Merhabalarrr..Hepinize günaydın dün acemilik olsa gerek kendimi tanıtmamışım...Alanyadan katılıyorum..90 kiloyum :)) 30 yaşındayım ve bekarım böyle gidersede evlenemicem :)))
evet toplam 12 kilo gitti 3 ay filan oldu sanırım. ama şimdi 79.6 veya 80.0 görmekten bıktım basküldekafamçokkarıştı o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum takıldı kaldı.sinir oluyorum.:1no2:
inşallah denemediğim şeykalmadı sanırım tek eksiğim motivasyon onuda inşallahhh hep birlikte başarıcaz.zeynepcim tsk ler
aynı kiloda sayılırız,bende 88kiloyum gelsenle zayıflamaya başlayalım diyete girelim,hergün yediklerini buraya yaz,birbirimizi kontrol ederiz,motivasyon saglarız,ama kacamak yaparsan kızarım haa:)))klava:yaza bomba giricez ona göre tamammı,güzel bir diyet ayarla kendinee başla ok canım..ben öglen ton balıgımdan yiyemedim sanırım çok su içtim:))midem bulandı 2kepek ekmek yedim.1de salatalık ara ögünde sütüm var.laelaelaelaelae
kızlar nerdesiniz bugün? yoklama alacağım bundan sonra her sabah. Saat kaç kimse yok ortalarda.. hadi kızlar, ceren16, flatliners,selma12, eylülce, handerya, gülçelik, yumukum, serradeniz, secretwords, ader, gamzeli, parasnamka, güzelresim nerelerdesiniz? bu kadar olamayız değil mi? Kalabalık bir aile idik biz.. bugün kimseler yok..
tamam zeynepcim kabul..yarın sabahtan itibaren başlıyoruz.Bugünde şu sandoz sakızı karışımından alıcam..hadi bakalım hayırlı olsun hepimize kaydirigubbakcemile5
boncukoyunu sandoz sakızı karışımı nedir? merak ettim.
aynı şekilde normalde boyuma göre kilomun orantısının 50 olması lazım ama. Hedefi uzak tutarsam başaramam diye bende 65 yazdım. Bebeği hem eşim hem oğlum çok istiyor. Ee hedef uzak olunca, yaş da geçecek. Kısacası kıssadan hisse olacak benim ki. Bebekten sonra inşallah. Yeni hedef belirlemesi yapabileceğim.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?