80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız bana bak hele hoppp aylin sen sen sana diyom zaten kimse de yok ikimizden başka ya bu aşık ikonları şiirler falan noluyo bakıyım ... he itiraf etmiiceksen zorla gıdıklar söletirim bak elimden kaçamazsın çabıkk söle kimbu bay x :asigim:

heee benimmm o bebis hehe :ecrin_bebek:
yok yav ne askiiisırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın kader arkadaşlarım nasılsınız bakalım aylin[/COLORne şekerlik kız öylesonuyok çok geçmiş olsun canım bende seni çok merak ediyordum canım iyileşte biran önce dön aramıza canım

aylin bişi dicem ama demiyim neyse :kedi:
sen itiraz etsende elimde ciddi kanıtlarım var he he :)

hıııh zemuszemus bi resimde benden... meleğim eda'm 1 yaşındayken ..antalya tatilimizde :)) yavvvvruuummm yeyiimm ben onuuu... opuyorumnanaktan

elayyy ne kanıtı var kızz.. noluyoo ben meraketiim hee...bişey yakalamışsındır yine... aylini demi takip ettin? kaydirigubbakcemile3 ne buldun.. çabıık sööle bekliyoz hee...

neyse gitmiş gene elaycımm.. gelinceyazhee.. bende tura çıkıcam dicektim tam kızım uyandı...onunla ilgilenip gelicem..

elay abla yapmaaaaaaaa yaaa daha birsey yokkk :))))) ne kaniti yav hehehehe

valla sölesemmi bilmiyom ki he he takip ettim aylinide bende kaçamazsınız kızlarrr kaydirigubbakcemile3
ama sölemicem aylincim kızmasın sonra bana sır bu sırrrrrrrrr :umursamaz:

ay yani iconlar gelmis yeriiiimmm

:gitme::sinifsinif:lmaz::kedi::umursamaz:

elay abla yapma etme gözünü sevim
birsey olunca derimm ama bi dur yahu Şeniz

sölemem sölemem kuzucum merak etme sen ama sen olunca söleme bak ozaman yandın kara kara lülülülülülü

valla sölesemmi bilmiyom ki he he takip ettim aylinide bende kaçamazsınız kızlarrr kaydirigubbakcemile3
ama sölemicem aylincim kızmasın sonra bana sır bu sırrrrrrrrr :umursamaz:

yaa tamammm, eski bir topik acmistim
bi kac kisi okudu yorum yapti
lavita selma ve alnagme yanlis hatirlamiyorsam

o kisiyle tekrar kontaga girdimm
benden cvp bekliyoo, sabirsizz istee
hayirlisi olsunnn,.... :kedi:

elay abla kizicam ama zemuszemus

ASLAN BURCU ERKEGI taniyanlar varmii????????

günaydın kızlar, bugün nedense canım biraz sıkkın, artık tatil gelsin diye bekliyorum, inşallah daha çok zayıflarız da tatilde rahatça mayomuzu giyeriz. sonuyok geçmiş olsun canım, sevdemer sınavda başarılar dilerim, handerya ve aylin mayokinilerinizi iyi günlerde giyin, çok yakışacağına şüphem yok. akşam üzeri görüşürüz kızlar, öperim.

ahanda söküldü aylin aslan burcu he hımmm...ben tanıyom bir kaç kişi pek uysallar aslanın tam tersi ama kızdırdın mı yutuverir bi lokmada aman diyim kaydirigubbakcemile3

sen dikkat et yinede aman kuzummmmm

ahanda söküldü aylin aslan burcu he hımmm...ben tanıyom bir kaç kişi pek uysallar aslanın tam tersi ama kızdırdın mı yutuverir bi lokmada aman diyim kaydirigubbakcemile3

sen dikkat et yinede aman kuzummmmm

:teselli: merak etmeyin, sonucta evet demeden taniyamam onu, icimdeki korkuyu atmam lazim artik.... ins
konu kapanmistir :kedi::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…