80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

....................

Eklentiler

• $DSC00595.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
jasminn.. cnım sana özel msj göndericektim ama olmadıı.. nedn özel msj istemiyon kıızz... istiyosan da kullanıcı ayarlarından değiştir istersen... tekrar gönderirimm.. açarsan msj ayarını buraya yaz ki bileyimm.. ok :))

elaycımm... cnmm ben bugün girmedim doğru dürüst.. kim girdi kim girmedi pek takip edemedim.. ama sürekli burda olsam kesin farkederdim yokluğunu cnmm... neden yedin kıızz... bide utanmadan söylüyon yanii kaydirigubbakcemile3

handeryacımm.. mayokinin süpermiş.. gülegüle giy cnmm..inş. kısa zamanda içine girersin :))

hangisi daha güzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saka saka
buda benimkiiiiiii
MAYOKINI

bebeg haberi yok kaparmamıştım ama :uhm: hemen şimdi bakıyorum gönder canım yerimseniben[/B]

ay becerdim fotografi böyle eklemeye oh yandan :))

valla kimse darılmasın ama ...
giyebilecek fiziğe sahip olsam ve tabiki giyebilecek olsam (malum tesettür:)

eveettt söylüyorumm...

azzz sooonraaa... bii sonrakiii mesajdaaa... delikafadulden

eveeeeeeeeeettt beeeeeeeeen giyebileceeeeeeeeek olllsaaaaaaaaaammmmm delikafadulden :teytey: :sm_cool:

valla kimse darılmasın ama ...
giyebilecek fiziğe sahip olsam ve tabiki giyebilecek olsam (malum tesettür:)

eveettt söylüyorumm...

azzz sooonraaa... bii sonrakiii mesajdaaa... delikafadulden

hahahahahhahaaaha ayyy ablaaa acayip güldürdün yaaaa :roflol:

sabah klasik kahvaltı ettim ara öğünde 2 kayısı öğlen 1 haşlanmış yumurta ve domates salatalık akşam taze fasülye yemeği yarım tabak biraz sonra spor yapıcam 30 dk koşu bandı sonra haraket

hahahah hadi bebeg bekliyoruz yaz artık giyersin demi
aylin çok güzel mayokinin bir gün bende böyle bişey giyecek kadar zayıflayabilirmiyimsenağlama

hosgeldin bilgen nasilsin
bizleri görüyom bebegle cok iyiyiz haha

aylincim seninki de çok şık çok güzel ama ben seçicek ve tabiki de giyecek olsam handeryanınkini tercih ederdim.. taa bi seksüü duruyo :roflol: kızz aylinn sen kaşındın ama ... bakalım hangisi güzel diye sormıcaktın :dilcikar:

bilgencim hoşgeldinn... nasılsınn... daha önce karşılaşmamıştık sanırımm..

jasmin ok. canmm gönderiimm..

ayyliiinn.. yada siz ikisini de bana gönderin bir gün birini giyerim bir gün diğerini.. ama evde.. deli kız gibi giyinir gezerim evde mayokinilerimle :sm_cool:

hahahaha
saygi duyarim ablam, ben handeryanin kisini su an giyemem
gögüslerimi tasimaz, benimkiler acicicicik büyük :roflol:
boynum kopuyo ipten yoksa :roflol::roflol:
ve benim karnimi biraz kapatsin istiorum hehe
gögüslerimden zaten sexy ligi kazaniyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

ben çok fazla giremiyorum nete iş yerinde yasak akşamlarıda eşimden fırsat bulursam girebiliyorum diğer gruptanda o yüzden çıkartıldım bide fazla motive olamadım umarım sizinle daha iyi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…