80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaaa canım benim hedefte mayıs beraber doğururuz belki ben hamileyken de kesinlikle buradan kopmayı düşünmüyorum insan motive oluyo yediğini içtiğine dikkat ediyo

olur neden olmasın. Ha haziran ha mayıs. Arkadaştan öte burası.. olmadı kendimize özel grup kurarız. Hamile kalıp yeterli kilo almak isteyenler grubu nedersin? :roflol:

şimdi çizelgene baktım da kilo başlangıçla hedefte birbirine yakın. Bundan sonra seni kendime zayıflama eşi seçiyorum. Hedefimiz aynı amacımız aynı nasılsa... :teytey:

şimdi çizelgene baktım da kilo başlangıçla hedefte birbirine yakın. Bundan sonra seni kendime zayıflama eşi seçiyorum. Hedefimiz aynı amacımız aynı nasılsa... :teytey:

ahh canım ben başlangıçta gözüm kokmasın diye hedefi 70 koydum:roflol: hadi bakalım anca beraber kanca beraber :dance:

ya bana noluyo bugün anlamadım gitti aklım hep yemekte deliricem =( sürekli bişeyler yiyorum sabah 1 bardak çorba(ekmeksiz),saat 11 gibi 1 simit,saat 3 gibi 1 paket çubuk kraker,5 gibi 2 yumurtalı sebzeli omlet ve 1 dilim kepek ekmeği =/ gün içinde 4 fincan şekersiz nescafe

biri beni durdursunnnn

ahh canım ben başlangıçta gözüm kokmasın diye hedefi 70 koydum:roflol: hadi bakalım anca beraber kanca beraber :dance:

aynı şekilde normalde boyuma göre kilomun orantısının 50 olması lazım ama. Hedefi uzak tutarsam başaramam diye bende 65 yazdım. Bebeği hem eşim hem oğlum çok istiyor. Ee hedef uzak olunca, yaş da geçecek. Kısacası kıssadan hisse olacak benim ki. Bebekten sonra inşallah. Yeni hedef belirlemesi yapabileceğim.kaydirigubbakcemile2

gelin olacak arkadaşımızdın değil mi? Yanlışım varsa kusura bakma.. Fırsat buldukça gir bu sayfaya yazılanları oku.. Başarı öykülerini oku. İnan insan yemek yemeden önce hep onları düşünüyor. Vicdan azabı çekiyor. Az önce yukarda çalışanlar tabağa çikolatalı bisküvileri koymuşlar. Allah içim gitti ama.. burayı okudukça durdurmaya çalışıyorum kendimi. Sen de kendine inan ha gayret hadi bakalım..

ıyı akŞamlar kızlar nasıl gıdıyor rejım benım ıyı ama Şu akŞamlar olmasa artık erken yatıp erken kalkacagım cÜnkı sabah erken kalkınca ınsan cok ıyı hıssedıyor kendını

selam arkadaşlar,bugün benim en mutlu olduğum gün çümkü tartıda 79 u gördüm.sizlere katılalı1 hafta oldu.keşke daha önce katılsaymışım.neyse hepinize çok teşekkürler.sizlerle beraber olmak gerçekten güzel bu arada ben akşam yemeğimi artık en geç 6:30 da yiyorum birazda ekmeği azalttım.bunları yapmak bile insanı baya bi zayıflatıyor.tek eksiğim spor onuda yaparsam herşey daha da güzel olacak.hepinize iyi akşamlar.

kızlar ya ben az yiyorum,az uyuyorum,çok koşturuyorum ama kilo verme durdu:1no2:.bana bir şeyler söyleyin ya.moralim bozuldu:çok üzgünüm:.tamam sürekli hızlı gitmez ama.resmenhaftada 200-400 gr farkediyor.metabolizmam için birşeyler yapmammı gerekiyor acaba?neler yapabilirim:uhm:

ben su an 92 ama buraya yaza bilirim galiba:)
dogum günüme kadar yani 8 güne kadar
3 kilo daha vercem iddaa ya girdin sevgilimle:)
böle destek ve biraz hirs olunca cabuk gidior ya

Son düzenleme:

cok güzel kilo vermisin, su an biraz direniooo vücüdün. sakin pes etmekaydirigubbakcemile5

ceren nasıl gidiyor rejim akşam yemegi yedinmi ben yemedimkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

cok güzel kilo vermisin, su an biraz direniooo vücüdün. sakin pes etmekaydirigubbakcemile5

evet toplam 12 kilo gitti 3 ay filan oldu sanırım. ama şimdi 79.6 veya 80.0 görmekten bıktım basküldekafamçokkarıştı o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum takıldı kaldı.sinir oluyorum.:1no2:

kocamdan zor aldım bilgisayarı ya:))akşam 6yk pilav brokoli salatası sarmısaklı yogurtla yedim.5catalda fasulye aldım danelerinden:))bolda salata az yaglı.1saat yürüyüşümüde yaptım bir bardakta sütümü içtim yatıyorum şimdi kızlar yarın iş var iyigeceler herkese mucukkkkkkkkk

evet toplam 12 kilo gitti 3 ay filan oldu sanırım. ama şimdi 79.6 veya 80.0 görmekten bıktım basküldekafamçokkarıştı o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum takıldı kaldı.sinir oluyorum.:1no2:

anliorum ya hemde cok iyikaydirigubbakcemile2 yüzmeye ve saunaya gide biliormusun?
bence yüzme cok faydali.

annemde 15 kilo verdikten snra vücüdü epey bi direnmisti
ama daha sonra devam etti vermeye, onu kirmak icin cok sabirli davrandi yani pes etmedi:)

ya diyetisyenimin verdi listeyi diyet listesine yazim belki isine yarar:)
basaracaaaaz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…