80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüm zayıf ve güzel bayanlar grubumuza günaydın demek istiyorum. Hepimiz dünden bugüne daha zayıf, daha zinde ve daha güzeliz. Burdaki herkese ızmir'in güneşli günüden sıcacık selamlar gönderiyorum. Sabah sporumu yaptım. Akşam az yahni yemeği, 1 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 1 tabak çorba içtim. Birazda light dondurma yedim. Sabah 2 dilim çok tahıllı peksimet, peynir, 3 ad.y.zeytin (kısa bir bilgi vermek istiyorum. Siyah zeytin yeşile oranla daha kalorili imiş bilginize kızlar), çay içtim. 11 gibi k.üzüm ve fındık karışımım var. Öğlen ve akşam henüz belli değil. Şimdilik bu kadar görüşürüz.

Merhabalarrr..Hepinize günaydın dün acemilik olsa gerek kendimi tanıtmamışım...Alanyadan katılıyorum..90 kiloyum :)) 30 yaşındayım ve bekarım böyle gidersede evlenemicem :)))

Merhabalarrr..Hepinize günaydın dün acemilik olsa gerek kendimi tanıtmamışım...Alanyadan katılıyorum..90 kiloyum :)) 30 yaşındayım ve bekarım böyle gidersede evlenemicem :)))

niye evlenemiycekmişsin canımcım kısmet bu işler ,böyle de evlenirsin tabiki hayırlısı olsun kısmetin seni bulana kadar sende buarada zayıflasan hazırlıklı bulunsan fenamı olur dimi :dance:hep birlikte zayıflayacagız inşalahhh..

evet toplam 12 kilo gitti 3 ay filan oldu sanırım. ama şimdi 79.6 veya 80.0 görmekten bıktım basküldekafamçokkarıştı o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum takıldı kaldı.sinir oluyorum.:1no2:

sakın bırakma canım sabırlı ol kilo duruyor birsüre sonra patır patır gitcek kilolar merak etme sen,hatta fazla tartıya cıkma sen moralin bozulur belki diyetine odaklanamazsın.diyetisyenim bana 15gün tartılmayacan bende tartılacan dedi.bende burda yarışmaya katıldım,o yarışma için tartılacagım birdahada tartılmayacagım,tartıyı hemen uzaklaştır kendinden canımcım,benim eşim sakladıı:))hayatta bulamam:))sositososito

inşallah denemediğim şeykalmadı sanırım tek eksiğim motivasyon onuda inşallahhh hep birlikte başarıcaz.zeynepcim tsk ler

inşallah denemediğim şeykalmadı sanırım tek eksiğim motivasyon onuda inşallahhh hep birlikte başarıcaz.zeynepcim tsk ler

aynı kiloda sayılırız,bende 88kiloyum gelsenle zayıflamaya başlayalım diyete girelim,hergün yediklerini buraya yaz,birbirimizi kontrol ederiz,motivasyon saglarız,ama kacamak yaparsan kızarım haa:)))klava:yaza bomba giricez ona göre tamammı,güzel bir diyet ayarla kendinee başla ok canım..ben öglen ton balıgımdan yiyemedim sanırım çok su içtim:))midem bulandı 2kepek ekmek yedim.1de salatalık ara ögünde sütüm var.laelaelaelaelae

herkese iyi günler kızlar.
ben bu sabah bir dilim esmer ekmek, kk peynir, domates ve salatalık yedim. ara öğünde bir ayran içtim. öğlen yoğurt soslu, tam buğday makarnası haşlayıp eklediğim (bir çay fincanı kadar) salatamı yedim. Bol su içtim. 2 gündür keyfim yok yürüyüş bandına çıkmıyorum, regl olucam ondan heralde. Akşama da çorba ve bir dilim ekmek yiycem.
Eylülce sen neler yedin bugün?

kızlar nerdesiniz bugün? yoklama alacağım bundan sonra her sabah. Saat kaç kimse yok ortalarda.. hadi kızlar, ceren16, flatliners,selma12, eylülce, handerya, gülçelik, yumukum, serradeniz, secretwords, ader, gamzeli, parasnamka, güzelresim nerelerdesiniz? bu kadar olamayız değil mi? Kalabalık bir aile idik biz.. bugün kimseler yok..

