ASLAN BURCU ERKEGI taniyanlar varmii????????
Bende aslan burcuyum.
Aslan erkeği eğer parası varsa, senin için harcamaktan mutluluk duyacaktır.
Yaptığı harcamanın seni mutlu edeceğini düşündüğü için yapar, hava atmak için değil.
Çok ateşlidir kötükedihüso, çok ihitraslıdır ama aradığı kişiyi bulursada, inanılmaz sadıktır.
Kendide iltifat duymaya bayılır. Zaten bu şekil bir ilişki olmazsa mutlu olmaz ve gider.
Alıngandır, düşüncelidir, şaşalı hayat sever, kendini varlıklı görmek ister ama karşısındaki insanın yoksulluğundanda hiç gocunmaz, yardımseverdir, paylaşımcıdır.
Başka aklıma gelen bişey olursa eklicem, oğlana bakiim bir...
,TSK EDERIM
ve ACELECI KISKANC SABIRSIZ
malesef :kedi:
bu arada puan vermissin bana yeni gördüm tsk ettim :dance:
,
evet sabırsızdır çünkü kendi işlerini ertelemez, herşeye yetişmek ister ve bu yüzden yavaşlığa, yavaş insanlara katlanamaz. bende tezcanlıdır yazcaktım aklıma gelmedi yazarken.yerimseniben
Kıskançtır ama belli etmez, çünkü bunu zayıflık olarak görür ve başkalarının bu yönünü görmesini istemez....
aylin, elay,fleks,selma,seray cım herkeslere gunaydın.. Nasılsınız canlarım..? Dün çok yoğun ve yorucu bir gun geçirdim.. akşama da sünnet düğünü var.. Kızlar hani bana sopalar sopa çıkarın kendime gelmem lazım.. Cumaya az kaldı yine 74 görürsem çıldıracağım artık..
tsk ettim delikafadulden
dün seda sayanda o meshur astrolog vardi
aslan icin sey dedi
GECMISTE KACAN TRENIN SON WAGONUNDAN YAKALAYIN BU YAZ
hahaha bu tren benim :kedi:
yok aylincim sustum sustumm.hem siz gençsiniz kıskanıyom böle heyecanları ondan uğraştım senle kızma taam tamam zemuszemus
günaydın alnagmecimmm verirsin verirsin aman hem istediğin sopa olsun al kuzumklava: klava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?