baharnaz cımm elay iyi ishal oldu ama iyi ...
ben kötüyüm şimdi böbreğim acıyo kızlar bize ana-kız noluyo yaa ben delircem hiç keyfim yok
geçmiş olsun canım üşütmüşsündür belki.allah acil şifalar versin
jasmin pek birşey yememişsin gibi geldi bana sanki bak halsiz düşebilirsin
günlük yemek yeme alışkanlığın buysa eğer :uhm::uhm:
istersen geçmişi oku canım sana bir fikir verebilir
genelde başarılı olanlar ve başarılı olmaya aday bütün arkadaşlarımız sık sık ve az öğün bol su ve sporda başarmışlar
Saol aylincim güzel dileklerin için bi ara eklerim resmi..abla Mayokini nin resmini eklermisin lütfen, ben hastasiyimda, cok merak ettim
hayirli olsun güle güle giy
cocugun icinde allah uzun ömürler versin allah anali babali büyütsün daima
Gülomm bendebir dönem grafikerlik yaptığım için ve yaparken çok mutlu olduğum için tabiki o yönde ilerle derim ama seninde işini yaparken mutlu olman lazım durum böyleyse eğer.. Bir şeyler tasarlayıp yaratmak gerçekten süper ve stres atıp rahatlatıcı bi olay..arkadslar fikirlerinize ihtiyacımm varrrr.....CADIARZU ya ben izmirde yasar ünide grafikerlik bölümündeydim maddi durumdan dolayı okulu bıraktım suan danışmanlık şirketinde (babamın şirketi) pazarlama sorumlusu olarak calışıorum ama pazarlama bana göre bi meslek deil mutlu deilim yani insanlra hizmette olsa bişey pzarlmak mutlu etmior beni... ben yaratıcı bi insanım grafikerliğide oyüsden secmiştim cizimim falan cok iidi...ama onu bırakınca hevesim kalmadı hayatımda 2. düşündüğüm meslekte kuaförlük....acaba diorum çıraklıktan baslasammı bi dükkanımız vr oraya belgemi aldıktan sonra acsammı aileyle calışmak inanın cok zor olmuor bi türlü... ailedeki herkesin boyasını fönünü cekimini kaş alımını herseyini normaldede ben yapıorum yabancı deilim yani ama kararsızım sizceee fikirlerinizi bekliorum bu aralar karışıgım yardımm ediiin bana
> Her
> tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.
> Avucumuzu sıkmadan, gevşekçe tutarsak, kum taneleri
> kaymaz, durur. Avucumuzu kapatıp, sıkmaya
> başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın
> arasından akmaya baslar. Bir kısmını tutmayı
> başarsanız da, Çoğu akıp gider. İlişkiler de
> böyledir. Esneklik varsa, diğer insana saygı duyuluyor ve
> özgürlük tanınıyorsa ilişkiler bozulmaz. Ama diğer
> insanı Çok bunaltırsanız ilişki de yavaş yavaş
> bozulur ve biter. Hayatta pek Çok insanla karsılaşırsın
> Ama sadece gerçek dostlar senin kalbinde bir iz
> bırakır.
>
> GERÇEK
> DOSTLARINIZI BULUP HİÇ KAYBETMEMENIZ DİLEĞİYLE!!!
>
Vereceğim canım,boşuna mı verdik onca parayı dimi ama..içine girip salınmalıyım..:)(anne olunca ne tuhafıma gitti dediğim laf..)handerya mutlu yıllar oğluşuna sağlıkla başarıyla geçsin uzun ömürler olsun,mayokiniye gelince tabiki girersin içine ne varki 4-5 kiloda iki haftadı verirsin hemde.(nasıl zorluyormuyum seni).Bende düğünden 3 ay önce 72 kilo 42 bedendim ama gelinliği 38 beden diktirdim sadece boyu bana uyğundu.Odama astım 3 ay sonra 58 kiloya ve 38 bedene düşmüştüm,tabi o koşturmayı hiç anlatmayım,azim bu olsa gerek :lepi:
Bebegcim Allah daha güzel,özel anlarını da yaşatsın inşallah canım tebrik ederim prensesi..kızımın mezuniyet töreni vardı bugün... okul öncesi eğtimden mezun oldu kaydirigubbakcemile3
ama bayıldım yaa.. cübbeler kepler flnn... tören bitiminde keplerini havaya attılar.. gözlerim doldu resmen... kepli resimleri çekilmiş.. boş bi vaktimde tarayıp koyucam burayada...
Elaycım daha iyi olmanıza sevindim ama sende dikkat et kendine vücut dirençsiz kalırsa hasta falan olursun sonra bebişle kim ilgilenecek,senin sağlam olman lazım canım rakibem (sen şimdi koşuşturmadan yemek de yiyememişsindir..)kızlar burdasınız da neden konuşmuyonuz be yaaa
kızımın kusması bitti ama şimdide ishal başladı sanırım böle bisüre devam edecek çok şükür ki neşesi iyi..:Saruboceq:.dua eden herkese teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan
İyileşmenize sevindim serracım Allah kolaylık versin canım bi an önce işlerin bitsin de aramıza dön yaaa...selam kızlarrr ben geldimm sonunda yavrularım şimdi daha iyiler hastanelere gitmekten bir hal oldukk anlıycanız evimin tadilatı daha bitmediii günlerim yanaştı ben şimdi annemden yazıyorum benim evde net yok maleseff kızlarrrr girmesemde aklım msizlerde kızlarrr kilommu bildiremedim haftanın birncisi kim oldu acaba merak ettim geçmişi okumaya vaktimm yokkk benim kiloda 68 yanii iyii gidiiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?