80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar...bu sabah yürüyüşümü yaptım sonra kızarmış kepek ekmeği peynir ve zeytinden oluşan kahvaltımı yaptım şimdide suyumu içiyorum:)..birazdan pazara gidicem cnm ıspanak istiyor bugün eşimde çok sever oğlan biraz mızmızlanıyor ama başka şansı yok oda yiyecek ...hepinizi öpüyorum...hee unutmadan ben ismekin spor salonuna yazıldım yarın başlıyorum....ama yürüyüşede devam tabi..yaza az kaldı......

Eylülce bu liste daha düzgün aslında ama buraya kopyalayınca böyle oldu. İstersen mail atabilirim.

canım sağol bir sürü uğraşmışsın eline sağlık özelden mail atılabiliyo sanırım ama ben hiç bilmiyorum ben de karbonhidrat diyetini yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi 2 gündür hesaplamadım kaçtı galiba:1no2: canım kilo veremedim diye sakın bozma diyetini benim annem 55 yaşında 15 kilo verdi düşün artık metabolizması ne kadar yavaş bize göre ama hiç pes etmedi şu anda 63 kilo benden zayıf-tatlicadiarzu-

alnagme bu listeyi nasıl uyguluyoruz yani neye göre puan hesabı yapıyoruz ben yeni olduğum için pek anlayamadım..kısaca anlatabilirmisin

eylülce sağol canım, ama glisemik indeksi yüksek ya pinincin, ondan onu yapamam. bulgur olur mu acaba?

tabi öncelikle kendime bir defter yaptım. ve yediklerimi sabah-ara öğün-öğlen herşeyi yazdım.günlük 1200 ile 1500 arası ayarladım. hedef tabiki 1200 ama hani toleransım olsun hani katı olmasın dedim. her yediğimi listeye göre hesapladım. genelde bu haftaya kadar iyi gitmişti 1400 un üstüne hiç çıkmamıştım. Ama bu hafta 1800 kaloriyi gördüm.. bu hesaba göre gittiğim için herşeyden yedim ama az az. 2 haftada 2 kilo verdim. bu hafta hesap şaştı tabi biraz.. bugün sabahtan beri açım ve şu an pirinç lapası ve yoğurt yiyorum.bakalım bu hafta ki kaybı telafi edebilecek miyim. kalorileri görünce yemek yerken artık sürekli ay bu şu kadar kalori diyerek kendimi engellemeye çalışıyorum. umarım anlatabilmişimdir.

arkadaşlar merhaba 1 ayda böyle güzel kiloverdim ama şimdi üçgündür kendimi kaybettim cok yemek yiyiyorum lütfen biri bana durdesin ücüncü doğumumu yaptım göbeğim çok sarkmış kendimi cok kötü hissediyorum hepinizi öpüyorum

aa kızlar ben bu hafta hiç yeşil çay içmedim. Ondan vermemiş olabilir miyim? bir de bugün eşime sandoloz sakızı aldırdım. yemekten yarım saat önce çiğnedim. bakalım deneme.. ohhh 5 kaşık lapamı yedim. 3 kaşık yoğurtla beraber.. şimdi az sonra yeşil çayımı da içicem.. hadi bakalım..

bocuk oyunu aslında eylülce ye de dediğim gibi bu liste daha düzgün ama buraya kopyalayınca böyle oldu ona mail atmayı deneyeceğim. başarırsam sanada atarım canım

sabah 1bardak sogan suyu 1bardak maydanoz suyu,3kayısıve 1bardak ılık suyla içtim.1dilim kepek ekmek az peynir arada bir bardak süt öglen 2domates 2dilim kepek ekmegi,1yumurta yedim corbada vardı ama çok doydum ya hep böle yapıyorum diyetimi hep eksik yiyorum ( olmaz ki bölee ( arada 1 bardak sütüm var .

sabahtan beri ağzıma lokma koymadım canım hiç bişey istemiyo gerçi ben memnunum ama =/

sabahtan beri ağzıma lokma koymadım canım hiç bişey istemiyo gerçi ben memnunum ama =/

canım hiç yemedende olmaz ama metabolizma çalışmıyor ozaman istesende kilo veremiyosun azda olsa bişeyler yemelisin ;
ben sabah 1 dilim kepek ekmeği tuzsuz lor 2 yeşil zeytin yarım biber yarım domates haşlanmış yumurta ve şekersiz çay içtim şuan yeşl çayımı içiyorumöğleden sonra bir elma yiyeceğim akşama artık ne yediğimi yazarım şimdilik bu kadar-tatlicadiarzu-

benneyaptımki ben sandaloz sakızı çiğniyemiyorum çünki kızımı emziriyorum. emziren anneler kesinlikle kullanmamalıymış.

slm kızlarr ya moralim bozuldu şimdi kilo vermemişim ama dikkat ettim yürüyüşe çıkamıyorum sporda evde nekadar yaparsam işte ama bundan sonra çıkarım yürüyüşe havalar bi düzelse çocukla beraber çıkıcazda belli olmuyo bi soğuk bi sıcak alnağmecim sağol canım verdiğin bilgiler için gerçekten özellikle sen beni çok motive ediyosun eylülcede var tabi gerçi herkes bişeylerin çabasında ama böyle çok istekli insanları görünce insan daha bi gaza geliyo neyse çenem düştü herkese azkalorili günlerrr dilerim

arkadaşlar bu sandoloz sakızından bende almak istiyorum acaip sonuçlar vermiş yazılanları okudumda ayy inş faydası olur bugün alayım bakimne olcak hadi hayırlısı

merhaba hanımlar öğlen peynirli kepekli poğaça ve salata yedim buraya kadar iyiydi ama biraz önce 2 pötibör bisküvi birazda çubuk kraker yedim inş. çok kalorili değildir regl olucam tatlı krizlerim başladı böyle idare ediyorum.
Prinç lapasını yapanlar bakın yarın tartıda nasıl fark edicek.

arkadaşlar cuma grubu nedir? nasıl katılabilirim

canım cumaları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz çok güzel bir listemiz var o hafta en fazla kiloyu veren birinci oluyo kendi aramızda işte böyle geçinip gidiyoruz listede adının olması motive ediyo insanı artık sen de katıldın bile:içelim:

sağol eylülce .çok mutlu oldum :teytey: insanın zor işleri başarırken yanında kendiyle aynı duyguları paylaşan insanların olmasını bilmesi kadar güzel birşey olamaz sanırım.

ahh haklısın canım bugün spor salonunda bir hatun vardı 58 kiloymuş efendim 55 olsaymış daha iyiymiş çok uğraşıyormuş bir türlü verememiş dedim kendi kendime beni benim gibiler anlar kızım sen çabuk eve KK ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…