80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana yardım edin 5 aylık kızım var.yaklaşık 2 aydır gündüzleri pek emmiyo.bu yüzden kilo alıyorum galiba doğum sonrası kilolarımı vermiştim ama 1,5- 2 ayda 5 kiloyu tekrar aldım.86 kiloyum nasıl zayıflayacağım.evin içinde pek hareket etme durumumda yok.bebişlede pek yürüyüşe falan çıkamıyorum,bebek arabasında durmuyo...

sen giderken ipini topunu falan al yanına, mamaları ye, ondan sonra hopla zıpla, gider hepsi merak etme.:1hug:

kızlar şu puan nereden nasıl veriliyor merak ettim bulamıyorum

hani mesajının üstünde kırmızı bir bölüm yar, saat yazıyo solda, sağ taraftaki teraziye tıklayınca çıkıyor, mesajına hak veriyorum yada vermiyorum diye. aman yanlış yere tıklama eksi puan verirsin, düşman edinirsin hee:roflol:

bence piknikte eglen meyve ve salatayla geçiştirmeye çalış kolay olmayacak ama bunu basarmak zorundayız senin de dediğin gibi başka yolu yok selma

elaycım çok teşşekür ederim zeytin yaglısını yapacagım en çok o kafama uydu bi kere daha yapmıştım ama çok uydurmasyon felan oldu şimdi güzelce yaparım tekrardan teşekkürler çok faydalı oldugunu duydum fırsat buldukca yemeye çalışıyorum

kimse yok sanırım yürüyüş yapacagım ama erteliyorum
eninde sonunda yürüyecem kalkıyım bari hihoyyyt

bugün yediklerim

sabah: iki dilim salamli ekmek
ara: 5 kasik patates salatasi, yogurtlu
öglen: ispanak
aksam: KACAMAK OLMAZ SANIRIM DOGUM GÜNÜNDE

:))

Slm. Kızlar test yaptım negatıh Çıktı...bugÜn oyÜzden pek ıı deĞılım....ama ıı olucamm....

BugÜn mıĞdem kÖtÜ olduĞu ıÇın ÜzÜldÜĞÜmden bıŞı yıyemedım...sabahtan berı 2 bardak Şekersız meyva suyu ıÇtım..5-6 adette fındık yedım...akŞam salata ve yoĞurt yemeyı dÜŞÜnÜyorumm mıĞdem ıı olursa tabı....

ben sabah kahvaLtı oLarak nesfit yiyorum yada normaL kahvaLtımı yapıyorum.Öğlen evde ne varsa onu yiyorum akşam (eğer öğlen çok abartırsam) hiçbirşey yemiyorum.Öğlen az yediysem akşamda hafif bir şeyler yiyorum.Gün içinde aşırı terLiyorum diyete başLamadan önce 89.5 tim ve şu an 85.2 yim iLk hedef 75 :lepi:

ay jasmincim faydalı olmazmı say say bitmez en başta karaciğerin en samimi dostudur bu enginar bizim burda tanesi 0.25 kuruşa kadar iner adana da bir tanıdığım var tanesi 5 ytl dedi çok üzüldüm :sinifsinif:Allahın hikmeti ne kadar pahalı satarlar anlamam .ben dolaba attım kışın yemek için belki 50 tane zemuszemusbiz bayıla bayıla yeriz kıza da alıştırıyorum ..size enginarla ilgili bişi anlatayım da gülün bak çok komik .kaydirigubbakcemile3

bu arada jasmincim tekrar afiyet şeker bal kaymak olsun (hem kaloriside az biliyon mu )

şimdi benim bir ablam var uzaktan akrabam bunun karşısına yeni bir komşu taşınmış nereli unuttum ama egeli değil yani neyse ne ...beraber semt pazarına çıkmışlar,enginar mevsimi heryer enginar .... :) kadın demişki ablama bunlar ne böyle ne yapıyolar ?? ablamda şeytan :) demişki bunlar çiçek al 4-5 tane koy vazoya mor mor çiçek açar mis gibi kokar kaydirigubbakcemile3
kadın alıyo götürüyo salona masaya koyuyo bekliyo 1 hafta açan kaçan kokan yok tabi kaydirigubbakcemile3
ablama diyo ya abla senin çiçekler açtımı benimkilerde tık yok -ablamda tabi unutmuş onu sölediğini bile aman gülüm ben sana şaka yaptım sen gerçekmi sandın gel ben sana onları bi yemek yapıyım da ye olurmu enginardan çiçek demiş kaydirigubbakcemile3 ben bunu anlatınca hala gülerim ..kadıncağız bayıla bayıla yemiş sonra ...

işte böle bukadar ama çok şaşkınmış kadında be hiç mi duymadın yani laelaelaelaelae

bu arada pc açık kalmış ben hastaneye gittim geldim mr sonuçlarım çıktı sonuç temiz :lepi:doktor dediki boğazların ağrıyomu bende evet dedim(bu arada 1 aydır çekiyorum boğaz ağrısı) meğer boğazım eklem ve bacaklarıma vurmuş yaaa bana dedi hemen kbb ye git şükür bişi yok umarım boğazcımdada yoktur....onada bu hafta içi gidecem hayırlısı

merhaba kızlar geçmiş olsun dileklerinizi aldım ama geçmeyecek bu çünkü bende kan pıhtılaşması çıktı iki gebeliğim sonlandı bu yüzden şimdide rahim filmi istediler onu nasıl çektiricem diye kara kara düşünmeye başladım allah hakkımda hayırlısını versin
artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım

selam kızlar yada merve geçmişi okuyup geliyorum bayaa bir sayfa oolmuş kimler uğramış kimler

klava:klava:kötükedihüsoklava::mymeka::mymeka::mymeka:al bakalım biri dövsün demişsin benimde döveceğim varmış neden gece kaçamaklar yapma bak ne güzel inceliyorsun bunu koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…