80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eve geldim erkenden....kafam karışık biraz...bu kuaförlük olayını düşünüorum ssanırım sıfırdan işe baslamam gerekecek birinin yanında buda baya zor olucak sanırım zamanla oturacak hersey... bu arada bugün sabah simit bi k.k peynir
ögle yarım tabak makarna ve yogurt
ara 2 tane (küçük) köfte akşamada salata yiyecegim benden böle sizden ne haberşakkıdı

slm kızlaarrr.. ben şimdi geldim eve... bayaa birikmiş sayfalarr.. geçmişi okuyup muhabbete gelicemm...

alnağmecim iyiyim canımm .. sen nasılsın? yoğundum bugün eve ancak girebildimm... paylaşım için saol cnmm.. güzel bi hkaye...

kızımın mezuniyet töreni vardı bugün... okul öncesi eğtimden mezun oldu kaydirigubbakcemile3

ama bayıldım yaa.. cübbeler kepler flnn... tören bitiminde keplerini havaya attılar.. gözlerim doldu resmen... kepli resimleri çekilmiş.. boş bi vaktimde tarayıp koyucam burayada...

bugünkümenümü de yazayımm .. diğer topiklerime de bi uğrıyayım... :))))))))))

sabah------------- yarım dilim ekmek, yarım bardak şekersiz çay(dr. geç kalmiim diye aceleden)

ara----------------- 1simit(hastanedeydim)

öğlen-------------- 4erik (evde ayaküstü,okula geç kalmamak için)

ara----------------- 1 ayran(okulda)

akşam----------- 1 kepçe çorba,salata (akşamı evde yicem inşallah kaydirigubbakcemile3 :roflol: )

ara---------------- 1 kupa şekersiz çay (ayaklarımı uzatıp çayımı yudumlamak istiyorumm)

ayrıca bugün 7 saat boyunca hastane ve okul için ayakta dikildim(gerçi arada oturdum ama olsun).. ve koşuşturdum... ne kadar su içtiğimi bilmiyorum ama sadece dışarda olduğum sürede 3 şişe su aldım.. eve geldiğimden beri de 1 lt.ye yakın suiçtimm. offff bursa yanıyoooo... şu an bulunduğumoda 38 derece ... inanılmazzzz sıcaaakkkkk:1shok:

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorumm... inşallah siz de çabucak ve kalıcı olarak verirsiniz kilolarınızı.. kızlaarrr 15 sayfa biriktirmişsiniz.. şimdi kimseler yokk... :jeyyar:

hmm söylemeyi unuttum.. akşam giremedim çünkü kızımın ateşi çıkmadı gün boyunca hiçç.. bende gitmek istiyorum düğüne deyince beraber bizde gittik.. 11 de düğünden çıktık ama eve geldiğimizde saat 12 yi geçiyodu.. allahtan park yeri olmadığı için arabayla gitmemişik ve dolmuş durağına kadar yürümek zorunda kaldık. hem yürüyüş olduu... hem gezinti ailece.. :))) akşam serinliğinde kent meydanımızda havuzun kenarında oturduk biraz... açık havada birer sigara ohhhh...

kızlar burdasınız da neden konuşmuyonuz be yaaa

kızımın kusması bitti ama şimdide ishal başladı sanırım böle bisüre devam edecek çok şükür ki neşesi iyi..:Saruboceq:.dua eden herkese teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan

bende çorba yapıcam dahaa.... kimseler yokken gideyim de kocam gelmeden pişireyim... ne çorbası yapsam acaba... neyse şehriye olur belki de yayla.. mutfağa girince belli olurr..

Bebeg aylın ne haber ben cok yoruldum halı yıkadım yatak odamı temızledım Şımdıde yemek yok ama yapasımda yok

bebeg kızının ınŞallah Ünıversıtedekı kep tÖrenınede katılırsın canım hayatında baŞarılar

elaycımmm..... ayy sevindim elayımızın yi olmasına...inşallah kısa sürede ishali de geçer ve sağlığına kavuşur... çoook geçmiş olsun tekrardan...

selmacımm amiiinnn arkadaşım sağolasın... inşallah yavrularımızın en iyi mevkilere geldiği günleri de görürüz hepimiz canımm...

selam sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum valla
ben bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 bardak sıcak süt
k.k kadar peynir
3 zeytin
öglen yayla çorbası 1 dilim ekmek
akşamda çorba içicem yanına salata

selam kızlarrr ben geldimm sonunda yavrularım şimdi daha iyiler hastanelere gitmekten bir hal oldukk anlıycanız evimin tadilatı daha bitmediii günlerim yanaştı ben şimdi annemden yazıyorum benim evde net yok maleseff kızlarrrr girmesemde aklım msizlerde kızlarrr kilommu bildiremedim haftanın birncisi kim oldu acaba merak ettim geçmişi okumaya vaktimm yokkk benim kiloda 68 yanii iyii gidiiyo

SERRA hoşgeldin sevindim bebeklerinin iyi olmasına süper gidiyorsun ne güzel gitti kg

evin icinde tadilat zor iş gecen senede ben yaptırmıştım ama bizim sadece evin duvarları kalmıştı yıkmadık kolay gelsin

selmacım sağolll bebek canımm mesajını okudum tatlımm hayırlısı inşş senii unturmuyumm hiççç buu arada kızlarr ben yokken neler olduu haftanın biricisi kim merak ettim doğrusu

serracım şükür kavuşturana... geçmiş olsun. yavrularının iyi olmasına sevindim cnmm... evin içindeyken tadilar zor iş. benimde mutfak büyütülme işi var ama yıllardır gözüm yemiyo valla.. balkonun yarısı iptal olucak.. duvar komple kırılması lazımm.. tekrar tezgah,dolap,kalebodur flnn... neyse bu yaz belki kalkışırız bide bu işlere... ama şimd,i maddi olarak zor görünüyo.. malum kriz.. bu arada birinci aylin.. bu hafta tablo döküülüyodu... bulursam güncelliyeyimm ... ben çıkıyorum şimdilik.. byy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…