sabahtan nasikl yapiyim sporumu, calisiyorum ben isten sonra gidecem oraya....
yarin gidecem spora, veya bu aksam, ve persembe günü eritirim yediklerimi mafoldumben
o dediign kahve hangisiymis ki :uhm:
seraycımmm
kızım sadece 20 aylık küçücük daha bebeğim ama nasıl korktu bir bilsen ilk defa kustu çünkü oda bu olaya çok şaşırdı ve korktu şimdi uyuyo kahvaltı azcıkta olsa etti umarım iyi olur ...ayline flekse herkese teşekkür ederim... canlarım benim ben ortalığı toplıyım bu arada hala aptal gibiyim...çok yorgunumm benneyaptımki
hani burdaki demlikm poşetler gibi oluyo ya yuvalak, yuvalak.
kahve makinesinin çekmevcesine koyuyo, düğmeye basıyon, şırıl şırıl doluyo fincanına.
espresso türevi sanırım o belkide tam kendidir espressonun. ama burda daha sert3 oluyo, ordakiler çok güzeldi... kaydirigubbakcemile3
bu arada 1 ağustosta falan Almanyaya gitcem bende, aslında isviçre basele gidiyorum,ordan arabayla geçcez, o zaman içerim doya doya.
canım benim inşallah geçmiştir.
ilk kez kustuysa korkar tabii, kuzucuk.
Ama büyüyene kadar neler neler yaşıyor insan, çocuklar söz konusu olunca, kalbin hep kıpır kıpır yaşıyo insan, Allah beterinden saklasın.:Saruboceq:
elay şu puan işi nedir merak etim
sıkıştıralım gülommm
sağol selmacım
ya benim bişi yapasım yok ama bii kahve koyayım kendme kız lar bi sn
yaw seray puanlar için saol valla şımartıyosun beni zemuszemus
arkadslar fikirlerinize ihtiyacımm varrrr.....CADIARZU ya ben izmirde yasar ünide grafikerlik bölümündeydim maddi durumdan dolayı okulu bıraktım suan danışmanlık şirketinde (babamın şirketi) pazarlama sorumlusu olarak calışıorum ama pazarlama bana göre bi meslek deil mutlu deilim yani insanlra hizmette olsa bişey pzarlmak mutlu etmior beni... ben yaratıcı bi insanım grafikerliğide oyüsden secmiştim cizimim falan cok iidi...ama onu bırakınca hevesim kalmadı hayatımda 2. düşündüğüm meslekte kuaförlük....acaba diorum çıraklıktan baslasammı bi dükkanımız vr oraya belgemi aldıktan sonra acsammı aileyle calışmak inanın cok zor olmuor bi türlü... ailedeki herkesin boyasını fönünü cekimini kaş alımını herseyini normaldede ben yapıorum yabancı deilim yani ama kararsızım sizceee fikirlerinizi bekliorum bu aralar karışıgım yardımm ediiin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?