Merhaba kizlar.Kendimi tanıtayım.Ben 25 yaşındayım.Polikistik over hastasıyım.Bu yüzden 14 yaşımdan kilo almaya başladım.evlendiğimde 2 sene önce yani 78 kiloydum.Düğünden sonra çocuk problemimiz falan oldu.Tüp bebek tedavisi hormonlar halan 10 kilo aldım tekrar.Zayıflayamıyorum neredeyse 88-90 gibiyim.Bana da yardım edin acil zafıylamam gerekli....Nasıl zayıflıyorsunuz kızlar neler yapıyorsunuz ,neleri yemiyorsunuz?Ben çokkk az zayıflıyorum diet sırasında ama yine denemek istiyorum ..
Merhaba kizlar.Kendimi tanıtayım.Ben 25 yaşındayım.Polikistik over hastasıyım.Bu yüzden 14 yaşımdan kilo almaya başladım.evlendiğimde 2 sene önce yani 78 kiloydum.Düğünden sonra çocuk problemimiz falan oldu.Tüp bebek tedavisi hormonlar halan 10 kilo aldım tekrar.Zayıflayamıyorum neredeyse 88-90 gibiyim.Bana da yardım edin acil zafıylamam gerekli....Nasıl zayıflıyorsunuz kızlar neler yapıyorsunuz ,neleri yemiyorsunuz?Ben çokkk az zayıflıyorum diet sırasında ama yine denemek istiyorum ..
baharnazcığım bir ikimiz mi kaldık
ne kadarda verdin 2,5 kg.
birde kaç beden giyyiorsun merak ettim 82,5 kg. iken..
merhaba drgunay bende pcos hastasıyım evlendikden sonra ögrendim ve evendikten sonra 25 kilo aldım 4.5 senelik evliyim pcos hastalrı gerçekten çok zor kilo veriyor kesinlikle diyetinde yanında spor olmalı. ben çocuk tedavisine kilo verip başlayacagım aşılama tüp bebek artık ne olursa önce kilolarımdan kurtulup öyle, sanırım sen bebegine kavuşmuşsun ne mutlu sana darısı bizlere burda yediklerini kaçamaklarını paylaşarak motive oluyosun bi hafta oldu bende ark katıldım inşallah en kısa zamanda sende istedigin kiloya ulaşırsın
Bense 2 gündür giremiyorum hem d.günü hazırlıkları gerçi cumartesi kutlayacağız ama ben abarttığım için bir sürü ıvır zıvır çok özel olsun istiyorum ilk d.günü olduğu için çok özeniyorum umarım herşey süper olur..ve bu hafta listeyi muhtemelen cumartesi gecesi yaparım haberiniz olsun..ben bi geçmişi okuyum da yatıyım
canım yaptığımız en güzel şey aslında burdaki paylaşımlarımız ...birbirimizle paylaşarak bazen kızarak bazen gaz vererek gidiyo ben 4 kilo verdim ama bazen kaçırdım kıramadım yakınlarımı ..buranın bağımlısı oldum çıktım ama 1 aydır hergün her saat buradaki arkadaşlarla olmak istiyorum ..öncelikle inan vereceksin bak bebek için gerekli bu sonra buraya hergün gel....azimli ol... sağlıklı zayıflamalar tatlımmkaydirigubbakcemile2zemuszemus:enbuyukkk:
Yok canım ya.İlk tüp bebekle hamile kalmıştım ama 10 haftalık kayb ettim.s hafta önce kürtaj oldum.Çocuğum yok.ben de kilolarımdan kurtularak tedaviye başlamak istiyorum.Eylül ayında 2 denemem.O zamana kadar ne kadar kilo verirsem o kadar iyi..
Gunay canım yeni geldin aramıza sanırım üzüldüm.( :teselli:
5. yada 6. arkadaşımız oldun bebiş için kilo vermek isteyen allah yardımcımız olsun
kız kocişler o kotaları koymasalar pazarı eve taşırız biz.. ben kendimi kaybederim şahsen kota olmasa :))) sositososito
ii baharnaz jasmin sizler nasılsınız
ii baharnaz jasmin sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?