80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnım neler yapıyosun hedefe olaşıcaz inş öyle 60 a falan düşmeyi beklersek çocuklar 20 yaşına gelir :roflol: 2.leri doğuralım format atarız artık kendimize

eylulce cim canim arkadasim nerdesin? Bugun gozlerim yollarda kaldi. Hatta bir ara yoklama bile aldim ama ne gelen vardi ne giden.. Neyse dun ben de kacirmisim ve 1800 kaloriye cikmisim hesaplayinca gozlerim yuvalarindan cikti.. Allahtan dun asiri bir hareketim vardi da yaktigimi umuyorum. yok 60 lari ne ne kocam ne oglum bekleyebilir arkadasim benim buyuk oglum zaten 10 yasinda.. elimizi cabuk tutmak lazim yas ve zaman hizli geciyor.. optum canim.. :ecrin_bebek:

ay ben cumayi iple cekiyorum kizlar. Gecen hafta regl muhabetine 1 kilo diyordum ama bu hafta o da gitmezse diye umitsilige kapilmiyor degilim..

boncuk oyunu tam karisimin adini bize de bildir de ben de izmir de arayayim.. birde gidip sahte birseyler almayalim

burdayım ben geldim kızlar alnağme insanın gözü arıyor demi evimde değildim ondan giremedim neyse diyetim iyi gidiyo

iyi akşamlar kızlar..ya bugün ben çok zorlandım canım durmadan bişiler çekti..ama yemedim valaa zor dayandım..oğluma makarna pişirdim çocuk iştahla yerken sinir oldum..hele ikinci tabağı istemezmi gözüm döndü valla...ama hala yemedim..yemiycemm...offf...uykumda gelmiyor...

iyi akşamlar arkadaşlar bugün benim ilk günümdü bayağı zorlandım çünki benim 11 aylık bir kızım var diş çıkartıyor ve çok zorlanıyorum genelde yemek yiyemiyor ayakta atıştırıyordum. bugün saat 8'de kahvaltı ettim ve günü zinde geçirdim. 1 saatten fazla yürüyüş yaptım. tartılmak istemiyorum çünki diyete sabah başladım :teytey: eğer kilo vermediysem üzülmek istemiyorum.

ben artık diyet değilde bunu yaşam biçimi haline getirmeye karar verdim.

iyi geceler kızlar nabersiniz,yav ben açlık hissimi kaybettim:1shok:sabahları 1 dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta yeşillik yiyorum en fazla 2 zeytin yada domates ekli oluyor menümde öğlenleri bişey yemiyorum genelde geç kahvaltı ediyorum bi elma ve yeşil çay yetiyor akşamlarıda standart bir çeşit yemek yapıyorum kendime yağsız ve tuzsuz yoğurt ve yeşillik ekmeksiz bir porsiyon yiyorum sonrasında gece hiç açlık hissetmiyorum ki çok geç yatarım en erken 2-3 acaba fazlamı kafaya taktımdelikafaduldenbu hafta 1 kilo verdim sanırım daha yarın var gerçi ama bakalım belki 1i biraz geçebilir sizler neler yaptınız anlatın hele

gülcelik aramıza hoşgeldin canım ilk günden sıkma kendini zamanla bir bir gidiyo kilolar merak etme yeterki vazgeçme sende kilolarından kurtulup dal kimin olursun inşallah.

akşam 3dilim kepek ekmegi yedim,brokoli salatası sarmısaklı yogurtlu,5adet fırnda yagsız kaşarlı mantar,7adet bibeer tavada suda pişirdim yagsız,6domates yedim,biberi ve domatesi eve gelince aclıgımı bastırsın diye yedim çünkü öglen cok az yemiştim.diyetimde domates ve biber salatalık serbest.yagsız ve tuzsuz olcak tabi.bir nescafe 3ü birarada,1saat yürüyüş yaptım,az öncede yarım armut yedim,yarın iş var yatcam iyigeceler canlarım..

evet canım haklısın.biraz sık tartıya çıktım ve sinir oldum.ama kesinlikle diyetten vazgeçmeye niyetim yok.kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben daha fazla katılıcamda 10 aylık bebiş ve kpsyes hazırlanıyorum o yüzden hergün giremeyebiliyorum yada girince fazla kalamıyorum. ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.
yarın bana misafir gelecek.birsürü şey yaptım ama ben yemicem yada tüm güne yayarım oda bir ağzımlık olarak.off ya ne zor şu kilo vermek.al deseler verdiğim 11 kiloyu 1 haftada alabilirim o potansiyele sahibim yanidelikafadulden öptüm hepinizi iyi geceler......

günaydın kızlarrrrrr
ben diyete dün başladım ve 2 gündür güne erken başlıyorum sanırım çok tok yatınca insan çok uyuyordelikafadulden neyse ben açkende mutluyum 2. günün sabahında bütün kk ya günaydınlar diyorum.
kalkar kalkmaz ilk iş 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi döküp içtim. umarım ii gelir. arkadaşlar birbirimize destek için grubumuzu daha sık ziyaret edelim lütfen. ben daha yeni başladım ve motive olmak istiyorum. herkesin cetveli az çok ilerlemiş benimki daha başta:çok üzgünüm:

herkese günaydın nerelerdesiniz kızlar kahvaltıları yaptınız mı? Az yediniz dimi?

sabah: 1 dilim kepekli ekmek, beyaz peynir, 2 tane yeşil zeytin yedim,bugün spor salonuna gidicem 1 saat falan yürür saunaya girerim.

