80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ya gerçekten almak çok çok kolay ama verirken çok zor uğrasşmak lazım inş verecez hep beraber

bende bir buçuk ay öncesine kadar 92 kiloydum utanarak söylüyorum ama şimdi 86 kiloyum ve yavaş yavaş vermeye devam ediyorum hem diyet hemde spor ikisi birlikte

teşekkür ederim elma şekeri yalnız başına yapmaya çalışıyorum ama böyle birileriyle yapınca insan gaza geliyo onun için aranıza katılmak istedim
evet kesinlikleee ben 2 aydır diyetteyimm bura olmasaydıı belki çokdan bırakmışdım bendeeee bu arada ben dilara

günaydın elmam şekerim benim nasılsın
iyiyim canım benimmmmmm sen nasılsın çok yoğun görünüyorsunnnnn

bende bir buçuk ay öncesine kadar 92 kiloydum utanarak söylüyorum ama şimdi 86 kiloyum ve yavaş yavaş vermeye devam ediyorum hem diyet hemde spor ikisi birlikte

bende 80 le başladım diyet spor çok güzel gidiyoduk ama şimdi işte spor yapmaya hiç mi hiç vaktim yok kızım bana kendime vakit ayırmaya zaman bırakmıyo evde okuldan fazla yoruluyorm napcaz bilmiyorum

evet kesinlikleee ben 2 aydır diyetteyimm bura olmasaydıı belki çokdan bırakmışdım bendeeee bu arada ben dilara

evet kilolar başa dert ve gaza gelmek ve vermeyi istemekte bende öyle yaptım ve vermeye çalışıyorum ama yazıları okudukça daha çok gaza geliyorum arkadaşların verdikleri kiloları görünce.ama şunuda anladın ne kadar diyet yaparsanız yapın sporsuz olmuyo

sorma canım ya inanaki sizi çok özledim burdan ayrılınca insanın feleği şaşıyo ama geri döndüm inş durmak yok yola devam şimdi deneme sınavı yapıyom sınıfta öle yazabiliyrm

sorma canım ya inanaki sizi çok özledim burdan ayrılınca insanın feleği şaşıyo ama geri döndüm inş durmak yok yola devam şimdi deneme sınavı yapıyom sınıfta öle yazabiliyrm
valla bende özledimm sabahlarımın sultanıııııııı :))) gözlerim hep arıyor çocuklar orda ecel telleri döksünnnn sen burda keyif çat ohhhh DD

aslında oluyor biliyormusun cnmmm benim tavsiyem ilk etapda spor a alıştırma bünyeniiii diyetleee ver birazzz sonraa durma dönemine geçinceeee spor a başlaa ben ilk ayyy hiç yapmadımmm 2 ay haftada 1 gün yapmaya başladımmm böylelikle geçişler yavaş yavaş oluyorr vücut bir kerede ne oluyor ya demiyorrr hemdeee sporle verilen kilolar ona bağımlı hale geliyor ama tabiii sen kendini öyle daha rahat hissediyorsannn öyle devam etttt :))

ama spor ve diyetle bir buçuk ayda 6 kilo verdim önceden nekadar diyet yaparsam yapıyım veremiyodum

fıstıklarımm selamlarrr hastaneden okula geldim tüp bebek raporu halloldu sonunda.. troid için öğleden sonra tekrar gidicem okulda öğle arasına girdik yemeğe idireyim yavrucaklarımı öpüldünüz

günayydiiiiiin iremcim raporu alabildigine sevindim.insallah bu sefer müjdeli haberlerini alacagiz:)

hadi hayırlısı iremcim güzel habewrlerle gel inş.

ben de sabahtan beri kızla uraşıyorum gazına uyanıyor yazık doğurur gibi ıkınıo resmen

fıstıklarımm selamlarrr hastaneden okula geldim tüp bebek raporu halloldu sonunda.. troid için öğleden sonra tekrar gidicem okulda öğle arasına girdik yemeğe idireyim yavrucaklarımı öpüldünüz

çokkkkk sevindim cnmmm hadii sıraaa hayırlı haberlerrrde, bekliyoruzz dört gözle

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi hayırlısı iremcim güzel habewrlerle gel inş.

ben de sabahtan beri kızla uraşıyorum gazına uyanıyor yazık doğurur gibi ıkınıo resmen

oho isin var canim gaz sancisi bebekleri cok hircinlastiriyor...benim son numara 2.5 yasinda daha kücük ama ben simdiden unutmusum valla.sen yazinca ben düsündüm acaba bizimkilerde nasildi diye...insan unutuyor be..tel aklimda kalan büyük numaralarin hic uyumadigi..son numaraminda hic uyanmadigi:))

çok sevindim canım ya allah en kısa zamanda kavuştursun bebişine

evetttt :)))) istemeyeyim mi :) cümlede bozukluk yapmışımmm düzelttim şimdi oku bakayım
elbette isteyecende önce koca isteyecen canim..yok öyle nikahsiz bebek falan....ben eski kafalilardanim..önce evlilik yuva sonra bebek...yok erkeklerle ugrasamiyorum diyorsan bende cocuk 4 boy boy birtanesini veririm sana:)))

ah ah sadece gaz olsa tamamda bide diş meselesi varbenimki 2 haftadır uyumuyo valla zombi gibi geliym 3 gündür okula çıkaramadı gitti dişi doktorlar ne kadar sürer bilmiyrm diyo valla analar bu çocuklar olmasa yaşlanmaz ha 11 aylık olduk en az 5 yaş yaşlandım ama sevgileri başka oluyo veletlerin işte akşam ona sarılınca gidiyo yorgunluğum falan zaten çığlıklarla karşılanmak kadar güzeli yok canım kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…