bak cnmm.. benimdaha listeye giremediğim buraya kayıt olduğum ilk günlerdeki listemizz... tarihhh 10 nisannn... ve brose listedeee.... kaydirigubbakcemile5
olsun brose bende yeni başladım bizde beraber veririz önemi olan karar vermek geç olsunda güç olmasın :) kaç kilosun canım
brose cnmm.. ben ilk geldiğim günlerde sen vardın sanırım listede.. hatırlar gibiyim seni.. tekrar hoşgeldin yinede... kilo durumları nasıl şimdi?
Ayyy aynı bensin sen yaaa..bende doğumdan sonra 81 dim 5 kilo aldım 86 ile rejime başladım (aslında kızlar size bir itiraf ben hiç rejim yapmadım hala da yapmıyorum sadece abartmıyorum ekmeği ve tatlıyı kestim yada çok azalttım ve yürüyüş verdiğim 8,5 kilo onlarla oldu valla hep yedim yani.. )bana yardım edin 5 aylık kızım var.yaklaşık 2 aydır gündüzleri pek emmiyo.bu yüzden kilo alıyorum galiba doğum sonrası kilolarımı vermiştim ama 1,5- 2 ayda 5 kiloyu tekrar aldım.86 kiloyum nasıl zayıflayacağım.evin içinde pek hareket etme durumumda yok.bebişlede pek yürüyüşe falan çıkamıyorum,bebek arabasında durmuyo...
merhaba kızlar geçmiş olsun dileklerinizi aldım ama geçmeyecek bu çünkü bende kan pıhtılaşması çıktı iki gebeliğim sonlandı bu yüzden şimdide rahim filmi istediler onu nasıl çektiricem diye kara kara düşünmeye başladım allah hakkımda hayırlısını versin
artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Kızlar bugün bizim d.günümüz..bir yıldır hayatım anlamlı ve bir yıldır dünyanın en mutlu kadınıyım..iyi ki doğmuşsun hayata mucizem,iyi ki de doğurmuşum seni..
Allahım bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese bi an önce yaşattır,çünkü daha güzel bir duygu yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?