80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım üşütmüşsündür belki.allah acil şifalar versin

valla saol kuzum ama bize noluyo anlamış değilim biz normalde çok dirayetliyiz ama bu ay bize yaramadı .bide şişkinlik var karnım davul gibi offf offf -tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::a015:

elaycımm. geçmiş olsun cnmm.. dikkat et kendie... terleyip koşturduysan.. (bebişin için hast. yollarında ) ondan ağrıyor olabilir...

baharnazz.. kızz neden kaçtın msn den... tam yazcaktım bişiler kapattın canmm yaa :)))

jasmin pek birşey yememişsin gibi geldi bana sanki bak halsiz düşebilirsin

baharnazcım ben sık sık su içiyorum yemekden yana zorlanmıyorum benim tek eksigim spordu onuda hallettim yürüyüşde 1 saat de zorlanıyorum şimdilik 45 dk yürüyorum yanında mekik felanda çekiyorum inş en kısa zamanda veririz

he he he baharnazı takip edeyim bakalım nerelerde dedim burdaymış yaa... yakalayamadım :))) :jeyyar:

biliyorum bugün işe geç kaldığım için işe götürmek için birşeyler hazırlayamadım

yemek yiyerek zayıflamanın yolunu bulanın kırk yıl kölesi olabilirm şakkıdı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:roflol: :roflol: :roflol: elayyyy sen çok yaşa e mi? öldüm burda gülmekten...

ayynen katılıyorum sana cnımcımm..

neyse kızlarr ben kaçarr... piştim sıcaktan... biraz daha oturursam sandalyeyle de bütünleşçez yani .. :)) gidiyim biduş alıyım.. kocişim gelmeden... kokiiyim missler gibi... :roflol:

hepinize iyi geceler.. sabah görüşürüzz..

Selam kızlar buralardayım bende.
Elay geçmiş olsun canım, bebişine bakmaktan kendini ihmal etmişsin belliki.
Sen iyi olursan bebişinde iyi olur.
Lütfen kendine bak...

Ben bugün yediklerimi yaziim..
sabah..... light sütlü nesfit,
ara...yeşil çay ve şekersiz kahve
öğlen krem peynir ve2 tane mısır gevreği
arada 1 soda 1 türk kahvesi 1tane burçak, 2 kk büyüklüğünde kıymalı börek.
(bunları zaman aralıklarıyla yediğim için
akşam bişey yemedim, yemiyeceğimde)

selam kızlaaarrr...bugün yediklerimi yazayım..sonra geçmişi okuyayım..biraz kaçırdım ama...
sabah--1 dilim k ekmek,1 ısırık poğaça,1 kk peynir,1dilim karpuz
ara--türk kahvesi
öğle--yarım tabak yağsız tuzsuz makarna,yoğurt
ara--2 bisküvi,1kurabiye,biraz çerez
akşam--2 kaşık p pilavı,1servis kaşığı tavuk sote
evde değildim biraz böyle kaçamak oldu..yürüyüş de yapamadım..
bi de utanmadan söylüyorum yaaa....neyse..

iyi geceler kızlar, serracım büyük geçmiş olsun, sevindim iyi olduklarına bebişlerin, ayrıca 2 kilo vermişsin helal olsun, tebrik ederim. bugün yediklerimi de yazayım:
sabah+öğle: 1 kepekli tost, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, salatalık, 3 kokteyl sosis
ara: 1 kayısı, 1 minik kinder çikolata (68 kaloricik), 1 fincan türk kahvesi
akşam: 1 su bardağı makarna (domates, soğan, ve fesleğenle sos yaptım, 1 mama kaşığı zeytinyağıyla hazırladım)
3 lt. su, 2 fincan yeşil çay.
Öpüyorum kızlar, yarın görüşürüz.

abla Mayokini nin resmini eklermisin lütfen, ben hastasiyimda, cok merak ettim
hayirli olsun güle güle giy
cocugun icinde allah uzun ömürler versin allah anali babali büyütsün daima
Saol aylincim güzel dileklerin için bi ara eklerim resmi..
Gülomm bendebir dönem grafikerlik yaptığım için ve yaparken çok mutlu olduğum için tabiki o yönde ilerle derim ama seninde işini yaparken mutlu olman lazım durum böyleyse eğer.. Bir şeyler tasarlayıp yaratmak gerçekten süper ve stres atıp rahatlatıcı bi olay..
Şu an ki düşünceme göre insan kendi işinin patronuysa mutlu olur çünkü vereceğin tüm emek kendin için,karışanın yok ama stres daha fazla.. senin için hangisi hayırlıysa onu seçmen dileğiyle canım..

