80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar drgünay hoşgeldin aramıza sağlıklı zayıflamalar inş biranönce hayırlısıyla bebeklerinizi kucağııza almayı nasip etsin allah

Teşekkür ederim canım..
Teşekkür ederim arkadaşım.Tanrım sesimizi duysun da yardım etsin bize inşallah..

arkadaşlar aylin gıremıcek sabah özel işi vardı:dance: sımdıde matıneye gıttı dokturcekmıs haber vermemi ıstedi çatlak :)))

aylin kilo vermek her anını her fırsatı kolluyorsunda bunun için matineye döktürmeye gideceğin hiç aklıma gelmemişti zemuszemussositososito :dance: rekoramı koşuyorsun yoksa hı

bebeqcim canım ya çocukların evrak işleri filan uğraşıp durduk bugün biraz geç çıktım sende buralardaymışın canım bugünde ben geç geldim

bebegle neslihan bugün baya kaynatmışlar
kızlar ben şimdi cıkıyorum herkese iyi akşamlar
yürüyüşüm kaldı onu yapıyım rahat rahat oturuyum zemuszemus

hollywood diyeti nedir ki kızlar ?

ya birde birşey sorcam bir günlük yapılan detokslar oluyor elinde tarifi olan varmı yada uygulayan ?

bugün yediklerimi yazayımda

sabah 1 simit 1 kk peynir 4 zeytin dom, salatalık şekersiz çay
ara 2 erik
öğlen 1 dolma, yoğurt 2 parça turşu
ara nescafe 3 galeta
akşam 2 kk peynir 4 zeytin bol salata yeşillik 1 çayk reçel (lavaş ekmek bu olmuycaktı ama dur diyemedim kendime lmaz:
1,5 lt su yürüyüş yok ( 2 bardak iksir

bebeqcim sevgili rakibem bu hafta en zayıf halka olmak istemiyoruz dimi canım :sinifsinif: ama sanki ben öyle bir koku alıyorum yaa

jasmin kilomuz birbirne çok yakın ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun 70 e düşmeyi canım

neyse konuşan yok bende çıkayım bari :umursamaz
:süprizzzzz bebeqcim bana yarın sabaha güzel bir sürpriz yap tamammı canım

bebegcim ben öyleyim:)) listeyi kopyalar cikarim:) hihij
nasilsin canim

ya pazar almanyaya gidecem icin isler cok yogun ondan
hemen ciktim:)

jasmin kilomuz birbirne çok yakın ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun 70 e düşmeyi canım

baharnazcım cıkmıştım canım görmedim yazını yoksa cvp vermezmiyim kilomuz aynı sayılır hedefde aynı ben ocakdan sonra tedaviye başlayacagım ocaga kadar zamanım var dahada fazla vermek isterim tabiki ayda 3 kilo versem süper
bende sana bişey sorcam bu 2 bardak iksir demişsin nedir bu iksir merak ettim kaydirigubbakcemile3

kimler var kimler yok bakalım
yürüyüşümü yaptım üstümden büyük bi yük kalktı şimdi rahatca .çene çalabilirim tabi
gelen biri olursa

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm flatnİerss senİnle İlk defa karŞılaŞıyorumm...

GÜsel zayıflamıŞsın 83 den 69 a ne kadar sÜrede İndİn..

canım ben 3 martta başladım diyete, şu anda 68 kiloyum yani yaklaşık 95 günde 16 kilo vermişim, buraya üye olduğumda 83tüm ama aslında 84kg ile başladım rejime. bu arada sana da hoşgeldin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…