handeryacım sağolasın, sanırım doktorun insülin direnci için verdiği glukophage işe yaradı. dayanamayıp bugün de tartıldım 80,3 kg. çıktım, yani 1 kilo daha gitmiş cumadan bu yana.
hepimiz sağlıkla kısa zamanda veririz inşallah fazla kiloları kaydirigubbakcemile5
canımcım simiti görünce dogru bildigim birşeyi paylaşmak istedim,pogaca simit gibi şeylerde cok kalori varmmış,diyetisyenim söledi,bu gibi besinler kilo vermeyi durdurdugu gibi artı kilo yapıyormuş sürekli yendiginde.heleki simitm o susamları yokmuuu,bence simit yeme gülüm.ben 1senedir valla pogaca bile yemiyorum.onunyerine ekmek bile daha faydalı enazından bagırskalrı calıştırır,b12 vitamin kaynagı ekmek onun dışındaki mayonez de çok kalorili,diyet listelerinin yasaklı ürünlerinden birde bol demişsin canım ne olur dikkat et kendinee canımcım zararlı şeyler bunlar,digerleri süper öpüldün..
kızlar gene ben. Aklıma gelen bir şeyi sizinle baylaşmak istedim. Sitlerde zayıflamakla ilgili şeyleri okurken gördüm ve uyguluyorum.(bu hafta hariç tabi) Nefesa egzersizi. Günde en az 40 defa yapılması gerekiyormuş. Vücuda oksijen fazla girdiği için yakımı daha kolaylaştırıyormuş. Yalnız şartı var nefes alırken karnınız dışarıya çıkmayacak. göbeğinizi içinize çekip burundan nefes alıp, ağızdan vereceksiniz(spor yapılırkenki gibi). Ancak göbek dediğim gibi nefes alırken içeri verirken dışarı çıkacak. Acayip karın kaslarını çalıştırıyor. Mekik çekmiş kadar karın kaslarınız acıyor. Naçizane bir bilgi umarım işe yarar
bu arada daha önce gittiğim diyetisyen bana ara öğünler acıkıp, kan şekerim düşmesin diye bir avuş k.üzüm, fındık veya ceviz ye demişti. Ben uyguluyorum faydasınıda görüyorum haberiniz olsun istedim. Selma'cım rahatsızmışsın galiba rahatsızlığın ne ise acil şifalar diliyorum sana.. Sevgiler
kızlar gene ben. Aklıma gelen bir şeyi sizinle baylaşmak istedim. Sitlerde zayıflamakla ilgili şeyleri okurken gördüm ve uyguluyorum.(bu hafta hariç tabi) Nefesa egzersizi. Günde en az 40 defa yapılması gerekiyormuş. Vücuda oksijen fazla girdiği için yakımı daha kolaylaştırıyormuş. Yalnız şartı var nefes alırken karnınız dışarıya çıkmayacak. göbeğinizi içinize çekip burundan nefes alıp, ağızdan vereceksiniz(spor yapılırkenki gibi). Ancak göbek dediğim gibi nefes alırken içeri verirken dışarı çıkacak. Acayip karın kaslarını çalıştırıyor. Mekik çekmiş kadar karın kaslarınız acıyor. Naçizane bir bilgi umarım işe yarar
günaydın kızlar bakıyorum herkes gaza gelmiş süper hiç bozmayalım arkadaşlar yaza incecik hatunlar olucaz gerçi ben biraz zayıflasam 2. bebeği düşünüyorum ohhh gelsin kilolar yok yok bu sefer ilkinde ki gibi salmıycam kendimi 60 la hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim:jeyyar: 3 yılda geldiğim nokta çizelgemde bilgilerinize sunulur rezillik kısaca:dilcikar:
ben de hırs yaptım bu ara 3 yıldır hep diyetteyim ya artık kimselere söyleyemiyorum ehh işte dikkat ediyorum falan diyip geçiştiriyorum yok yemiycem acıkkmadım fala kesinlikle daha iyi oluyo kimsenin hani diyetteydin vermemişsin hiçkötükedihüso laflarını duymuyorum neyse sabah sabah çenem düştü herkese az kalorili günler öpüldünüzŞeniz
ah eylülce çok tatlısın bu lafların ban çok tanıdık geldi tıpki bennn:)):lepi:
günaydın kızlar bakıyorum herkes gaza gelmiş süper hiç bozmayalım arkadaşlar yaza incecik hatunlar olucaz gerçi ben biraz zayıflasam 2. bebeği düşünüyorum ohhh gelsin kilolar yok yok bu sefer ilkinde ki gibi salmıycam kendimi 60 la hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim:jeyyar: 3 yılda geldiğim nokta çizelgemde bilgilerinize sunulur rezillik kısaca:dilcikar:
ben de hırs yaptım bu ara 3 yıldır hep diyetteyim ya artık kimselere söyleyemiyorum ehh işte dikkat ediyorum falan diyip geçiştiriyorum yok yemiycem acıkkmadım fala kesinlikle daha iyi oluyo kimsenin hani diyetteydin vermemişsin hiçkötükedihüso laflarını duymuyorum neyse sabah sabah çenem düştü herkese az kalorili günler öpüldünüzŞeniz
selam arkadaşlar bende aranıza katıldım. 89 kiloyum 11 aylık bir kızım var ve sizlerin desteğini bekliyorum. yarından itibaren sabah yürüyüşlerine başlıyacağım. bana diyet tavsiye edermisiniz. lütfen desteğe çok ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?