80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ASLAN BURCU ERKEGI taniyanlar varmii????????

Bende aslan burcuyum.
Aslan erkeği eğer parası varsa, senin için harcamaktan mutluluk duyacaktır.
Yaptığı harcamanın seni mutlu edeceğini düşündüğü için yapar, hava atmak için değil.
Çok ateşlidir kötükedihüso, çok ihitraslıdır ama aradığı kişiyi bulursada, inanılmaz sadıktır.
Kendide iltifat duymaya bayılır. Zaten bu şekil bir ilişki olmazsa mutlu olmaz ve gider.
Alıngandır, düşüncelidir, şaşalı hayat sever, kendini varlıklı görmek ister ama karşısındaki insanın yoksulluğundanda hiç gocunmaz, yardımseverdir, paylaşımcıdır.

Başka aklıma gelen bişey olursa eklicem, oğlana bakiim bir...

aşkolsun kimse bana günaydın yazmamş ben yazdım halde :sinifsinif:çok üzüldüm çoksevdemersınavda başarılar canım

fleks yapma ama :sinifsinif:...ben derdim de hiç farketmedim canımm. günlerin en aydınlığı hep seninle olsun tatlım hergünün diğerinden güzel olsun

bende zayıf olabilirim benim iskeletimde incecik bir insanınkinden farksızbu söz çok hoşuma gitti bunu hergün tekrarlıcam sizlerle paylaşmak istedim

TSK EDERIM

ve ACELECI KISKANC SABIRSIZ
malesef :kedi:

bu arada puan vermissin bana yeni gördüm tsk ettim :dance:

fleksss gelmiiiiiiiiis :)
valla görmedim benn ablam
elayla ugrasiyorum
rahat birakmiyore beniii :))))

Dün yediklerimide yazayım bu arada...
sabah------2 dilim çok tahıllı ekmek, üstüne krem peynir 3 zeytin ve yeşil çay
ara-----1 kahve, 2 burçak
öğlen-------1 kase sebzeli mercimek çorbası, 1 dilim çok tahıllı ekmek, orta tavuklu salata
yaptım ama midem küçülmüç, bitiiremedim hepsini..:lepi::lepi:
ara---- 3 tane çay 2 burçak
akşam------2 dilim tahıllı ekmek üzerine krem peynir 1 bardak su (üşendim yemek hazırlamaya zemuszemus)

bu arada benim en çok zorlandığım şey cumaya kadar tartılmadan durmak oluyor.
Çünkü ben yemek yemeden önce, yedikten sonra.
tuvalete girmeden önce, girdikten sonra
giyinikken, soyunukken, sabah, öğle, akşam devamlı tartılıyordum. haftasonu dayanamadım 1 kez tartıldım ama o günden beri hiç bakmıyorum.
Ama kıyafetlerimde falan acayip bir rahatlama hissediyorum, sanki çok kilo vermişim gibiyim. İnşallah hayalkırıklığına uğramam.:sinifsinif:

TSK EDERIM

ve ACELECI KISKANC SABIRSIZ
malesef :kedi:

bu arada puan vermissin bana yeni gördüm tsk ettim :dance:
,

evet sabırsızdır çünkü kendi işlerini ertelemez, herşeye yetişmek ister ve bu yüzden yavaşlığa, yavaş insanlara katlanamaz. bende tezcanlıdır yazcaktım aklıma gelmedi yazarken.yerimseniben
Kıskançtır ama belli etmez, çünkü bunu zayıflık olarak görür ve başkalarının bu yönünü görmesini istemez....

yok aylincim sustum sustumm.hem siz gençsiniz kıskanıyom böle heyecanları ondan uğraştım senle kızma taam tamam zemuszemus

tsk ettim delikafadulden
dün seda sayanda o meshur astrolog vardi
aslan icin sey dedi
GECMISTE KACAN TRENIN SON WAGONUNDAN YAKALAYIN BU YAZ

hahaha bu tren benim :kedi:

aylin, elay,fleks,selma,seray cım herkeslere gunaydın.. Nasılsınız canlarım..? Dün çok yoğun ve yorucu bir gun geçirdim.. akşama da sünnet düğünü var.. Kızlar hani bana sopalar sopa çıkarın kendime gelmem lazım.. Cumaya az kaldı yine 74 görürsem çıldıracağım artık..

günaydın alnagmecimmm verirsin verirsin aman hem istediğin sopa olsun al kuzum klava:klava:klava:klava:

tsk ettim delikafadulden
dün seda sayanda o meshur astrolog vardi
aslan icin sey dedi
GECMISTE KACAN TRENIN SON WAGONUNDAN YAKALAYIN BU YAZ

hahaha bu tren benim :kedi:

cukkk oturmuş senin duruma yaniii...:roflol::roflol:
ama benim adam duymadı iyiki, geçmiş, vagon, tren falan:bbo: bozar bunlar adamı:roflol:

yok aylincim sustum sustumm.hem siz gençsiniz kıskanıyom böle heyecanları ondan uğraştım senle kızma taam tamam zemuszemus

saka be ablam zemuszemus
ben öyle uzun flört etmem
usuluyla istemeye gelir
dün dedi zaten
iyi anlasirsak, ikimiz anlasip istemeye gelmek isterim dedi
ciddi düsünüyo
hayirlisii
bi EVET diyimde
demedim daha :kedi:

günaydın alnagmecimmm verirsin verirsin aman hem istediğin sopa olsun al kuzum klava:klava:klava:klava:

ah elaycım 7 kiloyu veren ben değilimişim gibi sankii.. Almaktan çok korkuyorum.. Gündüz iyi gidiyorum ama akşam oldu mu ne oluyorsa bana olan oluyor.. Kendimi kaybediyorum.. Kendime bir sopa göndereyim bari.. Başkalarına gönderirken iyi oluyordu sıra bendeklava::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…