80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümü de yazayım ben çıkıyorum yine... pazara gidicem.. gelincede yemek yapma fln.. akşama girerim yine.. inşallah yani...

sabah-------------- 1 dilim ekmek,1 domates,1 şekersiz çay

ara----------------- 10 erik

öğlen-------------- 1 krep,domates,salatalık,1 şekersiz çay(annem var ondan krep yaptım tabi yemeden olmaz)

ara----------------- 1 bardak limonata

akşam------------ 1 kepçe mercimek çorba, 4 kaşık pilav, 1 derisiz fırında baget ( deri hayatta yiyemem zaten ıyyy)

ara---------------- 1 neskafe (acayip canım çekiyo yaaa)

ayrıca 1saat yürüyüş, 2,5 lt. su, 20 mekik(bugün başladım,yarın artırcam:)

slm baharnazcımm.. kuzumm bilmirim ben demi? hehe :)))

valla kimse olmayınca bende geziniyom napiim.. tek başıma kendi kendime konuşmak pek zevkli olmuyo :)))

neyse kızlar ben çıkıyıım... akşam girerimyine.. biraz bulaşığım var .. onlarışıptırıp pazara gidicemm.. akşam görüşürüzz inş.... kendinize iyi bakınnn.. öpüldünüzzz.. opuyorumnanaktan

slm.arkadaşlar

3 gündür giremiyorum öncelikle özür dilerim ama hastahanedeydim kaynım ağır bir AMELıYAT oldu onunla ve yengem yanında kaldığı için benden başkada bakacak olmadığı için çocukları ile ilgilenmek zorundaydım...

HALA BENı ATMADI ıSENıZ (ZATEN C.TESı KATILDIM ARANIZA) BUGÜNKÜ LıSTEMı VERıCEM.;

KALKINCA ; 2 BARDAK SU

SABAH; KÜÇÜK 2 DıLıM ÇAVD.EKM.ARASI BYZ PEYNıR DOMATES VE Ş.SıZ ÇAY.

ARADA; CıVANPERÇEMı ÇAYI (ARADA BUNU ıÇıNCE MıĞDEM BUL. ıÇıN BıŞı YıYEMıYORUM BU ÇAYIDA POS. OLDUĞU ıÇıN ADET DÜZENLEYıCı ıMıŞ ONDAN ıÇMEYE BAŞLADIM.)

ÖĞLEN; KARPUZ PEYNıR

ARA; LIGHT BıSKÜVı VE Ş.SıZ ÇAY

AKŞAM; TARHANA ÇORBASI + 4 ADET KÖFTE + 1 KASE YOĞURT (YEMEYı DÜŞÜNÜYORUM.)

YATMADAN 2 SAAT ÖNCE; 1 PORSıYON MEYVA (ŞEFTALı VEYA KıRAZ OLABıLıR EVDE BUNLAR VAR)

bugün yediklerimi yazayım

sabah küçük bir dilim pizza
ara 5 kayısı 1 nektari
öğlen haşlanmış t.eti, bir kase cacık 4 kaşık pilav
ara nescafe
ara 6 kiraz 2 erik
akşam mantar çorba ve 2 dolma yoğurt
1,5 lt su yürüyüş yuok ..

Slm fıstıklarrrrr...

Aylincim merak etmiştin bak bunu aldım nasıl? şimdi cebelleniyorum içine girmek için :)

vayy süpermişşşşş:) handeryaaaaaaaaa senin bunun içinde oldugunu düşünüorumda afetiiideryaaaaa olursun artıkk:)))))

vayy süpermişşşşş:) handeryaaaaaaaaa senin bunun içinde oldugunu düşünüorumda afetiiideryaaaaa olursun artıkk:)))))

tsk ederim gülomm valla içine giriyim afetideeryaaa olmayı sonraya bıraktım :) size söz içine gircem hatta bi de resim çekinirim belki..

mayo kiniyi gördüm...süperrr.. güle güle giyyy... herşey sende bitiyorrr isteyince herşey oluyorr.....

aslında en güzeli acık havada yürümek ama imkan olmayınca bizde aldık alt katım boş ses sorun olmuyor çok şükür bu sefer çok karalıyım bırakmayacagım yürüyüşü spor olmadan hiçbişey olmuyor hihoyyythihoyyyt

bugün yediklerimi yazayım
sabah : 1 dilim k. ekmegi, 1 bardak yarım yaglı süt
1 salatalık, k.kutusunda biraz az peynir, 2 zeytin
(bugün kahvatımı geç yaptım ögünlerim degişti
ara: 4 erik
öglen: çorba, 1 dilim k. ekmegi
akşam: taze fasulye,2 kaşık pilav salata
45 dk yürüyüş, şimdilik 1.5 lt su
kızlar ben diyeti 2 haftadır yapıyorum tatlıya çok düşkünüm
hiç yemedim çikolata felan, sadece günde bi tatlıkaşıgı bal, çörekotu ,tarçın karışımında alıyorum, şimdi canım puding istiyo
yesem biliyorum çok vicdan azabı çekicem acaba azda ola yeyip nefsimi köreltmelimiyim:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlarrr... jasmincimm hıııhhh bende tam bunu arıyodum.. güzelim şu bal+çörek otu+ tarçın olayını birazcık açarmısın ... yani iktarları ve nasıl yapılcak yani ne kadar bal ne kadar çörek otu ne kadar tarçın? yada aktar mı ayarlıyoo.. hadi kuzuum bende tam bunu arıyodum :))))

bebegcim bi kaç yerde okudum okudugum yerde miktarı yazmıyordu ben göz kararı yaptım
bi kaseye bal koydum sonra çörek otu tarçın bal hiç gözükmüyor yani baya bol bol koyuyorsun sen ne için kullancaksın canım bende pkos oldugu için yumurta gelişmesine faydası oldugunu duydum canım bide ben okudugum yerin adresini vereyim bide ordakilere sor istersen mikatarını
not: çörek otu toz halinde olcak dediler ama ben yapamadım öylece koydum sonunca ikisde aynı

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...bal-199246rekotu-tar231305n-vesilem-oldu.html

geldim bn kızlar gerçi kimse çakmamış yokluğumu ama olsun haber veriyim ben yedim bugün çok yedim işte oh canıma değsin kimse beni merak etmemiş bende yedim küsüm size ağlıcam ben yaaa çok üzüldüm şimdi

Slm fıstıklarrrrr...

Aylincim merak etmiştin bak bunu aldım nasıl? şimdi cebelleniyorum içine girmek için :)

aman allahiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :1shok::1shok::1shok:
süperrrrrrrr birseyyy
rengiii ayni benimkindennnn
benimki hafif daha kapali karin bölgesi, ama gögüs bölgesi cok iddali :jeyyar::jeyyar:
bende eklicem bekleyinn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…