80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnaz teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
fleks saol nette görmüştüm yaptım biraz zor ponponlarını yapmak
gelen misafirlerin afancan çocukları çok karıştırıyorlar iplerini bir birine ama ben çözüyorum ne yapıyım

kizlar bu saate beni gormeye pek alisik degilsiniz ama ben bu aksam geldim.. gunduz gelemeyince kacamak yapiyorum.. Bu arada handerya cim gunduz cvp verememistim arkadasinla ilgili yaziya..Canim cok genc yasta 22 yasinda yedigim ictigim ayri gitmeyen tazecik kuzenimi kaybettim.. O gunden sonra hicbir isimi yarina birakmiyorum.. Gurur bize birsey kazandirmaz ne olur gercekten sevdigin insansa konusmadan halledemeyecegiz birsey olamaz diyorum ve mutlaka ara hakli ya da degil onemli o degil arkadasin ve sevdigin icin ara..Gercekten keske demek istemiyorsan.. Ayrica aylinin de seninde mayokininize bayildim superler kizlar. Ben bu sene degil ama seneye alacagim soz bir tane.. Benim hedefim seneye yaz..Zaten bana sopalarinizi cikarin arkadaslar.. gunduz sikiyorum gece oldumu ne oluyorsa oluyor ve kaciriyorum.. Deli olacagim ya.. Neden bende ayar kacti nasil tutturacagim ben bu ayari biri beni dovsun......Serra yok ondan olsaydi beni durdururdu kesin hadi dovun beni ne olur

bebegcim 10 nisan listesini eklemişsin...
bi baktım birinci benim..buraya ilk girdiğimde 3 hafta üst üste birinci olmuştum...
2-2-1,5 kg vermiştim...şimdi noldu bana yaaaaaaaaa......................
bugün kaçırdıklarımı yazym da yüzüm kızarsın biraz...
sabah--1 dilim k ekmek,3 zeytin,dom,saltlk,1 t k reçel
ara--nescafe,salatalık
öğle--4 kaşık p pilavı,cacık
ara--1 topkek,1 bardak kola,1 avuç çekirdekkafamçokkarıştı
akşam--1tabak makarna
ya ben naaaaappptttıııımmm...biri bana dur desin..kendimi kaybetmeye başladım bugünlerde..
ev işine ağırlık verdim bu aralar...yoruldukça elim ayağım titriyor...herşeyi yemek istiyorum..

merhaba kızlar birkaç gündür giremiyorum hastanedeyim hep bazı testlerim olduğu için zaten moralimde bozuk beni bu hafta idare edin ama diyete devam aynen yürüyüşe de devam kızlar bu hafta belki gelemeyebilirim hepinizi çok öptüm

iyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim ama çoook birikmiş sayfalar uykum var hemen çıkacağım;listemi yazayımda
sabah:1 kk peynir,2 zeytin,dom,sltk,1 bardak süt
öğle:4 kaşık türlü yemeği,1 kase yoğurt
akşam:2 kaşık melemen,2 kaşık yoğurt,3 kaşık salata
ara:yarım avuç sarı leblebi
2 lt su,2 bardak iksir
yarın bi sınava başvurcam dua edin kızlar daha öncede girmiştim heyecandan yapamamıştım,umarım bu kez heyecanlanmam ve geçerim.sınav galiba 21 hazirandı,olsun şimdiden başlayın siz duaya çoook ihtiyacım var çook :)

Oyuna daldım ve unuttum yazmam gerektiğini:)
Sabah kahvaltım değişmez benim
Öğlende yemek yemeye vaktşim olmadı 1 elma yedim ikindin nescafe akşam ise semiz otuyla yapılmış cacık ve birazcıkta sebze yemeği
Bideee unutmadan öğlen dondurma yedim:))

günaydın kızlarr... daha kimseler yazmaış... açılışı ben yapayım dedim...ayağımı sürürüm de kalabalık olur belki burası bugün..... :))))))

baharnazcımm... burda denk gelmesekte biz paslaşırız mutlaka cnmm... olmasa da sorun değil kalpler bir olsun da :)))

eflatuncum... evet sen biinciydin benim geldiğim ilk hafta... ne güel günleri o günler. :)) burası kalabalık.. günde onlarca sayfa birikirdi.. muhabbet samimiyet tam gaz... herkesin kilocuklar bol bol gidiyodu... ahhhh ahhh eski günler kaydirigubbakcemile3

sevdemercim... sınavında inşallah başarılı olursun ama ne sınavı olduğunu yazmamışsınn. daha önce mi söylemiştin kuzum .. ben mi kaçırdım orayı? ama başarılar yinee şimdiden.....

günaydın benözlemm...

beenn demediimmmiiii.. ayaağımı sürüdüm diye... birisi yazdı bile şimdidennn.... zemuszemus opuyorumnanaktan

KIZLAR BEN DÜN ÇOK KAÇIRDIM O KADAR ÇOK Kı buraya yazmaya bile yüzüm yok şu an hem pişmanlık hem suçluluk duygusu hem kendime kızgınlık var bu gun tekrar başlıyorumm off kendi elimle kendi çabalarımı mahvediyorum

GÜNAYDIIIINNN

baharnaz ben zaten mayokininin icine sigiyorum :lepi: ama resim cekip koymam olmaz

nasilsiniz hanimlarrrrr.......

benözlemm bu sana klava:
bugün toparlaçabuk dün dağıttıklarını.. ok?

motivasyonunun etkilenmesine izin verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…