80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elay günaydın canım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine

SAOL CANIM BENİM YAA ..ARTIK BUGÜN ŞÜKÜR Kİ BENDE ELAYDA İYİYZ ..MİDE MR SONUÇLARIMI ALSAM BAŞKA BİŞİ İSTEMİYOM ONLARDA İYİ ÇIKTIMI DİYETİME KENDİMİ VEREBİLİRİM hihoyyyt BU GÜNLERDE LİSTE FALAN YOK NE ZAMAN NE BULDUYSAM YEDİM BULMADIYSAM YEMEDİM .

BİDE BUGÜN BEN YİNE KAYNANAMA YAZLIĞA GİDİYOM AKŞAMA GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH HEPİNİZİ ÖPCEM GİDERKEN ŞİMDİLİK BURDAYIM opuyorumnanaktan

KIZLAR BEN YUKARDA MıDE MR SONUCU YAZMIŞIM AMA O MıDE DEĞıL BıDE OLCAK YUKSA MR BACAĞIMDAN BıLıYONUZ SABAH SABAH BıRAZ UYKULUYUM DA GÖZÜMDEN KAÇMIŞ delikafadulden

şimdi oturdum ilk geldiğim günü okudum buraya beni ilk nidam karşılamış aylin ve flatlinersde bana ilk yardım edenler çizelge yapma konusunda amma toymuşum ne kadar uğraştırmışım sizi kaydirigubbakcemile3

ama çok duygulandım valla:a015: ay ben sizi çok seviyom iyiki gelmişim sizi tanımışım valla :1hug:

ay canım benım

selam kızlar, bugün suskunsunuz bakıyorum :) ben hemen bugünkü menümü yazayım, yazayım ki dışına çıkmayayım.
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 2 zeytin
ara: 1 k-bar
öğle: 5 yk etli bamya yemeği, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 4 kayısı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 3 yk yoğurt
3 lt su+2 fincan yeşil çay.
Kocaman öpüyorum...

bugun kü menüm sabah 2 dilim çavdar ekmegi haşlanmış yumurta salatalık domates ara 4 adet eti burçak öglen taze fasulye 4 adset köfte ara 1 dilim kavun akşam kabak yemegi salata yoğurt 2 litre su 1 saat yürüyüş

ben geldiiimmm.... evdeyim artık ......kahvaltıda baya kaçırdım bn bugün yha insanın psikolojisi neden hep mideye vuruo anlamıyorummn pöfff....nys akşam telafi edicemmmm...bu aralar sıkılıorum kızlar ...3 aylık calışmaya lüx bi otele gidicektim tam bi tatildi parasıda güzeldi...ailem ve nişanlım el birliği olup göndermediler evlenmeden önce böle bişeyi ne kdrda istemiştim bi bilseniz suan ne calışıorum ne bişey evdeyim napcam onuda bilmiorum kafa dinliorum sadece kimseyide istemiorum bi siz olun yeter...:) nisanlımı aslında cok seviorum ama buaralar bi acaipleştim ben kabuguma cekildim tabiri caizseee....((((ohh be burası günlük gibi benm için dök dök dök iççini rahatlaaa))))

merhabalarrrr, ben geldimmmm
kimse özlememis beni hehe
dün aksam bide bu sabah pek girmedim.
okula gitmedim cok uykum vardi
tembellik basladi nedense :)))
spora gitmem lazim bugün mecburrrr, yarin dogum günü var arkadasimin
persembede arkadasimla beraber gidilcek spora, umarim 1 kg vermis olurum :))
bu hafta birinci degilim korkmayin hehe :)))
yemek yaptim simdi, yicem

birsey kacirdimmi bilmiyoru,,. gecmisi söyle i gectimm tam okuyamadim
serradeniz tebrik etmis,tsk ederim hg canim, bebislerine gecmis olsun iyilestiklerine sevindim, yanlis okumadiysam.

dün gece cubuk kraker ve tiramisu kücük cikolata kacamagi yaptim ama ona ragmen 700gr gitmis hehe
simdi ögle yemegimi yiyorum
tavuk gögsülü bezelye mantar yemegi yaptim

öyle yoruldum ki anlatamam..hemen kendimi buraya attım..yoksa buzdolabına dalacaktım valla...
canım hep aburcubur istiyoooorrrrr.......

benim koşu bandım var evde yürüyorum saol :)

ne güzel...eşim bana almıyor..senağlama
ısrar edemiyorum çünkü karşı komşumun var ama alt komşuya ses gidiyor diye kullanamıyor..ben de alsam bile muhtemelen kullanamam..
yürü jasmincim....sabah öğle akşam deme yürü...oh ne güzel..imrendim walla..

slm kızlarr.. ben iyiyim eflatun sen nasılsın?

kızlaaarr ben yoktum bugün sabahtan berii .. annem geldi bide öğleye kadar da temizlik yaptım,ütü fln...
akşam ben çıktığımdan beri ancak 2 sayfacık yazmışınız.. hahahaha...

ben olmadan ne kadar da sessiz buralar demi :jeyyar: hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…