80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tmm görüşürüz...evet bebeg ciğimm insan kiloların gittiğini görünce heveslenir ben daha görmedim işte yarın tartılıcam...inş. bu hafta rekoru ben kırarımm herkeside teşvik ederim...kaydirigubbakcemile2

ben bugünkü listemi de yazayım kimse konuşmuyoken...

sabah------------- domates-salatalık, 2 sigara böreği (evde ekmek kalmamış,sabahın köründe almaya gitmek zor geldi)
ara----------------- 5 çilek
öğlen-------------- 1 dilim ekmek, 3 kaşık biber kavurması(2 damla yağda,kapağı kapalı tavada pişmiş),2 kaşık yoğurt
ara----------------- neskafe
akşam----------- 1 kepçe mercimek çorba, 4 kaşık taze fasulye,salata
ara---------------- şekersiz çay

bugün yürüyüş yok ama 30 dk. ev hareketi(mekik,bacak hareketi.vs..) 3 lt. su...

inşallah neslihancım.. birinci kim ve kaç kg. olcak bakalım yarın.. ama liste cumartesi akşamı yapılcak galiba.. handerya öyle yzmış..

elaycım.. normalde 1-2 kişi olduğu için burda 4 kişi çook gibi geliyo valla:jeyyar:

neslihancımmtartılma günü cuma sabah ,geceye kadar bildiriyoz ki handerya(canım rakibem) listemizi hazırlıyo

arkadaş geldi ya bana ne dedi biliyonuz mu gel bize hadi börek yapalım dedi kıramadım kocamda istiyodu çoktan şimdi 2 tepsi patlıcanlı börek açıcaz ama ben yemicem yerimde 1 parça yerim uff sıkıldım ama napim işler bitt ibi ev toplancak onu da yapıyım siz bu arada beni azarlayın kaydirigubbakcemile

neslihancım.. tartılma günü cuma sabahıı... listeyi yapan ark. oğluşunun doğum günü var o yüzden liste c.tesi gece yapılcak.. ama biz cuma sabah yazarız yine kiloları sanırım..

sen yarın sabah kalkınca.. tuvalete çıkmış olarak, bişey yiyip içmeden(su bile) kıyafetsiz tartılıp yaz buraya...

başlangıç kilo.....
şimdiki kilo.....
bu hafta verilen....
hedef kilo....

şeklinde yazarsın cnmm...

elayyy cnmm sakın 1 dilimden fazla yeme.. ama ben olsam tepside börekler dururken tutamam kendimi ama sen tut :)))

bacımm yaakelin merhemi olsa misali.. ben sana ne diiyiim sabah kahvaltıda sigara böreği yedim bende. yaa ben bu hafta ümitliyim ama yaa.. hep de kaçıyo biyerlerden..

kızz elayy siz neslihanla neden bezdiniz yaa.. ruh haliniz bezgin.. kuzum daha yaş kaç yaa bezmeyin... iyi düşünün iyi olsun..
gerçi ben dünden beri arada ağlama krizine girsem de mafoldumben
siz bezmeyin.. bıkmayın bişeyden yaa...

ay kimse yok.. olanlarda da ses yokk... ben acık tv izliyip gelirim.. sayfam açık...

alnağmecim hoşgeldin cnmm... hatırladığım kadarıyla bi değişiklik yok topikte.. handeryanın oğluşunun doğum günü bugün.. tek o var hatırladığım...

yok be bebegcim bezgin derken sıcaktan bezginim ben yoksa çooook iyiyim şükür dur bi değiştiriyim ben onu bak yeni ruh halim böle bak bak bak geliyo kaydirigubbakcemile2

ben hiçç beceremem kokoşluğu anam çok kızıyo bana....kaydirigubbakcemile2

ayyy aynıyız kızz.. kokoş oldukk.. yeniymiş vala bende az önce stresli ydim değiştireyim derken gördüm... onu seçtim bende... :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…