Birşey sorucam arkadaşlar kalori hesabını yapmak için kullandığınız liste KK de var mı?

kızlar bişey sorucam. adet döneminde özellikle yapılması gereken bir şey var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

kızlar bişey sorucam. adet döneminde özellikle yapılması gereken bir şey var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

canım pirinç lapası diyeti var ben de bu siteden bulmuştum vücutta ki ödemi atıyo, sabah öğle akşam haşlanmış pirinç yiyosun istersen yoğurt ve baharatla tatlandırabilirsin bir de gün içinde 2 porsiyon meyve

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün dilegiyle iyi diyetler bakalım yarın neler olacak

kızlar günaydın. Ben bugün dayanamadım ve tartıldım. Ama vermemişim. aynı 79 sinir oldum. O kadar hareket boşa mı gitti.. Aman bugün sabah sadece corn flakes yedim. Light olanlarından .bugün öğlende ve akşamda prinç lapası ve yoğurt yiyeyim diyorum. Eylülce'cim ben de bir liste var internetten kendim düzenledim. buraya ekleyebilirsem deneyeceğim.. Ama ben bu ara hesaplayamıyorum.. ondan da kaçırıyorum herhalde.. En azından almamışım ama yarına kadar en az 500 gr versem moralim düzelecek.. Benim gözüm çok korkmuştu oğlumdan sonra.. Zor bir bebeklik geçirmiştik. Ama şimdi o kendi çok istiyor. Üstümde baskı çok baba ve oğul tarafından kısaca.. Kızlar benim yoklama işe yaradı bugün çoğunuz gelmişsiniz. Yok ben bunu bundan sonra her sabah yapayım. Hoş geldiniz canım zayıflama arkadaşlarımm. Gelemeyenler bekliyoruz sizi hadi bakalım..

(100 gr Üzerınden hazırlanmıŞtır)
sebze kcal sebze kcal baklıyat kcal
asma yapraĞı 97 mısır (taze) 96 kuru fasulye 340
bamya (taze) 36 nane (taze) 65 mercımek 340
bezelye (ıÇ) 84 pancar (kırmızı) 43 nohut 360
bezelye (konserve) 88 patates 76
bıber (kurutulmuŞ) 293 patlıcan (taze) 25
bıber (taze ) 22 pazı 33 karbonhıdratlar kcal
brokolı (1 baŞ) 40 pırasa 52 ekmek (beyaz) (bır dılım) 90
domates 25 roka 33 ekmek (Çavdar) 243
engınar 53 sarımsak (baŞ) 137 ekmek (buĞday) 276
fasulye (taze) 32 semızotu 38 ekmek (kepeklı) 60
havuÇ 42 soĞan (kuru) 38 hamb.ekmeĞı 298
salatalık 15 soĞan (taze) 36 bulgur 357
ıspanak 26 tere 33 prınÇ 365
kabak 26 turp (kırmızı) 19 makarna 369
karnabahar 27 yer elması 75 Şehrıye 388
kerevız 40 salÇa 98 corn flakes 386
kırmızı bıber (taze) 93 barbunya 349 buĞday (aŞurelık) 385
kıvırcık 20 mısır (haŞlanmıŞ) 91
lahana (beyaz) 24 patlamıŞ mısır 456
lahana (kara) 45 yufka (bÖreklık) 152
mantar 28 sosıs 322
marul 14 sucuk 452
maydonoz 44 salam 450

SÜt grubu kcal meyve kcal abur-cuburlar kcal
sÜt (tam yaĞlı) 61 armut 61 bal 315
yoĞurt (yaĞlı) 62 ayva 57 bıskÜvı 418
beyaz peynır (yaĞlı) 289 Çılek 37 Çıkolata (bademlı) 532
beyaz peynır (yaĞsız) 99 elma 58 Çıkolata (fıstıklı) 543
kaŞar 464 erık (kırmızı) 66 dondurma (sÜtlÜ) 193
otlu peynır 327 erık (mÜrdÜm) 79 pekmez (ÜzÜm) 293
zeytın (yeŞıl) 144 erık (pestıl) 344 reÇel 272
zeytın (sıyah) 207 kayısı (taze) 17 tahın helvası 516
kayısı (kuru) 260 havuÇlu kek (bÜtÜn) 6175
ıÇecekler kcal kıraz 5 havuÇlu kek (bır dılım) 385
portakal suyu 45 mandalına 46 ırmık helvası 302
elma suyu 47 muz 105 muhalebı 173
soda portakal 49 sÜtlaÇ 139
gazoz 39 Şeftalı 38 yumurta (tam) 158
cola ÜzÜm (kuru) 289 yumurta (sarı) 369
cola (dıyet) 0 ÜzÜm (yaŞ) 67 yumurta (beyaz) 49
Çerez kcal Çorbalar kcal sakatatlar kcal
ay ÇekırdeĞı 560 mercımek Çorbası 235 beyın 125
Çam fıstıĞı 635 ıŞkembe 342 ıŞkembe 100
fındık 634 tarhana 290 karacıĞer (dana) 140
fıstık yayla 252 karacıĞer (tavuk) 129
kabak Çekır. 610 Şehrıye 75

etler kcal
hındı etı 160
tavuk (derısız) 114
kırmızı et
kÖfte
kıyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…