tamam zeynepcim kabul..yarın sabahtan itibaren başlıyoruz.Bugünde şu sandoz sakızı karışımından alıcam..hadi bakalım hayırlı olsun hepimize kaydirigubbakcemile5

ben geldimmm,delikafaduldendünden beri eltimdeydim üşütmüş oğluda ufak yardıma gittim ayağa kaldırdım geldim internetleri sorunlu bi gidiyo bi geliyo kablolarda sorun var sanırım girmeye çalıştım biraz ikidebir düşünce bıraktım biraz önce girdim eve hoop burdayım sabah geç kahvaltı ettim ;
1 dilim light ekmek
peynir
3 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta ve şekersiz çay içtim
şuan elma yiyorum akşama henüz karar vermedim
sizler nasılsınız?
aramıza yeni gelen boncukoyunu hoşgeldin canım burada amacına ulaşacağına eminim motivasyon çok önemli ve kakarlı olmak hepbirlikte başaracağız canımsüprizzzzz

yettim gari kızlar bugünlerde derslerim çok malum sınavlar yaklaştı nasıl özledim sizi bir günde bugün diyet iyi sadece dün akşam kaçtı biraz bu hafta regl olucam sanırım ondan canım tatlı istiyo

kızlar benim şimdi kaçmam lazım ancak yarın girebilirim herkese az kalorili öğünler kaçırmayın 8 saatten fazla uyumayın öpüldünüz

boncukoyunu sandoz sakızı karışımı nedir? merak ettim.

alnagme yanlış yazmışım.doğrusu sandaloz sakızı tozu olcak.kuzenimde aktar Ankarada onunlada konuştum ve fikrini aldım kendiside kullanıymuş ve tavsiye etti kısaca bilgi vereyim.

MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM tamamen bitkilerden elde edilmiş çok özel bir formüldür. Her sandalozlu sakızlı karışımın formülü MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM formülüyle aynı değildir. MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM içeriğindeki sandaloz sakızı, biberiye, funda, kekik gibi bitkilerle oturmuş yağları çözmede (özellikle basen ve karın bölgesindekileri), yeşil çay sayesinde metabolizmayı hızlandırmada, tansiyonu ve kolestrolü düşürmede, içinde mevcut olan özel lifli gıdalar sayesinde suyla birleştiğindeki tokluk hissi sağlamada kullanılır. Aynı zamanda keten tohumu sayesinde de bağırsak mukozasını onararak bağırsakların düzenli çalışmasını ve yağların dışa atımını sağlar.

MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM yemeklerden 30 – 45 dakika önce bir tatlı kaşığı toz karışımı üç yemek kaşığı yoğurt ile karıştırarak tüketiniz yada bir tatlı kaşığı tozu bir bardak su veya meyve suyuyla karıştırarak da kullanabilirsiniz. Ürünümüz çay değildir, kaynatma veya demleme gibi sıcak uygulanan yöntemlerle yapılmaz. Midesinde rahatsızlığı olanların yemekle birlikte alması önerilir. Ürünü aralıksız 3 ay kullanılması ve daha sonra bünyenin kendi düzenini sağlaması için 2 ay bırakılması tavsiye edilir.

MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.

Not: Hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. Çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir

yani tamamen bitkisel bi karışım..ben umarım bulabilirim buralarda.alıp deneyeceğim.sizlerede bilgi veririm.sabah bu tozla birlikte elma sirkesi kullanırsanız yağ çözücü etkiye sahip oluyormuş.

Slmm kızlar,yeni gelenler hoş gelmişşşş en yakın zamanda listeye ekleyeceğim ( zaman bulamıyorum ) ya benim kilo da takıldı 2 haftadır uyuz oluyorum oynamıyor,gerçi bazen oynuyor ama istediğim yönde değil Gerçi öyle aman aman dikkat edemiyorum yaptığım tek spor oğlumu koridorda yürütmek :) yaz gelsin artıkkkkkkk!
Ya şu soğan ve maydonoz suyunu deniyenler gerçekten etkili mi? bir de emziriyorum ya hani olumsuz etkilermi acep? beşi bir yerdeyi etkilediği için bıraktım çok da memnundum tam kilo veriyordum oğluş nedensiz öksürmeye başladı,alerjikmiş şimdi geçti... sirkeli ballı suyu içiyorum yaklaşık 1 aydır bi etkisi olmadı sanırım.. Başka önerisi olannnn?

ben de neler yediğimi yazıyim
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, çay
öğle: peynirli salata
ara: 3 tane yulaflı bisküvi

işin en zor yanı bugün akşam yemeğe davetliyiz bakalım nasıl geçicek pilav ve tatlı kesin vardır onları yemiycem diğer yemeklere bakıcam artık bol bo salata yerim

cnım neler yapıyosun hedefe olaşıcaz inş öyle 60 a falan düşmeyi beklersek çocuklar 20 yaşına gelir :roflol: 2.leri doğuralım format atarız artık kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…