80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SONUYOK gecmiş olsun :1hug:

NESLİHAN hayırlısı olsun üzülme Şeniz

BEBEG aslında cok degil yediklerin ama yanlış şeyler olsun akşam yemessen iyi olur

yediklerim
sabah---karpuz ve peynir
öğlen----taze fasulye bir dilim ekmek
ara ----karpuz

akşam--- patates salatası
2 lt su yürüyüş yok ama sabah aerobik yaptım ve kalkar kalmaz su içtim aç karına 1 bardak
bunu alışkanlıkhaline getiricem artık

elaycımm sağol cnmm kıymamışsın bana ama ben kıydım kendime.. emeğime.. allahtan eşim mesaiye kalcakmışş. o gelince 10 da yer.. ben yemicemm. sadece az önce 4 çilek yedim.. kızıma hazırladım şimdi... ancak çıkar öğlen yediklerimin acısı.. ya bide tabağımı yarım gönderdim.. daha neler vardı neler... ayy bu kadarı bile vicdan azabı çektiriyo hepsini yesem ölürdüm heralde..

selmacım yemicem zaten canmm akşam yemeği.. 4 çilek yedim sadece..

yediklerimi yazayım..dizim başlamak üzere...çok da yoruldum yeni geldim yürüyüşten
sabah--1 d kepek ekmek,3-4 çatal patatesli omlet,yarım kk peynir,1 zeytin,1 t k reçel
ara--elma
öğle--2-3 kaşık kısır,salata
ara--2 kaşık yoğurt,2 eti form 1 ısırık gözleme(dayanamadım walla)
akşam--1 tabak etli taze fasulye,1 kaşık bulgur pilavı
ara--çay
50 dak tempolu yürüyüş yaptım..suyu sayamaıyorum sıcak olduğundan çok içiyorum zaten..

olsun brose bende yeni başladım bizde beraber veririz önemi olan karar vermek geç olsunda güç olmasın :) kaç kilosun canım

brose cnmm.. ben ilk geldiğim günlerde sen vardın sanırım listede.. hatırlar gibiyim seni.. tekrar hoşgeldin yinede... kilo durumları nasıl şimdi?

tsk ederim arkadaslar ..hsb

Zo bu donem gecirdigim icn malesef verdigim kilolari kisa bir zamanda tkrr aldim..
Suanda iste bikac gundur devam ediyorum .. bu sabah tartildim ve 81 geldim

Simdi sira geldi bugun yediklerimi paylasmaya..

Oncelikle su bilgiyi sunuym ..Ben ekmek tuketmiyorum artik .. tahili kraker/ galeta gibi bisey ,|tam ismini bilemiyorum ) yiyorum ekmek yerine..Bi arkadasimin diyet listesinden esinlenerek boyle yapmaya karar verdim.

Sabah 2 kraker ,surme peynir ,domates
oglen 2 kraker , peynir , salata , seftali
ara elma , cay
aksam tavuk, 2 kraker, salata

selam kızlar iyi geceler yaprakları döktüm geldim :dance:
bugün yediklerimi yazıp hemen arka sayfaarı okuyacagım
sabah : 1 bardak çay
2 dilim kepek ekmegi
k.kutusu peynir
4 zeytin
ara: bir dilim kek komşum getirmiş tadına baktım
öglen : yemek yemedim 4 erik yedim
akşam :zeytinyaglı enginar 2 dilim kepek ekmegi
45 dk yürüyüş 15 dk yer hareketleri

selam brose nasılsın gitmişsin sanırım
elaycım canım bende duydum enginarın karacigere çok ii geldigini mevsiminde mutlaka yemek lazımmış
bugün yaptm yedim bende harikaydı tarif için tekrar teşekkür ederim
ay kimse kalmamış galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bugün bizim d.günümüz..bir yıldır hayatım anlamlı ve bir yıldır dünyanın en mutlu kadınıyım..iyi ki doğmuşsun hayata mucizem,iyi ki de doğurmuşum seni..
Allahım bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese bi an önce yaşattır,çünkü daha güzel bir duygu yok!

Bense 2 gündür giremiyorum hem d.günü hazırlıkları gerçi cumartesi kutlayacağız ama ben abarttığım için bir sürü ıvır zıvır çok özel olsun istiyorum ilk d.günü olduğu için çok özeniyorum umarım herşey süper olur..ve bu hafta listeyi muhtemelen cumartesi gecesi yaparım haberiniz olsun..ben bi geçmişi okuyum da yatıyım

Ayyy aynı bensin sen yaaa..bende doğumdan sonra 81 dim 5 kilo aldım 86 ile rejime başladım (aslında kızlar size bir itiraf ben hiç rejim yapmadım hala da yapmıyorum sadece abartmıyorum ekmeği ve tatlıyı kestim yada çok azalttım ve yürüyüş verdiğim 8,5 kilo onlarla oldu valla hep yedim yani.. )
neyse bebekle zor gerçekten canım ben artık eşimin işten gelmesini bekliyorum dört gözle saat kaç olursa olsun çıkıp yürüyorum sende öyle yap,yada akşam üzeri bebeğinle çık tempolu olmasa da hareket harekettir..veee bu topikten uzaklaşma en önemlisi de bu!çok faydası var çokkk...

tatlım hiç dert etme bişeycik olmaz,benim arkadaşımın da aynı sorunu vardı ikiz doğurdu hergün aspirin falan aldı sanırım kendine dikkat edersen bişey olmaz umutsuz olma lütfen,sen olumlu düşün ki olumlu olsun..
veee mayokinimi beğenen herkese tskler beğenmenize sevindim,aylincim senin ki de çok güzel gerçekten daha edepli valla öylesini görsem onu alırdım çok acele aldım malum oğluş durmadı..

Canim bebisinin dogum gununu kutluyorum nice senelere.Zaman ne cabuk geciyor dimi daha dun gibi onlari dogurdugumuz gun.Bende gecen cumartesi kutladiim benimkilerin dogum gununu.

Bugunku yediklerimi yaziyorum.Sabah yumurtali peynirli bir kahvalti yaptim.oglende patates haslamistim yaninda salata yedim.Sonra cocuklari doktora goturdum asilari vardi gelir gelmez satata yedim gene sonra spora gittim 1 saat kadar donuste cocuklarida alip alisverise goturdum evde bir sey kalmamisti balik pisiricem ogluslarima dokotrum sonunda balik yiyebilirler dedi cunku 1 yasina gelince yasakli olan herseye okey verdi doktor.

handeryacıımmm oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım benim..
annelik bu dünyadaki en güzel şey değilmi...bir yılı geride bırakınca sonrası su gibi geçiyo valla..
Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin..onu öp yerime annesi...

ay bugün çok stresliyim..misafirim var akşama...nedense yemeğe misafir gelince beni bir sıkıntı stres alıyo..hava da kapalı..çok sıkıcı...offff....akşam olsa da kurtulsam...dizime de bakamıycamm..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…