offff offf:çok üzgünüm: bi gün kadınlar kulübünü toplaşalım denize gidelimmm eheheh:sm_cool: dün nişanlıma dedim iice kafasında yer etti rejimi falan bıraktıgımı düşünüo bana inancı kalmadı bende bu sefer olcak demek istemiorum haberi yok cabalarımdannn görcekk oooooo =)=)=) kızlarrr yardım edinnnnnn:sm_confused: bu arada elaycımmm cok cok gecmiş olsun bebişineee hemen iileşsinn sıkıştıralım onuuu :)

biz öyle kahve kullanmiyoruz
bilemicem tadini :)

sıkıştıralım gülommm
sağol selmacım

ya benim bişi yapasım yok ama bii kahve koyayım kendme kız lar bi sn
yaw seray puanlar için saol valla şımartıyosun beni zemuszemus

kızlar gunaydın. Oku oku biteremedim geçmişi ben yokken kaynatmışsınız valla. Akşam bir kına gecesine gittik. ınanır mısınız aklım sizde kaldı.. Kaç sayfa birikti diye.. Bana herkes formunu bıulmuşsun dedi ama yok ben daha istiyorum gitsin diye.. Lavitam hatrımı ve moralimi sormuşsun sağol canım çok iyim bir de duran metobolizmamı çalıştırırsam daha da iyi olacağım.. Kızlar yeni gelenler ailemize hoş geldiniz.. Flatliners cim sağol arkadaşım bende seni gordum mu mutlu oluyorum.. nidam cım nerelerdesin?

sıkıştıralım gülommm
sağol selmacım

ya benim bişi yapasım yok ama bii kahve koyayım kendme kız lar bi sn
yaw seray puanlar için saol valla şımartıyosun beni zemuszemus

ahhh canım ne demek, paraylan değil ya,,,kaydirigubbakcemile3

Bu arada o kadar puan dağıtmışımki, azıcık istirahat edin diyor arkidişler bana...:roflol:

kızlar c.tesi yediklerim:
sabah : peynir, ekmek, zeytin çay
ara yarım kaşarlı gevrek
öğlen:yok
ara: erik ve kiraz
akşam: 2 kaşık makarna, bezelye ve salata

pazar yediklerim: (gun vardı ((( )

sabah: 1 pogaça (eşim almış)
ara: yok
öğlen: yarım kase çorba, 4 sarma, 1 yemek kaşıgı kuru fasulye, 1 yemek kaşıgı barbunya, 3 yemek kaşığı havuç salatası, 1 but tavuk, 1 küçük fırında pişmiş patates
ikramlar: sütlü tatlı ve şambali tatlısının 4/1
ara : 3 dilim karpuz, 2 erik
akşam: 5 köfte, salata, yoğurt

çok yedim biliyorum ama.. Bu günümüzde hem yemek hem ikram var ve ben sabah kahvaltı yapmadan giderdim genelde.. Ama dun sondu ve kadın çalıştığı için pazar yapıldı. pazar sabahı da esim benle kahvaltı yapmayacak mısın diyince itiraf ediyorum kaçtı.. of of

arkadslar fikirlerinize ihtiyacımm varrrr.....CADIARZU ya ben izmirde yasar ünide grafikerlik bölümündeydim maddi durumdan dolayı okulu bıraktım suan danışmanlık şirketinde (babamın şirketi) pazarlama sorumlusu olarak calışıorum ama pazarlama bana göre bi meslek deil mutlu deilim yani insanlra hizmette olsa bişey pzarlmak mutlu etmior beni... ben yaratıcı bi insanım grafikerliğide oyüsden secmiştim cizimim falan cok iidi...ama onu bırakınca hevesim kalmadı hayatımda 2. düşündüğüm meslekte kuaförlük....acaba diorum çıraklıktan baslasammı bi dükkanımız vr oraya belgemi aldıktan sonra acsammı aileyle calışmak inanın cok zor olmuor bi türlü... ailedeki herkesin boyasını fönünü cekimini kaş alımını herseyini normaldede ben yapıorum yabancı deilim yani ama kararsızım sizceee fikirlerinizi bekliorum bu aralar karışıgım yardımm ediiin bana

bugün bi çok proğram yapmıştım eşimde vardı proğramın içinde,o da kendine proğram yapmış,az önce gitti benim işler alt üst oldu tabikine,öğleden sonraya yetişirse yine hallederiz işleri.
aay bugün bi enerjiğim hiç sormayın,aslında genellikle her sabah enerjik oluyorum bu diyete başladığımdan beri aceba bunun nedeni az yemekmi çünkü önceden tıka basa yediğimde bir ağırlık çöküyordu canım hiç bir şey yopmak istemiyordu demekki hafiflik bundan geliyor

gülom varya benimde şimdiki aklım olsa dkoaför olurdum çok para var tutturursan o işte. eğer imkanların müsaitse başla derim.benim bir arkadaş vardı 23 yaşından sonra bir yere girdi hemen öğrettiler işi belgeri aldı dükkan açtı misler gibi yapıyo iş 5-6 yıldır yani sonradan öğrenci küçüklükten eğitilmedi ama eli müsait çok güzel yapıo
umarım sende yaparsın kaydirigubbakcemile5

cnm ben mimari cizimciyim, mimarlarin asistani gibi birsey
bende cizmeyi severim, cogunlukla bilgisayarda cizim yapiyoruz, böyle birsey düsünebilirmisin bilmiyorum TR de nasil???
Kuaförlük yapabilirsin tabi, sonra kendi dükkanini bile acarsin, bence bir bayan olarak güzel bir meslek, burdada iki yengem kuaför, hem özel müsterileri var hemde dükkanda eleman olarak calisiyo....
bence güzel birsey harcligin iyi cikiyor

elay iyiyim canım sağol,bu arada kızının artık kusmadığına çok sevindim,bişey yok dediyse doktorlar yoktur bişey üşütme bazen böyle sonuçlara sebep olabiliyor,artı anneler korkuyor hep daha kötüsü olursa diye,ama olmaz korkma geçecek bak bi kaç güne cıvıl cıvıl olur yavrucak,üzülme lütfen.bebişler çok dayanıklılar.öp benim için kuzuşunu,hem seni emiyor ya en iyisi bu en önemli ilacını alıyor demek oluyor zaten dimi şeker:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…