80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bebegcimm bende sizi çok özledimmm canlarımm benimm bu arada aramıza baya yeni arkadaş katılmış hoşş geldinizz kızlarrrrrrrrrrrr umarımm hepiniz dilediğiniz kiloya kavuşursunuz tabii bendeeeee

off olmadı canmm. yaa... lavitadan alıntı yapmışım aacele ederken... neyse bulan olursa güncellesin.. çıkmam lazımm..

selam kızlar bebeqcm msjını aldım cevap yazdım

benözlem elay gulomm herkes iyidir inşallah

hayırlısı canım kuzunun kep töreni hımmm ayy ne güzel olmuştur cicim benim

kızlar bu arada geçmişi okuyup gelcem

selam kızlar bebeg inşallah kızını daha iyi yerlerde görürsün.elaycım bol bol su içirmeyi unutma kızına çok geçmiş olsun.seray haberim yoktu herhalde kaçırdım geçmiş olsun canım.iyiyim baharnazcığım sen nasılsın?

bugun kü menüm sabah:bir dilim esmer ekmek dereotlu bir kase lıgt yogurt şekersiz çay öglen:bir kase çorba ara 1 elma akşam marul 6 adet köfte bir tabak taze fasulye .1.5 litre su içtim

slm arkadaşlar nasılsınız eve yeni geldim yemek yaptım yiycez şimdi ama size bir bakayım dedim

sabah 1 poğaça yedim şimdi 1 kase patates çorbasıyla patlıcan salatası yiyeceğim

jasmin pek birşey yememişsin gibi geldi bana sanki bak halsiz düşebilirsin

kilo bildirimi yapıyormusunuz

hoşgeldin canım geçmişide okudum ama farkedemedim seni

kilo bildirimi cuma sabahları yapılıyor handerya listeyi hazırlıyor cumartesi günü
ak mı kara mı görüyoruz

günlük ne yediklerimizi yazıyoruz ayrıca

sabah 1 poğaça yedim şimdi 1 kase patates çorbasıyla patlıcan salatası yiyeceğim

günlük yemek yeme alışkanlığın buysa eğer :uhm::uhm:
istersen geçmişi oku canım sana bir fikir verebilir
genelde başarılı olanlar ve başarılı olmaya aday bütün arkadaşlarımız sık sık ve az öğün bol su ve sporda başarmışlar

baharnaz cımm elay iyi ishal oldu ama iyi ...

ben kötüyüm şimdi böbreğim acıyo kızlar bize ana-kız noluyo yaa ben delircem hiç keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…