80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün 12 saat uyuyarak kendi rekurum egale ettim..hasta gibiydim biraz..umarım hepiniz iyisinizdir..

adaşım bendeee hasta oluyorummm içim titriyorrrrr
umarım herkes iyidir battaniyenin altından yazıyorum geçmiş bile yapamıyorum gözlerim sulanıyor(
ne oldu böyle size yaaaa (( gerçi ikinizde çalışıyorsunuz ve havalar gerçekten çok soğuk allah acil şifa ve kolaylık versinnn ikinize deeeee

iremim adaşım dün aramadın...ben de siteye sadece özele yazdın mi diye baktım bişi görmesim ne yaptın ben göstereyim mi tahlilini??***********************************

adaşım bendeee hasta oluyorummm içim titriyorrrrr
umarım herkes iyidir battaniyenin altından yazıyorum geçmiş bile yapamıyorum gözlerim sulanıyor(

geçmiş olsun canım yorma kendini havalar pek fena..senin sonucunu diyorum ben göstereyim mi endokrine seni illa görmek isterlerse ben ararım sen iyi olunca gelirsin olmaz mı?

merhabalar bu siteyi yeni gördüm ve bende aranıza katılmaya karar verdim bir buçuk ay öncesine kadar 92 kiloyla diyete ve spora başladım ve bugün tartıldığımda 86 kiloydum.bu kilolardan kurtulmak istiyorum banada destek olurmusunuz.hepinizede başarılar dilerim inşallah hepberaber kurtuluruz bu kilolardan

sabah:2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvaltı:2 dilim ekmek 1 yumurta ve bir peynir ve 2 tk tahin pekmze
ara:2 bisküvi
öğle:2 poryon tavuk eti ve bol salata
ara:bir lahmacunun yarısı(2ekmek ve bir peynir yerine)
akşam:2 köfte eti kadar et bol salata ve bardak ayran
1,5 su
2 bardak yeşil çay
spor yok
akşama 2 meyve bir ekmek ve bir peynir kaldı...
sabahki sütüm de eksik kaldı...

geçmiş olsun canım yorma kendini havalar pek fena..senin sonucunu diyorum ben göstereyim mi endokrine seni illa görmek isterlerse ben ararım sen iyi olunca gelirsin olmaz mı?

iremim adaşım dün aramadın...ben de siteye sadece özele yazdın mi diye baktım bişi görmesim ne yaptın ben göstereyim mi tahlilini??***********************************

canım benimmm çok sağol o gün çok koşturduk okuldan da aradılar habire ben sevkliydim ama eşim öyle sözlü izinle gelmişti hemen geri dönmek zorunda kaldık bugün heyetten çıkacaktı tüp bebek raporu umarım sorun olmamıştır bi de sevk mevzusu varmış eğer antalyaya sevk ettirebilrsem kendimi ve eşimi hem yolluk alabiliyomuşuz hem de günlük para yatırıyolarmış umarım olur destek destektir yani ....
yarın rapora bakmak için ve de sonuçlarımı göstermek için tekrar gelicem herhangi bi sorun çıkmamış olursa ararım canım seni:)

dilara sağol canımmm bu ne soğuk yaaaaaaaa dondum dondum şu an altımda 2 tayt var üzerinde kalın eşofman kombi yanıyo elektrik sobasını yaktım kapıyı kapattım ve battaniyenin altındayımmmm abartmışım galibaaa:))

günün raporunu veriyorum

sabah

yarim kase köy peniri
bir dilim ekmek
bir c.k.recel

öyle:

iki adet kuru biber dolmasi

ara: 3 kuru kayisi

aksam:
bir kuru patlican dolmasi
bir tabak salata

2 litre su
4 kupa bitki caylari

acim acim acim aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ama gece karnim guruldayarak yattigimda kendimi cok rahat hissediyorum..hem bedenen ,hem vicdanen...

spor: 40 dk bisiklet(simdi basladim sürmeye:)

yoldaşım sen benden fazla kılo vercen ben daha fazla yiyorum emziriyorum die bu kadar kısamıyorum da öznurum ya yarın sabah tartılsakmı ben cok merak ediyorum yaa

yoldaşım sen benden fazla kılo vercen ben daha fazla yiyorum emziriyorum die bu kadar kısamıyorum da öznurum ya yarın sabah tartılsakmı ben cok merak ediyorum yaa

emziriyorsun tatlim benim.emziren anne fazladan 500 kalori yakiyormus..yani okadarlik fazlalik anca dengeliyordur zaten...ay bende meraktan catliyorum tatlim benim.ama korkuyorumda ..ya hic veremediysem o zaman direncim kirilir..yerim gibime geliyor..

çok iyi çok :)

kız daha bi dur salı bugün :) yarın çarşamba perşembe cuma tartılırsın :) ben öyle yapıom

menüm

sabah:
ikibuçuk dilim çavdarlı ekmek
bi kk dil peyniri
bi haşlanmış yumurta
bi tatlı kaşığı tahin pekmez

ara:bi elma
ara:iki çatal laz böreği evet sonunda dayanamadım bu arada kahvaltıyı 7.30 gibi yaptığımdan bu kadar çok ara oldu
öğlen
bi tabak kereviz yemeği
bi tatlı kaşığı tahin pekmez

ara:
bi mandalin bi elma

ara:
bi galeta

akşam
6-7 tane bulgur köftesi
bi buçuk ufak dilim pırasalı börek
biraz yoğurt

ara:
54 kalorilik çikolata
biraz malt içeceği yarım bardak falan
üç tane petibör şu tatlılar süt olsun die yedim deyip kıvırayım

3 mil leslie yaptım spor

menün biraz hamur agirlikli olmus tatlim ya lazböregin bitmistir insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…