80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fleks.. iyiyim cnmm.. kocam gelcek de onu bekliyorumm... sen nasılsın?

bilgennn.. ımmm bu saatte çaylı kekk.. bi dilim atsana kız buraya da biz bölüşürüz arkadaşlarla :)))

Sagolun arkadaslar hsb.

Once girdigim zamanlarda benimle birlikte baslayan arkadaslar massallah 10 kilo fln vermisler.. simdi cok uzuluyorum keske hic taviz vermeseydim

Sagolun arkadaslar hsb.

Once girdigim zamanlarda benimle birlikte baslayan arkadaslar massallah 10 kilo fln vermisler.. simdi cok uzuluyorum keske hic taviz vermeseydim
olsun brose bende yeni başladım bizde beraber veririz önemi olan karar vermek geç olsunda güç olmasın :) kaç kilosun canım

brose cnmm.. ben ilk geldiğim günlerde sen vardın sanırım listede.. hatırlar gibiyim seni.. tekrar hoşgeldin yinede... kilo durumları nasıl şimdi?

bak cnmm.. benimdaha listeye giremediğim buraya kayıt olduğum ilk günlerdeki listemizz... tarihhh 10 nisannn... ve brose listedeee.... kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $bu haftaki listemiz.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 31
jasmincim sorma cnmm yaa.. bence ben bayaa yavaş veriyorumm. gerçi ilkj haftalar hızlıydı da saldımmı ne şu son 2-3 haftadır gramla gidiyo valla.. 9 nisanda başladım ben diyete.. ama arada spora gidebiliyorum sadece... kızımı bırakabileceğim annem yada kaynanam yok malesef yakınımda.. arada eltime bırakıyorum işi olmazsa... yoksa daha çok vermiş olurdum ...

sen bayadır burdasın demek bebeg bende uzun zamandır üyeydim
diyete karar verince solugu burda aldım
bu arada ben resim hiç eklemedim hem deneyeyim yapabiliyormuyum hemde yaptıgım ponpondan kapı süsümü size göstereyim

Eklentiler

• $m mm.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 29
kızlarr bana müsadee.. kocam geldii.. yemek hazırlıcam ona... iyi geceler hepinize... ayyy baharnazım rakibem de gelmiş ama çıkmam lazım cnmm kusura bakma... yarın görüşürüz kızlarr..

anladım canım olsun ya hiç verememekden iyidir yerinde saysan yada kilolarına kilo eklense daha kötü yaz geldi bence daha kolay olur vermemiz inş kışa kadar veririz kilocukları

jasmincim bu kapı süsüçok güzel bişeyy.. çok şeker çokşirin bişey olmuşşş... ellerine sağlık kuzumm..

inşallah cnmm... kızlarr kocam beni boşamadan kapatayım artıkk. kaydirigubbakcemile3 sizi bırakmak zor ama üzgünüm ... kaydirigubbakcemile :gitme: ayy ne güzelşeyler çıkmış burda yaa...

iyi akşamlar bebeqcimi sevgili rakibemi yakalyamadım

jasmin fleks nasılsınız

bilgen mönün fena değil toparlanmış

handerya ve aylin adamı çatlatırsınız valla ne güzel mayokiniler bel dekolteli göbek dekolteli hadi bakalım yazdan sonra içinde görürüz opuyorumnanaktan

aylin canım askıları problem etme biraz kumaş ekleriz kaydirigubbakcemile3

kızlar çaylı kek yaptım iş arkadaşlarıma söz vermiştim bende bir dilim yerim yarın sabah

gençliğimde çaylı kek yapardım ahh ahh birde güzel yerdim off off tarifi nasıldı hatırlayamadım canım ya belki haftasonu misafirlerime yaparım özelden bana tarifini yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…