80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşamki menümde mantı var...çiğköfte var..tavuklu pilav...Alllaaaahhhh nasıl dayanıcam ben yaa...
akşama kadar yorgunluktan biterim...saldırmam yemeklere inşallah..
hepinizi öpüyorum...akşama görüşürüz...
bu arada yarın büyük güüünnn...

günaydın kızlar...

handeyacımm.. oğluşunun doğum günü kutlu olsun cnmm...daha nice senelere mutlu mesut ailecek erişmeniz dieğiyle...

eflatuncum.. sanada kolay gelsin cnmm.. tadına bak yemeklerin sadece..zor biliyorum ama dayanmaya çalış:)))

brose... cnmm ne demek istediğimi anlamamışsın... neyi anlamadın bende onu anlamadım ama neyseben bi açıklama yapayım madem... şu an listede yoksundur dikkat etmedim hiç ama 2 hafta girmeyen yada kilo bildirmeyen çıkarılıyo listeden zaten... o anlamadığın iletiyi yazdığımda liste ekledim oraya... ben 9 nisanda katıldım buraya.. 10 nisandaki listeyi kopyalamıştım.. duruyodu.. ben daha yoktum o listede ama sen vardın.. sana senin olduğun bir liste ekledim,görmen için.. yada daha önce burdaydın dye yeni ark.lar görür dedim ne biliim.. umarım şimdi anlatabilmişimdir..

günaydın kızlar......

handeryacığımm nice nice mutlu yıllara...amin cnm rabbim isteyen herkese versin...(banada tabii.)))

teşkkür ederim kızlar tabii ki hayırlısıı ama ben dün çok üzüldüm şimdi iyiyim çünkü biraz kilo verip öyle istiyorum bu iklolarla hamile kalırsam zor geçer sanırım hamilelik dönemim...

Bu arada dün hiç bişi yiyemedimm sadece meyva suyu - 7-8 adet fındık ve 5 adet beyaz leblebi yedim ve hayıt çayı 2bardak + civan perçemi çayı 1 bardak içtim.. Biliyorsunuz moralim bozuk miğdem ağrıyo hiç bişi almıyoo bugünde öyle olur heralde....ilaç da almak istemiyorumm...en azından böyle 2-3 gün miğdem rahatlar...

canım öncelikle yeni yaşınız kutlu ,mutlu sağlıklı ve huzurlu olsun.bende çok uğraşmıştım ilk doğum günü özel olsun diye gerçi sen sormadın ama bişiler sölemek istedim kendimce geç olmadıysa. elay için bir günlük tutuyorum ben o gece misafirlere yazdırmıştım o günlüğe neler düşündüklerini ,sonra heryeri süslemiş birde sesli slayt hazırlamıştım bütün ev balonlarla doluydu hatta abartıp konfeti bile patlattım evin içinde kaydirigubbakcemile3 1 ay buldum ordan burdan minik parçaları bitmedi tükenmedi :sinifsinif:ama çok güzel oldu birde giriş kapımı süslemiştim eklemek istiyorum resmimi dur bakalım yapabilcem mi ??

sağlık dolu yıllar canım çok öp yerime bıdıcığı a.s.

Bu arada kızlar su ıÇerken bugÜn den ıtıbaren suyuma lımon damlatmaya baŞaldım...bu aralar akŞamları evde mısafırım old .ıÇın (kaynım amelıyat oldu kayınvalıde bende kalıyor gıden gelen eksık deĞıl) yÜryÜŞ yapamıyorum... Yarın akŞam baŞlarım tekrar ınŞ...

işte doğum günü kapım handeryacım

Eklentiler

• $dogum gunum.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 36
neslihancım sen kaç kiloydun ... eğer çok değilse ve sağlık için bir tedtt oluşturmuyorsa kiloların hamile kal ertele kuzum... ben 80 le hamile kaldım 98 kilo ile doğuma girdim şimdi 78 im erçi kızım 20 aylık ama ben 8 ay içinde döndüm 82 ye biraz sarkma ve çatlak dışında dıkıntım yok ama zayıf arkadaşlarımda bile sarkma çatlak oldu ..sen bebek heyecanını başka engelin yoksa ertele zaten koşturmaca ile veriliyo..kaydirigubbakcemile3
bende istemezdim 80 le hamile kalmak herşey nasip ama dimi canım öpğyorum seni

kızlar nerdesiniz yaa (gerçi ben biliyom nerdesiniz sizzz ) demi kız bebeg takip işlerinde benden iyisi yoktur kaydirigubbakcemile3

ben başka topiclere gidiyom birazsa siz beni takip edin bakalım

günaydın elayy...

geldim kızz geldimm.. amannn benim gittiğim yer belli geldiğim yer belli.. gizlim saklım yokk.. istediğin kadar gel peşimden.. derim bu benim zayıflama topiğinden arkadaşım.. ajan o ajan zemuszemus kaydirigubbakcemile5

baksana kızım gitmeyip de napçam burda ses sedayok..saat olmuş 11 daha uğrayan yok.. bikaç kişi hariçç.. hıı selmama günaydın demedim sahi. ben... :)))

neyse yie devamsızlık aldı başını gitti yani... hadi serramı biliyoz.. lavitanın sınavları var perş. gelcek.. nidam nerde kızlarr. soonra ceren? yeni gelenlerden hevesli bi ebruusta vardı oda yok? sevva nerde? gören bilen varmı? kayıplardalar yine... yoklama yapılmıyo diye saldınız valla hee... ben devralcam bu yoklama işini ona göre naniknanik

sağol elaycığım.... ben topiğinize geçen c.tesi geldim..85,2 ile başladım yarın tartılıcaz bakalım ak mı kara mı belli olacak...bende pos var oyüzden adette olamıyorum dr. hemen yum. takibini yapalım dedi ekim ayında 1 kere denedik olmadı bu arada ben kilo almaya başlayınca adetten tamamen kesildim ilaçla bile gelmiyo...neyse kışın aldığım yaklaşık 10 kg. yani geçen sene 78 idim kışın 88 çıktım 4 kg. verdim 84 e düştüm..ama şimdi85,2 geliyorum artık dur dedimm...ve bu topiği buldum ve başladım rejime inş. vermek istiyorum dr. gittim dedim ben 2-3 ay ara veriyorum bu arada kilolarımı verim tekrar tedaviyer başlarız dedim...2-3 ay bir vaktim var en azından temmuz sonuna kadar 70 olmak istiyorum inş. veririm.. Herşey Rabbimdenn hayırlısı ne zmn ise ozmn olsunn diyorum ne diyim...

sen bir el at şu takıma bebeg gercekten saat kac oldu kimse yok neyse ben şimdilik cıkıyorum akşama görüşürüz malum bu gün piknik olayı var maleseflmaz:mafoldumben

kızlar ben bi süredir giremiyorum. özel hayatımdaki dalgalar beni yıprattı biraz. ama bugün çok büyük bir hırsla buraya geldim. bugün itibariyle 83 kiloyum. haftaya cuma günü yarışmada 1. olmak istiyorum. ders vermem gereken insanlar var ve ben bunun için elimden geleni yapacağım.

selam kızlar handeryaoğlunun doğum gününü kutlarım inş çok güzel geçer doğum gününüz kolay gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…