80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgencim.. gir tabi aramıza cnmm... bazen yazdıklarımız burası kalabalık olunca arada kaynıyo.. başta bende sinir oluyodum ama artık yazıyorum okuyan okusun olayı:))) buda motivasyon tam.. umarım seninde öyle olur...

bak ben mesela cumartesi sabaha karşı çatlaklar için bi yöntem paylaşmıştımm.. ben topik arkadaşlarım faydalansın diye mafoldumben canıı dişime takıp faydalı bilgiler buluyom burda paylaşıyom mafoldumben ama bi kişi bile bişey yazmadııı.. kızzzlaarr hiç kimseninçatlağı yokmu burdaa... bi ben miyim çatlak kaydirigubbakcemile3

neyse cnmm.. hoşgeldin işte aramıza.. sen sokul muhabbete ... yazan olur mutlaka..

ayy amaaan ne duygu sömürüsü yapmışım ama yaa... kaydirigubbakcemile3 neyse kuzum acıkmışş.. ona bişeyler hazırliyiim.. geliyorum hemencikk..

saol canım söylediklerin iyi geldi benim çatlağım acayip çok heryerde ben okuyayım o yöntemi opuyorumnanaktan

oku cnmm. bulamazsan yaz buraya da ben biararım defterimde yazmış olmam lazımm. bulamazsan ben tekrar yazarımm..

kızlar çaylı kek yaptım iş arkadaşlarıma söz vermiştim bende bir dilim yerim yarın sabah

selam kızlar aylin handeryamayokininiz çok güzel kızlar güle güle giyinin
bebeg kız bizde haşemo giyeriz dimi kız

bebeg bende okudum çatlaklar için olan verdigin tarifi limon ve kahveyle oluyodu sanırım bende deneyecegim kollarımda var senağlama

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim peynirli ekmek
öglen: 1 tabak tavuk gögsülü bezelye mantar yemegi
Aksam: 1 tabak ispanak yemegi, 5-6 kasik patates salatasi (hazir yogurtlu, mayonezli degil)

bukadar

ve 1 saat spor

bana müsade kizlar yarin sabah 8 de grsrzz
byby öptümmmmmmmmmmmmm

Hayirli aksamlar arkadaslar..
Bir kac ay once bende paylasimda buluyordum. Sonra bir takima dahil olmustum onuda ozel nedenlerden dolayi birakmak zorunda kaldim..bir aradan sonra tekrar basladim diyete(Bir kac gundur)
Ve hergun olmasada zaman buldukca paylasimda bulunmak istiyorum. Buranin verdigi motivasyonu cok ariyorum cunku ...

Hemen bugun yediklerimide paylasiyim.

Sabah : 1 kase yogurt , icerisine meyve ilave ettim.
ara: Elma
Oglen: 2 dilim ekmek, peynir, salata.
Aksam : 2 dilim ekmak , balik , salata

bilgen brose[/COLOR]COLOR]gülomjasminhepiniz hoşgeldiniz kızlarbebeg nasılsın canım

Son düzenleme:
:))) flekscim yaa ben o haşemoları sevmiyorum cnımm... yani hiçgirmesem denize daha iyi o şekil yanii :))) ama tesettürlüler için bi çözüm tabi sonuçta... bende haşemodansa kendimce çözümler üretiyorum :)))

ama ya haşemo ya hiç diyen bi kocam fln olsa giyerim tabii. giymem diyemem. ama yine de suyun vücuda deydiğinde verdiği his onda olmuyo ya o bakımdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…