80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çıkıyorum sonra görüşürüz oğluşuma yemek yapıcam bir de ortalığı toparlayacağım,kendinize iyi bakın kaçamaksız bir gün diliyorum
alnagme öyküyü akşam okuyacağım canımcım o zaman yaparım yorumu
bu arada bebeg dün bugünden için biraz geç girebileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam soran bir arkadaş vardı bilgisine

alnagme nasıl güzel bir yazı bu ...çok beğendim içlendim senağlama

hiç bir zaman dostlarımızı kaybebetmemeiz dieğiyle

hheheheh valla o gü kaçırdım biras ben kayınvalidede rakibem bu hafta yenebilirsin ama dier hafata elimdesinn muahhh u arada hikayee cok güzeldii paylaşım için tesekkürler canm ....kahveyede at bi şeker bişi olmaz okadar yaw

ayyy sagol ablam benimm
insallah gerisi gelir hehe :asigim:

anaaaaaaam 48-50 kalorimi :1shok: o zaman ben bir kahve içeyim ama ara öğünleri yemeyim bari.Teşekkürler benözlem

sevdemer evet kahveni afiyetle iç ziyade olsun saglıklı besalenirken hayatın tatlarından da kendimizi mahrum etmeyelim.önemli olan ölçüsü ve birini kısıtlarken diğerine yol vermek aynen senin yaptığın gibi kahveni içersin ara öğününü almış kabul edersin.

ewet benözlemm haklısın gercekten türlü kısıtlayınca bi yere kadar gidebilioruz herseyden yemek lazım ama az az:)

kızlar selam, hemen dün yediklerimi yazıp çıkıcam, bugün iş çok.
sabah: 1 kepekli tost, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 3 kokteyl sosis
ara: 3 kayısı
öğle: 2 tane tavuk kanadı, 1 kırmızı biber közlenmiş, 8 tane patates kızartması
akşam: 2 top dondurma
3 lt su, 2 fincan yeşil çay
Nihayet bu sabah 68,7'yi gördüm, 29 Hazirana kadar 65 olmam lazım en azından.
Hepinizi öpüyorum.

kızlar ben şubattan bu yana 7 kilo verdim.. Evet ara ara şu an ki gibi kilo vermelerim durdu ama herşeyden yedim.. Buna pizza bile dahil.. Ama diğer öğünlerimi hep dengeledim. Ve bu kaçamakları genelde ya sabah ya öğlen yaptım..Akşam yapmamaya çalıştım.. Bu son dönemde biraz rotam şaştı ama toplayacağım meralk etmeyin. Kendinizi yemeyecem diye kısmayın kıstığınızda zaten bırakmak için neden yaratıyoruz kendimize.. kısıtlı olmak kaydı ile yiyin sevgili kilodaşlarım.. Evet hikayeyi her okuduğumda bende ağlamaklı oluyorum.. Ama herkes çevresindekilerin değerini bir kez daha anlasın diye gönderdim.. Sizi üzmek istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…