80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım :teselli:

sonu yok geçmiş olsun kuzum Allah şifanı versin tez vakite

neslihancım sen bir süredir buralarda görünmüyormuydun ya :) çok ta yeni sayılmazsın bence ..Yolun açık olsun tatlım

canım üzülme hayırlısıyla inşallah bekleyelim moralini ii tut.:teselli::teselli::1hug:

geçmişi okudumda neler olmuş neler
bebeqcim evet canım ya iş biticek az kaldı karşılaşırız inşallah gerçi bu
haftasonu kızkardeşim ve 3 yaşındaki bebişi geliyor bir hafta bendeler şimdiden heyecanlandım

sana yazarım ama özelden msnden :) bulduğum her yerden

mesela aylincim bir hareket olmuş ..k hayatımızda hadi hayırlısı canım

sevdemercim canım sınavında başarılar diliyorum

serayy ne kadar çok tartılıyorsun böyle motiveni bozmazmı hani bazen yüksek çıkabiliyor ham kilomuz olmuyor ya canım

elay enginar tarifinin notunu bende aldım bulursam pişiricem ben dolmasını çok merak ediyoum

selmacım piknikte dikkat et ızgara ve salata daha az kilo aldırırdı canım sarma börek filan daha çok aldırır gibi geliyor bana

sonuyok acil şifalar dilerim canım zorlu bir süreç inşallah allah hepimizi bebişlerimizi en kısa zamanda sağlıkla almayı nasip eder.

alnağme dayakları yedin canım :))

gulucuk sevval ve tiptonic arkadaşlar sizde hoşgeldiniz

bugün yediklerimi yazayım

sabah 1 dilim kepek ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 kivi
ara 2 kepekli çubuk 3 erik muz
öğlen 4 kaşık fasulye, 3 kaşık pilav cacık
ara biravuç dut, 2 nektari
ara 1 kase yoğurt bir dilim kepek ekmek
akşam bol sebzeli kısır
1,5 lt su 2 bardak iksir bu kadar yürüyüş yok

baharnazcığım bir ikimiz mi kaldık

ne kadarda verdin 2,5 kg.
birde kaç beden giyyiorsun merak ettim 82,5 kg. iken..

gelen yazmadan çıkıyor ben de beklemeyeyim en iyisi çıkayım :sinifsinif:

baharnaz tazesini bulman zor bitti gibi biş umarım bulursun ama yaparsan eğer limon sık pişirirken yada kabukları soyup sulu kısımlarını halka halka koy üzerine emin ol çok daha tatlı olur (limon-enginar aşkı )kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ne kadar az kalıyorsunuz kimse de konuşmuo sıcaklarmı vurdu sizi ben anlamadım herkese bir sopa çkarcam şimdi kızdırmayın beni bakıyım klava:

aaaa bune canım alırım ayağımın altına çabuk buraya gelin diyorum size kaydirigubbakcemile

kızlarr yaa ben napptımm... bide o kadar uyardınız gtmedenn.. çoook açtım napiimmm.. akşama söz sadece salata icemm... zaten midem bulanıyoo. sanırım mide alıştı artıkk.. birden bu kadar şey girince içine şaşırmış olmalıı...

listemi yazayım da görünn... sırtımı dönücemm sopalara hazırlıklıyımm...

sabah---------- 1 salatalık,1domates,yarımbardak şkrsiz çay

ara-------------- 1 bardak limonata

öğlen---------- 1 küçük milföy börek,3 kaşık makarna salatası,1sigara böreği,3 çatal revani mafoldumben (aynen yazdım,gerisi size kalmış

ara------------ boll suu

akşam------ yağsız salata, bolll suuu

*3 lt su, 1 saat yürüyüş... bolll suu içicemm.. öğlen yediklerimin ve bu haftaki vereye çalıştığım kiloların üzerine bir bardak su içicem şimdi

arkadaşlar yazınca ya hem yiyolar bide rahat rahat yazıyolar diyodumm... ama bende yazmak zorunda kaldım şimdi yaa.. cidden çook pişmanımm...çıkarabilsem şu an yapıcam valla... buraya yazmayabilirdim de ama yazayım da pişman olurum da utanır belki bi daha yapmam diye yazdım...

bu arada elaycımm geçmiş olsun cnımm.. bi sorun olmamasına sevindim...

sonuyok sanada geçmiş olsun canımm... rahimfilmini anestezili yaptırma gibibi olanağın varsa öyle çektir.. ben çektirmedim hiç ama anestezili olursa ağrı acı oluyomuş diye duymuştum... hayırlısı olsun hakkında cnmm...

neslihancımm.. üzülme canmm..nolurr.. zamanı değilmiş demekki... insallah en kısa zamanda rabbim gönlünün muradını versin cnmmm...

vah vah tüh tüh kız sen naptın böleeekaydirigubbakcemile
gel burya bi bakıyım acık sopalıyım seniklava:

kız çok değil akşama yeme öğlen kaçamağı olur arada kuzumm kyarmıyım sana heç ben opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…