80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 2 3 çatal kaşarlı omlet 1 dilim ekmek peynir 1 kk helva peynir
arayok
öğlen 1 kase meyveli müsli sütile
ara 1 dilim buğday ekmeğı 1 kk peynir
akşam 1 kase çorba 3 köfte fırında patates 2 3 kaşık kereviz salatası
gece 1 bardak çay 3 tane yulaflı kepekli etiform (ohhhhh)

Bu günki menüm
sabah kk lor peyniri,3 adet zeytin,1 tane peksimet
arada 2 tane altınbaşak
öğle sebze çorbası,2 köfte
arada 1 portkal
akşam kereviz salatası,2 tane peksimet
2 lt su
ıhlamur

zubus ve tuğba çok sağolun canlarımmmm tuğbacım eşinden en kısa sürede hayırlı haberler alırız işalllahhh

sabah yarım pynrli sandviç,bir bi bardak süt
ara: patlamış mısır ve pirnç patlaklı kraker ayran
öğle .yok
bir form çay
ara . tarcınlı kepekli bikuvi dört adet bi şekersiz çay
akşamustu : iki çatal dogum gunu pastası ( arkdasın dogum gununu kutladk o kadarcık tattımm)
akşam : üç yk barbunya, üç sıkım çiğköfte ayran
bir yeşilçay

Son düzenleme:
hg cnm aramızaaaa oluruz tabikide hepimizde buraya o yüzden geldikkkk kolay gelsinnn

valla bizim evde aynı durumdaaaa hem kombi hem elektrikli sobaaaa bu şehrin havalarından nefret edşyorummm kışı da yazı da hiiç çekilmişyorrr
Kaptacim esimin durumu geriye gidiyomus yarin 6da viyanaya sevk edicekler ciger hastanesine bakalim ne dicekler
kuzummmm yaaaa allahım yardımcınızzz olsunnnnnnnn güzelll haberleriniiii bekliyoruzzzzz rabbim hayırlıı şifalar versinnnnnnn inş.... dua etmekden başka yapacak birşeyimizzz yok

Canım patlamış mısır kilo yapmiyomuymuş? demin öle bi şeyler okudumda.sende yemişsin görünce sorim dedim.

Günayydıııııın kızlarrrrr.....
Ben yine işe gidiyorum.size güzel bi gün diliyorum.çok kaynatmayın okuyamıyorum haaaa...:126::126::126:

Son düzenleme:

teşekkür ederim elma şekeri yalnız başına yapmaya çalışıyorum ama böyle birileriyle yapınca insan gaza geliyo onun için aranıza katılmak istedim

merhaba kızlar herkese günaydınlar ya bi görünüp bi kayboluyrm ama inş bi dzene koyacam sabah 7 d evden çıkıyrm akşam 4 de eve giriyrm yemekti bulaşık kız babası derken yatağın yolunu zor buluyorum diyet falan kalmadı kaç haftadır ama bu gün inş başlıyrm dünkü bnerbat menümü yazam azıcık sizden fırça yiyemde aklım başıma gelsin

sabah ve aralarda::1 paket yulaflı bisküvi ama teneffüs aralarında bi seferde değil 1 büyük bardak çay
öğle:4 dilim ekmek tavuk sote
akşam:5 dilim ekmek ve ciğer 2 büyük bardak şekerli çay
ara:fıstık gofret çubuk kraker vb aklınıza gelen herşey ve 1 br bitki çayı

biliyrm aştım kendimi ama bugün başlıyrm şekeri ve k. hidratı azaltıyrm çekin hadi fırçalarıbekliyrm

merhaba bende dün aranıza katıldım.insan kendini bazen tutamıyo ve fazla yiyor sonra pişman oluyo ama iş işten geçiyosizde ne güzel karar vermişsiniz tekrar diyet yapmaya.hadi işte ne güzel hepberaber yapalım verelim şu kiloları.alması kolay ama vermesi çok zor

evet canım ya gerçekten almak çok çok kolay ama verirken çok zor uğrasşmak lazım inş verecez hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…