selam kızlar drgünay hoşgeldin aramıza sağlıklı zayıflamalar inş biranönce hayırlısıyla bebeklerinizi kucağııza almayı nasip etsin allah
Teşekkür ederim arkadaşım.Tanrım sesimizi duysun da yardım etsin bize inşallah..arka sayfaları okuyum dedim oyyy nekadar birikmiş yahuuu
handerya oglunun dogum günü kutu olsun nice mutlu yıllara
benim listede düzeltme olcaktı
yarın kilomu yazarken düzelterek yazarım öyle kaydedersin
bu hafta birinci degilde sonuncu olabilirimkaydirigubbakcemile3
gunay baharnaz arkadaşımında dedigi gibi kilo verip tedaviye başayacak arkadaşlar var birbirimize destek oluruz. minşklere kavuşmak için şart bu kiloları vermek
arkadaşlar aylin gıremıcek sabah özel işi vardı:dance: sımdıde matıneye gıttı dokturcekmıs haber vermemi ıstedi çatlak :)))
baharnazz... rakibemm.. şikerimm nerdesin yaa.. özledim kızz... yarın bigeçsin şu okullar kapansın da bi.. bol bol gelirsin demi cnımm..
offff çoook sıkıcı bigün.. aynı kadroyuz< sabahtan beri... değişik gelen yokkk...
Teşekkür ederim canım..
Teşekkür ederim arkadaşım.Tanrım sesimizi duysun da yardım etsin bize inşallah..
bebegle neslihan bugün baya kaynatmışlar
kızlar ben şimdi cıkıyorum herkese iyi akşamlar
yürüyüşüm kaldı onu yapıyım rahat rahat oturuyum zemuszemus
lavita merhaba.....
lavita.. ne o kızz listeyi güncelleyip kaçtın.. slm sabah yokk.. :))))
evra_su... ver cnmm sende kilo ver tabi de nasıl olcak bu iş.. yardım edin deyip kaçmışsın... :))) önce sen kafanda bitir şu kilolu olma durumunu.. zayıflamaya odaklan gerisi gelir cnm. insanın en büyük yardımcısı kendisi inan buna.. ama gelirsen burda destek ve motivasyon bulursun.. ok?
jasmin kilomuz birbirne çok yakın ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun 70 e düşmeyi canım
Slm flatnİerss senİnle İlk defa karŞılaŞıyorumm...
GÜsel zayıflamıŞsın 83 den 69 a ne kadar sÜrede İndİn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?