80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acıkınca bolca su için yazı düşünün manken gibi gezecezz sakın yemek yokk heleki saat 10dan sonraa ben yatıyorum kızlar iyigeceler..

Canım bu glukophage nedir,zayıflama hapımı? eğer öyleyse gerçekten işe yaramış ne güzel kullanmak isterdim her neyse ama emziriyorum kesin yasaktır offff..

zeynep canım uyarın icin teşekkür ederim a.s.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM GELDİM KİMSE YOK

günaydın arkadaşlar ben bu ara sporu bıraktım. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz.Eve gittiğimde 8.15
di saat. Eşim de yoktu. Bir makina çamaşır attım, utu, bugünün yemeği derken saat 12 oldu. Bunlarda spor yerine geçiyordur umarım. ış yerimde daha öncede belirttiğim gibi merdivenleri bolca inip çıkmaya devam ediyorum. Ama 6 öğün yapamıyorum. ışe başladık mı bırakamıyoruz. Umarım bu cuma hüsrana uğramam. Moralim bozuluyor bunlar işe yaramazsa diye.. Herkese sevgiler..

bu arada daha önce gittiğim diyetisyen bana ara öğünler acıkıp, kan şekerim düşmesin diye bir avuş k.üzüm, fındık veya ceviz ye demişti. Ben uyguluyorum faydasınıda görüyorum haberiniz olsun istedim. Selma'cım rahatsızmışsın galiba rahatsızlığın ne ise acil şifalar diliyorum sana.. Sevgiler

kızlar gene ben. Aklıma gelen bir şeyi sizinle baylaşmak istedim. Sitlerde zayıflamakla ilgili şeyleri okurken gördüm ve uyguluyorum.(bu hafta hariç tabi) Nefesa egzersizi. Günde en az 40 defa yapılması gerekiyormuş. Vücuda oksijen fazla girdiği için yakımı daha kolaylaştırıyormuş. Yalnız şartı var nefes alırken karnınız dışarıya çıkmayacak. göbeğinizi içinize çekip burundan nefes alıp, ağızdan vereceksiniz(spor yapılırkenki gibi). Ancak göbek dediğim gibi nefes alırken içeri verirken dışarı çıkacak. Acayip karın kaslarını çalıştırıyor. Mekik çekmiş kadar karın kaslarınız acıyor. Naçizane bir bilgi umarım işe yarar

teşekkür ederiz alnagmecim.ben sabah 1kibrit kutusu beyaz peynir,1dilim kepekli ekmek yedim ackarnına sogan suyu içtim.3kayısı yedim ve bir bardak ılık su içtim.saat 10da salatalık yiyecem. saat 11.5dada birbardak süt içerim.en pis kısmıda işin gün boyuınca 3lt su içme şartıı offfffff yaaa:)))su içmeden olmaz dimi kızlar yagları nasıl atcaz degilmi.delikafadulden

TEŞEKKÜRLER CANIM BİLGİLENDİRDİGİN İŞE YARAR İNŞALLAH NEFES ALMA İŞİa.s.

evet canım acaip işe yarıyor..her yapılışta 20 defa sık sık yapın..ve akşama kadar aklınıza geldikçe yapın..süper etkisi var..ben uzun zamandır yapıyorum..
tavsiye ederim şekerler

handeryacım glucophage insülin direncine verilen bir antidiyabetik ilaç. genelde hipoglisemisi, insülin direnci ve pkosu olanlara veriliyor, bende üçü de var bu yüzden günde iki tane içiyorum, gerçekten mide bulantısı yapıyor ama ilk ay, sonra bünye alışıyor. istersen bir endokrinoloji uzmanına görün, Allah korusun belki sende de böyle bir sorun vardır, tabii polikistik over için kadın doğuma gitmek gerekiyor, inşallah bişeycikler yoktur canım.

günaydın kızlar bakıyorum herkes gaza gelmiş süper hiç bozmayalım arkadaşlar yaza incecik hatunlar olucaz gerçi ben biraz zayıflasam 2. bebeği düşünüyorum ohhh gelsin kilolar yok yok bu sefer ilkinde ki gibi salmıycam kendimi 60 la hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim:jeyyar: 3 yılda geldiğim nokta çizelgemde bilgilerinize sunulur rezillik kısaca:dilcikar:
ben de hırs yaptım bu ara 3 yıldır hep diyetteyim ya artık kimselere söyleyemiyorum ehh işte dikkat ediyorum falan diyip geçiştiriyorum yok yemiycem acıkkmadım fala kesinlikle daha iyi oluyo kimsenin hani diyetteydin vermemişsin hiçkötükedihüso laflarını duymuyorum neyse sabah sabah çenem düştü herkese az kalorili günler öpüldünüzŞeniz

Kızlar gÜnaydın benkıloÇızergesını yapamadım bana yardım edermısınız

slm kızlarr bugün nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim kendimi çok iyi hissediyorum mutluyum kilo vermeye başlayınca insanın kendine özgüveni geliyo beekaçamk yapmadım şimdiye kadar ya ben buraya geldiğimde olan arkadaşlardan hiçbirini göremiyorum bu aralar mesela güzel resim nerelerdesin yoksa kaçamakmı

ah eylülce çok tatlısın bu lafların ban çok tanıdık geldi tıpki bennn:)):lepi:

öglen bir but tavuk haşlama ve 1dilim kepek ekmegi yedim.1kepcede corba içtim.doyurucuydu.su içme olayım hala sıkıntılı yaa çok midem bulanıyor.

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım. 89 kiloyum 11 aylık bir kızım var ve sizlerin desteğini bekliyorum. yarından itibaren sabah yürüyüşlerine başlıyacağım. bana diyet tavsiye edermisiniz. lütfen desteğe çok ihtiyacım var..

gülçelik hoşgeldin. Herkesin kendine göre bazı diyetleri var kimimiz diyetisyene gidiyor, kimimiz kendi başına birşeyler yapmaya çalışıyor. Ben günlük 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Bununla beraber herşeyi yiyorum. Hesabını yaparak. Örneğin bir gevrek yediysem ki çok kalorili biliyorum. (Gerçi arkadaşlar benim diyetisyen gevrek için 3 dilim ekmeğe eşdeğer demişti) 1 tabak çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer neyse) Ben de bunu hesaplayarak gidiyorum. Eğer gevrek yediysem dilim beyaz ekmek kalorisi ne kadarsa ondan hesaplayarak gidiyorum. ıki haftada 2 kilo verdim. Bazen 1500 kaloriye kadar çıkıyorum o zaman kendime uyarı yazıları yazıyorum.. Kısaca herşeyden kararınca yiyerek ve hesaplayarak gitmeye çalışıyorum. Tabi 6 öğün yemek şartı ile..Bol su (sıcak, soğuk) içmeyi unutmuyorum. aramıza tekrar hoşgeldin.

eylülce'cim ben de aynı senin gibi 2. bebeği düşündüğüm için zayıflamaya çalışıyorum. Kısmet 2. lerden sonrada belki birlikte burdan zayıflarız. Ama kesinlikle 1. hamileliğim gibi kendimi salmaya niyetim yok. Kendime Haziran'a kadar süre tanıdım. bu şekilde gidersem 12 kilo vermiş olacağım. Ondan sonra Allah kerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…