cnım neler yapıyosun hedefe olaşıcaz inş öyle 60 a falan düşmeyi beklersek çocuklar 20 yaşına gelir :roflol: 2.leri doğuralım format atarız artık kendimize
burdayım ben geldim kızlar alnağme insanın gözü arıyor demi evimde değildim ondan giremedim neyse diyetim iyi gidiyo--------------------------------------------------------------------------------
kızlar nerdesiniz bugün? yoklama alacağım bundan sonra her sabah. Saat kaç kimse yok ortalarda.. hadi kızlar, ceren16, flatliners,selma12, eylülce, handerya, gülçelik, yumukum, serradeniz, secretwords, ader, gamzeli, parasnamka, güzelresim nerelerdesiniz? bu kadar olamayız değil mi? Kalabalık bir aile idik biz.. bugün kimseler yok..
sakın bırakma canım sabırlı ol kilo duruyor birsüre sonra patır patır gitcek kilolar merak etme sen,hatta fazla tartıya cıkma sen moralin bozulur belki diyetine odaklanamazsın.diyetisyenim bana 15gün tartılmayacan bende tartılacan dedi.bende burda yarışmaya katıldım,o yarışma için tartılacagım birdahada tartılmayacagım,tartıyı hemen uzaklaştır kendinden canımcım,benim eşim sakladıı:))hayatta bulamam:))sositososito
kızlar bişey sorucam. adet döneminde özellikle yapılması gereken bir şey var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?