80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin rakibemmmmmmmmm
nerelerdesin

ay maşallah kızlarr.. sonunda 8 kişi gördüm zuzn bi aradan snra...

alnağmecimm.. zaten bize yapışanlar ogece yemeleri değil mi .. dikkat et canmm... al sana sopa klava: klava: klava:

kızlarr ben çıkıyorum.. bugün günümüz varr... kızmda dünden beri gitmiyo okulaa.. zorunlu değil artık.. diplomayı aldık yaa. cumaya karne almaya gideriz artıkk.. daha ne giyceğime karar vermedim.. kızımın da hazırlanması varr.. ayyy süslencez daha ana kızz... hem şu işlerimi toparlıyayım birazcık da gelince doğruu mutfağa giriyom çünkü... hadi ben kaçtımm.. iyi baıınkendinize.. kaçamak yapmamaya dikkat edicem kızlarr... öpüldünüz...

hııı bide kimdi hatırlamıyorum ama biri lavitayı sormuştu... sabah konuştumm... perşembeye kadar sınavları var.. yazmıştı zaten ama ben yinede söyliyiim.. perşembecaramıza dönüyo yine tam gazzz.....

ayy ben beyaz pantolonumu mu giysem acaba... içine de girebiliyorum artık nasılsa..üstünede toz pembe bi penye bluz.. oh oh ... bakalım düşünücem daha.. akşam görüşürüz...

offff yaaaaaaaaaaaaa yarında bizim arkadaşlar piknige gidelim diyorlar ben ne yapayım yaaaa tartı öncesi cok kötü olacak bir türlü erteleyemedim cünki her seferinde iptal ettirmiştim şimdide beni dinlemiyorler sen sus diyorlar

bana ne demeli peki??????
bugün en yakin arkadasimin dogum günü party si var, :1ninca::1ninca:
ve ordan dogru misafirlige gidicez annemle, o kadin da döktürüyo, valla yimemm yemicem :dilcikar:

ÖZLEM piknikte mangal yakmayacagız sarmalar dolmalar börek o tarz şeyler olacak mangal zor olur dedik bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…