80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elaycım .. neslihan gesmeklere çıkmışş.. yakaladım ama elleşmedim.. kaydirigubbakcemile3 gezinsin bacım rahat rahat :))

neslihancım .. rabbim gönlünün muradını tez zamanda bekletmeden versin sana cnmm... :Saruboceq:

kız kocişler o kotaları koymasalar pazarı eve taşırız biz.. ben kendimi kaybederim şahsen kota olmasa :))) sositososito

ayy dur kızz canım çekti.. bi kayfe yapayım bende kandime naniknanik :içelim: bi de yanında

kaydirigubbakcemile2anamm benim gittiğim yer belli bir burası 1 hamile kalmak isteyenler bölümü...;:):):)

ya ben 2 gündür sırf meyva suyu içiyorum..yaa..onun adı da varmışş hollywood diyeti....:)::):)

yok be güselim aranıza katılalı 1 hafta oldu miğdemi küçültmem lazım onun için zaten 7 günlük bişiymiş...ben de iki gündür miğde ağrısından bişi yemiyordum arkadaş sen hollywood diyetimi yapıon dedi internetten araştırdımm...devamınıda yapım bari...dedim...

ben burdayım valla.. kahve yapmaya gittim geldim... ay hollywood diyetine bende baktım ama ben 2 gün meyve suyuyla duramam valla ne yalan diyim.. cumburlop su... :roflol: accık da katı bişi gircem mideme :)))

valla bugün 2. günüm bebeg ciğim ama dün iyiydi miğdem ağrıyo diye bilmeden geçti gün...ama bugün böyle bir diyeti görünce dedim durmak yok yola devam..:):) zaten 7 günlük bişi...

kıss bende gittim şimdi başım ağrıyor du çok...2 tane bebe aspirini içtim kendime gelirim inş...

yap kız neslihan.. insan azalan kiloları görünce daha bi hevesleniyoo.. kaydirigubbakcemile2

bebeg kalabalık derken 4 kişiyiz yaw ..ama sende haklısın hep tek görünce kendimizi 4 çok bi rakam gibi geliyo gari bize

kızlar arkadaş gitti gidiyim balkon yıkıcam çamaşır ascam bide ev çok dağınık kızı mutfakta oturttum toplıyım geliyim siz takılın görüşüz arasıra bakarım sayfa açık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…