ayy neslihancım sorma valla annem benden daha kooş aslını sorarsan... süslü bişeydir.. bana der bazen şuna bak kıyafetlere siyah,gri,kahverengi.. ayy anaam senin için geçmiş der bana.. bende şimdi 1yıldır giyiyom pembişler,fuşyalar,kırmızılarr ayy bi seviniyo görmelisin... zemuszemus
baharnazz... rakibemm.. şikerimm nerdesin yaa.. özledim kızz... yarın bigeçsin şu okullar kapansın da bi.. bol bol gelirsin demi cnımm..
offff çoook sıkıcı bigün.. aynı kadroyuz< sabahtan beri... değişik gelen yokkk...
Ay yerim ben onu allahım onların ömürlerini uzun etsin, sağlık sıhhat versin, bol başarılı ve mutlu bir hayat sürsünler inşallah. Hepimizin güzel çocukları için geçerli olsun..
kızlar gidiyom börek yapmaya yememeye çalışcam yarın tartı günü ama ben ümitsizim haftaya çok kararlıyım bu hafta firelerle geçti hadi bana dua edin opuyorumnanaktan
kızlaaaaar sakın ümidinizi yitirmeyin...inanın bana imkansız diye bir şey yok!..ileride bu günlerinizi hatırlayıp ben varya bir zamanlar 80 kilonun üstündeydim diye anlatacaksınız..ve sizi dinleyenler karşılarında gördükleri incecik hatuna hayretler içinde, inanmaz gözlerle bakacaklar..
hepinize kolay gelsin.... opuyorumnanaktan
çizelgene bayldım cnmm... ahh o günleri bi de biz görsek.. tabiki imkansız diye birşey yoktur.. azmedip başarıcaz.. belki yavaş gidicek ama gidicek inanıyorum ben... sen ne kadar zamanda nasıl verdin cnm bu kilolarını... valla merak ettim hee...
lavita.. ne o kızz listeyi güncelleyip kaçtın.. slm sabah yokk.. :))))
evra_su... ver cnmm sende kilo ver tabi de nasıl olcak bu iş.. yardım edin deyip kaçmışsın... :))) önce sen kafanda bitir şu kilolu olma durumunu.. zayıflamaya odaklan gerisi gelir cnm. insanın en büyük yardımcısı kendisi inan buna.. ama gelirsen burda destek ve motivasyon bulursun.. ok?
kızlarr ben çıkıyorumm.. yemek pişmek üzere.. kocişte bugün erken gelicek inş.. şöyyle bi sofra hazırlıyımm. bu hafta ilk kez yemeği beraber yicez.. inş.. tabii.. akşam girmeye çalışırımm.. byyyy
holywood diyetini bende mi yapsam acaba diye düşünüyorum temmuz 15 de memlekete gidicez allah nasip ederse geçen seneyi hatırlayınca bu kiloyla gitmek hiç istemiyorum kötü anılarım olmuştu aynı şeyleri yaşamak istemiyorum mafoldumben