eylülce'cim ben de aynı senin gibi 2. bebeği düşündüğüm için zayıflamaya çalışıyorum. Kısmet 2. lerden sonrada belki birlikte burdan zayıflarız. Ama kesinlikle 1. hamileliğim gibi kendimi salmaya niyetim yok. Kendime Haziran'a kadar süre tanıdım. bu şekilde gidersem 12 kilo vermiş olacağım. Ondan sonra Allah kerim..
şimdi çizelgene baktım da kilo başlangıçla hedefte birbirine yakın. Bundan sonra seni kendime zayıflama eşi seçiyorum. Hedefimiz aynı amacımız aynı nasılsa... :teytey:
ahh canım ben başlangıçta gözüm kokmasın diye hedefi 70 koydum:roflol: hadi bakalım anca beraber kanca beraber :dance:
ya bana noluyo bugün anlamadım gitti aklım hep yemekte deliricem =( sürekli bişeyler yiyorum sabah 1 bardak çorba(ekmeksiz),saat 11 gibi 1 simit,saat 3 gibi 1 paket çubuk kraker,5 gibi 2 yumurtalı sebzeli omlet ve 1 dilim kepek ekmeği =/ gün içinde 4 fincan şekersiz nescafe
biri beni durdursunnnn
kızlar ya ben az yiyorum,az uyuyorum,çok koşturuyorum ama kilo verme durdu:1no2:.bana bir şeyler söyleyin ya.moralim bozuldu:çok üzgünüm:.tamam sürekli hızlı gitmez ama.resmenhaftada 200-400 gr farkediyor.metabolizmam için birşeyler yapmammı gerekiyor acaba?neler yapabilirim:uhm:
hoşgeldin canım kaçkilosun anlatmamışsınmerhaba arkadaşlarr.. ilk mesajım bu sizlere benide aranıza alırmısınız..
cok güzel kilo vermisin, su an biraz direniooo vücüdün. sakin pes etmekaydirigubbakcemile5
evet toplam 12 kilo gitti 3 ay filan oldu sanırım. ama şimdi 79.6 veya 80.0 görmekten bıktım basküldekafamçokkarıştı o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum takıldı kaldı.sinir oluyorum.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?