Yaaaaa alnağme kopardın beni yaaaa...
Hayatımda bir tek gerçek dostum oldu onunla da 4 yıldır görüşmüyoruz bir inat,gurur yüzünden (ben çok kırgınım o ayrı ) ama insanın içi çok acıyor be.. hala hergün rüyamda barıştığımızı gördüm (daha dün gördüm )Bir gün bu inat bitecek ama yıllar kayıp gidiyor..offf
ama eminim ki başım sıkışsa haberi olsa yanımda olabilecek tek kişi..

Vereceğim canım,boşuna mı verdik onca parayı dimi ama..içine girip salınmalıyım..:)(anne olunca ne tuhafıma gitti dediğim laf..)
Bebegcim Allah daha güzel,özel anlarını da yaşatsın inşallah canım tebrik ederim prensesi..
Elaycım daha iyi olmanıza sevindim ama sende dikkat et kendine vücut dirençsiz kalırsa hasta falan olursun sonra bebişle kim ilgilenecek,senin sağlam olman lazım canım rakibem (sen şimdi koşuşturmadan yemek de yiyememişsindir..)
İyileşmenize sevindim serracım Allah kolaylık versin canım bi an önce işlerin bitsin de aramıza dön yaaa...

Kizlar selam gece kusunuz geldi.Valla yazamadim kac gundur ama hep aklimdasiniz.Cumartesi bizim yavru kurtlarin dogum gunu vardi onun telasesi hazirligi giremedim.pazar zaten cok yorulmustum.birde benim ufakliklar her gun disari cikmaya alisiklar onlari cikardim cumartesi evde kudurdular sikintidan.bugun de resmen cocuklari sudan cikaramadim once tek tek havuza goturdum benim spor salonunda var havuz ayni zamanda cocuklarida cretsiz birakabiliyorsun.oglen birini boraktim

anaaaa yarim kaldi yazdiklarim benim kuduruklari uyutmaya calisiyordum olmadi.Neyse aksamda digerini goturdum havuza.ilk defa gittiler ama sevdile zaten suyuda seviyorlar.Ama evde temizlik yaptim tam isim bitti oturayim dedim birde baktim bizimkilerden biri ustunu basini haliyi yerleri heryere gecirmisti onu banyoya soktum haliyi yikamak zorunda kaldik ve ben salonu bir kere daha sildim.ishal olmus bizimki 2 tane dis cikariyor zaten.Aksam gene yapmisti ama busefer cabuk yakaladik.ama gene banyo sefasi yapti tabi o halinden cok memnundu..

sabah kahvaltisinda corn flex yedim.
oglen salata yaptim yaninda haslanmis tavuk
Aksamda corba ictim
ama simid karnim acikti iki tane salatalik yedim belki bir ucuncuyu bile yiyebilir bu hafta 1 kg gitsin istiyorum artik su 70misli numaralari gormek istiyorum.
Ama spora er gun gittigimden sanki biraz gobegim kuculdu ve vucudum sikilasti gibi.

günaydıınnn...
bugün okadar işim var ki..perşembe misafirim var..bugünden başlamam lazım hazırlıklara..
benim küçük cadıyla ancak yetiştiririm temizliği falan..
pek girmeyebilirim bugün..
hepinizi öpüyorum...

günaydın kızlar başarı öyküsü okudum sizlerinde okumasını tavsiye ederim 42 kilo veren bir bayanın öyküsü ağladım vallahi okurken çok etkiledi beni yaşadığı şeylerin birazını kendimde yaşadığım için belkide sizlerle paylaşmak istedim biraz uzun ama deydi okuduğuma gerçekten

Günaydın kızlar.
Ben de buralardayım,
he merak etmemişsinizdir muhtemelen ama ben yinede varlığımı belirtiyim dedim.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…