80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eflatun ablam nasilsin
bebeg ablamm
ve digerleriii
nasilsinizzz

ay bugün dogum günü varrr napcam bilmiom, umarim salata cesitleri coktur delikafadulden

Son düzenleme:
günaydın kızlar geçmişi okuyım dedim iyiki gece 9 da çıktım hee anam anam birikmiş sayfalar ..kız bebeg valla oku oku bitmiyon kitap gibi hatunsun kaydirigubbakcemile3

bu arada şimdi bir arkadaş enginar tarifi sormuş bir izmirli olarak hemen yazıyım ben du bi geliyom

evde dondurma ve kola olunca kendimi tutmam çok zor oluyor...bugün mutfağa uğramamaya çalışıcam..
bu hafta verememiş olabilirim..arada da hiç tartılmadım..neyse sağlık olsun..
moralimi bozunca motivasyon da gidiyor..

bebeg moralim çok bozuldu kendime kızdım 3 gündür ne güzel yapıyordum şimdi bir umutsuzluk sardı

malesef bu huy bendede varDIIIII
pazartesi baslardim, sali kacardi, buirakirdim, umutsuzluk olurdu
malesef alisman lazuim önce, ondan sonra umutsuzluk olmuyor
ben sükrediorumki burayi buldummm, 8 kilo gitti, cok seviniyorum,
darisi herkesin basina:icecream:

kızlar bikere kaçırınca bırakmayın kendinizi..
benim öyle kaçamaklarım oldu ki..duysanız yediklerimi...
ama oldu diye bırakmadım devam ettim ve 12,5 kg verdim 22 marttan beri...
arada olabilir...bozma moralini benözlemm

kızlar yarın enginar yapacagım bana tarif verebilecek bi arkadaş varmı

tatlım enginarın etli mi zeytin yağlımı yemeğini yapıcan yoksa dolmasını mı bilmiyorum ama ben hepsini yazıyım du bak şimdi ...

1:enginar kuzu etli olursa enginarların dıştaki çok kart yapraklarını at taze yerleri kalınca böl dörde bir kapta limonlu su yap beklet 15 dk kadar ,o beklerkene sen bir tecerede kuzu etini bir baş soğanla çevir azcık 15 dk kadar işte sonra at enginarları içine koy içine bir limon suyu daha at bir kaşık kadar un tuzunu at 15 dakka kadar enginarlar sararsın diye bekle sonra suyunu eklersin pişer 45 dk içinde ohhh misler gibi
2:enginarı zeytinyağlı yapcaksan aynı işlemi yap ama kuzu eti yerine patates koy 2 -3 tane istemezsen onuda koyma ama enginarın yanına yakışır (istersen vaarsa iç bakla at 15-20 tane kadar) yoksa işte aynı etlisi gibi pişir.

3:dolması ise ön hazırlığı yemekteki gibi yap limonlu sudan çıkınca al enginarı vur yapraklı kısımlarına üstten bir bıçak sapıyla sert biçimde aççılsın güzelce yaprak araları doldur içine bildiğin dolma içini (aman sakın kıyma,kuşüzümü ,fıstık gibi abuk subuk şeyler koyma)enginar tanımaz onları bilmez :umursamaz:yazık sonra mahfolur yemeğin

HADİ AFİYET OLSUN UMARIM BEĞENİRSİN DATLUMMMcokacimcoookhihoyyyt

ya ben birsey paylasmak istiyorum cok hosuma gitti :asigim::asigim:

Bugün olduğu gibi yarın da yarından sonra da ondan sonraki günlerde de gözlerinde ki yerimin değişmeyeceğine
Beni bir ömür boyu seveceğine...
Her bakışında okuduğun o gözleri her zaman yanında göreceğine en yakın dostun en yakın sırdaşın en yakın arkadaşım olacağına...
Sıkıntımın sıkıntın ; üzüntümün üzüntün olacağına...
Her kızgın anımı çiçeğe dönüştüreceğine...
Her üzgün anımda tebessümün geri gelmesi için elinden geleni yapacağına..
Asla ve asla soğuktan ve yalnızlıktan üşümeyeceğine...
Yanında olmadığım ve varlığına ihtiyacım olduğu her anda bir rüzgar olup beni saracağına...
Gözümün gözüne deydiği her an ; bana yeniden aşık olup beni bir periye dönüştüreceğine..
Yaşam boyu her sabah bana aşık olarak uyanacağına...
Ben uyurken bana bakıp sen ve ben için dualar edeceğine...
Beni asla üzmeyeceğine....
Beni tanıdığın gün ben de gördüğün neyse ömrünce aynı beni göreceğine ...
Sevginin asla değişmeyeceğine ve azalmayacağına...
Beni asla ihmal etmeyeceğine...
Bana yalan söylemeyeceğine...
Başkalarının yanında beni asla unutmayacağına...
Elimi usul usul korka korka tuttuğun o ilk gündeki aynı heyecanı hep yaşayacağına..
Bana her zaman hayatım diyeceğine...
Seni Seviyorum diyeceğine ...
SÖZ VERİRMİSİN AŞKIM ???

sözzz ayoll sööööz delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:
ama kime sözz :jeyyar::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey:ecrin_bebek::ecrin_bebek: bu kimmmm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…