gulom canım bence kuaförlük güzel bir meslek bir bayanın hiç sıkılmadan yapabileceği bir iş.hem parasal yöndende çok iyi şöyle düşün;maddi olarak en zayıf insanın bile yılda bir kaç kez kuaföre yolu düşer düğündü sünnetti vs.Benimde istediğim bir iş aslında kuaförlük veya güzellik uzmanlığı elayın verdiği örnekteki insan olmayı isterdim ama olurmu bilmemki,benimde elim çok yatkındır,bir arkadaşın kuaför salonunda sohbete gidiyordum bir iki hafta içinde kalabalık olduğunda müşterilerin ilk fönlerini hep benim çekmemi rica ederdi arkadaş.Şu anda bir dükkan açacak gücüm var benimde ama bu çevrede çok var kuaför salonu başka yerdede ben yapamam işin özü içimdeki uhtedir yani.arkadslar fikirlerinize ihtiyacımm varrrr.....CADIARZU ya ben izmirde yasar ünide grafikerlik bölümündeydim maddi durumdan dolayı okulu bıraktım suan danışmanlık şirketinde (babamın şirketi) pazarlama sorumlusu olarak calışıorum ama pazarlama bana göre bi meslek deil mutlu deilim yani insanlra hizmette olsa bişey pzarlmak mutlu etmior beni... ben yaratıcı bi insanım grafikerliğide oyüsden secmiştim cizimim falan cok iidi...ama onu bırakınca hevesim kalmadı hayatımda 2. düşündüğüm meslekte kuaförlük....acaba diorum çıraklıktan baslasammı bi dükkanımız vr oraya belgemi aldıktan sonra acsammı aileyle calışmak inanın cok zor olmuor bi türlü... ailedeki herkesin boyasını fönünü cekimini kaş alımını herseyini normaldede ben yapıorum yabancı deilim yani ama kararsızım sizceee fikirlerinizi bekliorum bu aralar karışıgım yardımm ediiin bana
teşekür ederiim aylin.tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ederim haftanın birincisi oldugun için
haklsın aslında ama ben okulunu bıraktım yha o mesleğin hevesim cok kırıldı cnm ya düşünsene hemde son yıl bırakmak zorunda kaldım şimdi ona sıfırdan diplomasız baslamak nedense zor gelior ...gulomm..Kuaförlük mesleği guzel bir meslek ama grafikerlik bana göre daha yaratıcılık gerektıren bir meslek.. Nerden biliyorsun dersen işimiz reklamcılık olduğundan yoktan biri ürünün tasarımını yapmak, bazen reklam filmi ile ilgili, bazen afiş ti panoydu, logoydu insanı alıp götüren ve heyecanlandıran bir meslek.. Maalesef 14 senedir bu işin içindeyim ufak tefek şeyler dışında corel programında yapabildiğim birşey yok ama becerimde yok.. İsterdim yetenkli olmayı.. Hayal gucumun geniş olmasını.. Kısaca okul olması şart değil çok uygun grafik kursları var.git onlara kendini biraz hazırla ama şunu unutma kii asla çalışma hayatında öğreneceğin tecrübeyi okul veya kursta öğrenemezsin.. Grafiğin yoğun uygulandığı bir işyerine gir.. Orda gerçekten çıkraklıktan başla, ama her hareketi takip et.. Ana hatları da kursta öğrendin mi gerisi gelir diyorum ve basarılar diliyorum..
arkadslar fikirlerinize ihtiyacımm varrrr.....CADIARZU ya ben izmirde yasar ünide grafikerlik bölümündeydim maddi durumdan dolayı okulu bıraktım suan danışmanlık şirketinde (babamın şirketi) pazarlama sorumlusu olarak calışıorum ama pazarlama bana göre bi meslek deil mutlu deilim yani insanlra hizmette olsa bişey pzarlmak mutlu etmior beni... ben yaratıcı bi insanım grafikerliğide oyüsden secmiştim cizimim falan cok iidi...ama onu bırakınca hevesim kalmadı hayatımda 2. düşündüğüm meslekte kuaförlük....acaba diorum çıraklıktan baslasammı bi dükkanımız vr oraya belgemi aldıktan sonra acsammı aileyle calışmak inanın cok zor olmuor bi türlü... ailedeki herkesin boyasını fönünü cekimini kaş alımını herseyini normaldede ben yapıorum yabancı deilim yani ama kararsızım sizceee fikirlerinizi bekliorum bu aralar karışıgım yardımm ediiin bana
bugün bi çok proğram yapmıştım eşimde vardı proğramın içinde,o da kendine proğram yapmış,az önce gitti benim işler alt üst oldu tabikine,öğleden sonraya yetişirse yine hallederiz işleri.
aay bugün bi enerjiğim hiç sormayın,aslında genellikle her sabah enerjik oluyorum bu diyete başladığımdan beri aceba bunun nedeni az yemekmi çünkü önceden tıka basa yediğimde bir ağırlık çöküyordu canım hiç bir şey yopmak istemiyordu demekki hafiflik bundan geliyor
yaa ablalarimm ben cok mutluyum yaa.....
sinav sonucum iyiydiiii, 25 haziran son sinav, meslek sahibi oluyorum resmen 19 yasimda.... cok güzel birsey.... azmimin karsiligini aldim ALLAHIMA sükürler olsun...
kilo da veriyorumm.... anneme dün dedim, anne hic bukadar hirsli olmamistim, ordaki ablalarin sayesinde, icimden bi ses sanki bu rejimi ,,Saglikli beslenmeyi'' hic birakmiyacam diyor... INSALLAH... ramazana kadar devam etmeyi düsünüyorumm.... ve umarim hedefime kavusurum...... en büyük ihtimal 77, en düsük 73 civari...
hayatimda herseyy iyi gidiyo, bi özel hayatta gelisme yok oda hayirlisi:asigim:
tsk ediyorum herkese
icimden geldi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?