80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ne ya kızlar neerelerdesiniz allah aşkına ..ben pazara gidiyorum gelince herkesi burda bulayım nolur yaa....3 gibi evde olurum öpüyorummm

işlerimi yapayım diye çıktım geldim.. yine kimseler yokk.. iyi madem bende 3 de girerim ... byyy

sabah demiorum 12 de kalktım:)
öglen: bi simit bi k.k peynir ..(Yedim)
aksamatates salatsı yiyecegim arada belki bi meyve yerim
burayı uzun süre boşlamıştım tekrar geldimm... =)

Bebegcim .. tmm anladim nedemek istedigini :) kusura bakma biraz zor oldu ama :)

Neslihancim seninle ayni kaderi paylasiyoruz.. bende kisa bir donem icerisinde cok kilo aldim .. ve aynen reglmde duzensizlik oldu.. cok gecikiyor.. Kilo verirsek ki insallah verecegiz ben buna inaniyorum.. ztn sorunlar kendi kendine ortadan kalkacak .. ozaman kendiliginden duzene girmesi ihtimali cok yuksekmis. bizim tedavimiz kesinlikle kilo vermek.

bende il başladığım zaman aynı şekilde yaptım ve gerçekten çok faydası oldu.
Akşam yemeği insanı mahvediyor duğrusu. ben gündüz herşey yedim, 3-4 den sonra sadece meyve yedim ilk başlarda ama 31 temmuza kadar çok kilo vermem gerektiği için sıkı diyete başladım.
metabolizmam hızlıdır herhalde vericemde.

fazla bişey yememişsin canım, zaten akşam yemedikten sonra ve porsiyonarı abartmayınca hiçbişecik olmuyor, üzme kendini.:teselli:

iyiki doğmuş bebeğin canım, onlar olduktan sonra hayat ne kadar farklılaşıyor değilmi.
Şimdi evlatlarım olmadan bir hayat düşünemiyorum.
Allah onları b ize bağışlasın inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

handerya canım valla ilk kez bu kadar dirayetliyim, haftasonundan beri tartılmadım, sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum.yerimseniben

elay canım geçmiş oldu. Boğaz ağrısı, iltihapıda ihmale gelmez, mutlaka tedavi ol. Vücudun her uvzunu etkiliyor by bademcikler, boğaz iltihapları.
sonuyok sana da çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin..

Dün yediklerimi yazmamışım ben...

sabah.... 2 dilim krem peynirli ekmek, 1 yeşil biber 1 yeşil çay...
öğle.....börülce haşladım, yoğurtla yedim. (hiç sevmedim, börülceyi z.yağı, sarımsak ve limonla çok seviyorum ama yoğurtla hiç hoşlamadım, midemi kaynattı.:dilcikar:)
ara...1 türk kahvesi 1 burçak
akşam... 1 dilim krem peynirli tahıllı ekmek, yarım dilim karpuz...

sabah öğle arası ne yedim unuttum kafamçokkarıştı...

selam kızlar, handeryacım bebişin doğum günü kutlu olsun, Allah uzun ömürler versin, hep mutluluğunu göstersin hiç ayırmasın canım, darısı benim başıma :)
dünkü menümü yazayım kızlar:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1kk peynir
ara: 1 k bar
öğle: 5 yk bamya yemeği, 1 dilim kepek ekmeği
akşam: 6 tane köfte, 1 tabak piyaz (müthiş şişkinlik yaptı, yemiycem bir daha)
3 lt su, 2 fincan yeşil çay
Hepinizi öpüyorum.

kızlar saat 3 dedim 3 de geldim hani nerde bu millet flatliners sen gördün mü kuzum millet nerde lmaz:zemuszemus

Slm flatnıerss senınle ılk defa karŞılaŞıyorumm...

GÜsel zayıflamıŞsın 83 den 69 a ne kadar sÜrede ındın..

bende tam 3 de geldim elaycım kaydirigubbakcemile2

saat 3 dü topiğe döndüğümde(sitede gezinti malum) .. ama dedim boş durmiyim.. fasulyelerimi aldım geldim .. hem kırıyom hem yazıyom kaydirigubbakcemile3

iyiyim cnmm sen napıyoon.. belim ağrıyo benim hafiften. gittin geldin pazarına... ooooh sefan olsun kaydirigubbakcemile5

valla gittim ay neler var ne güzel ciciler ama alamadım tabi hepsini .. kocam her hafta kota koyuya sonra kafayı yiyom alışveriş yaparkene kaydirigubbakcemile3

arkadaş geldi şimdi kahve yapıomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…