- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
tövbe yarabbimmm lafı nerelere çekti yaaa ben değilll iremm verecekkkkk haberielbette isteyecende önce koca isteyecen canim..yok öyle nikahsiz bebek falan....ben eski kafalilardanim..önce evlilik yuva sonra bebek...yok erkeklerle ugrasamiyorum diyorsan bende cocuk 4 boy boy birtanesini veririm sana:)))
ayyy sevdiceğim benden tembell aşkım bana az gaz ver de kalkıp evi süpüreyim dedim boşver aşkım süpürme diyokalk kiz hemen süpür evini..isini bitir.cayini al gel..bu ne tembellik..nasil bulacan kocayi ev bile süpürmezsen:)))
çokkkkk sevindim cnmmm hadii sıraaa hayırlı haberlerrrde, bekliyoruzz dört gözle
evetttt vallaaaaaaa az kalsınnnn çocuklarından birini benim başıma salacaktıbir virgül nelere kadir işte bi cümle ancak bu kadar farklı anlamlara gelebilir dimi
annelik iste canim bunun adi...valla bizimkinin dis cikarmasi türkiye tatiline denk geldi..allahim neydi o rezillik haftalarca ne gece ne gündüz...konukomsu artik uyuyamiyordu sesinden..ben evime geldikten sonra arkandan demisler allah o kadinin yardimcisi olsun valla biz böyle cocuk görmedik..dualarida kabul oldu cocugum sakinlesti ama yinede zor .her cocukömrün ceyregini götürüyor valla..bu durumda bende ömür falan yok...otomatige baglamisim yasiyorum iste:))))ah ah sadece gaz olsa tamamda bide diş meselesi varbenimki 2 haftadır uyumuyo valla zombi gibi geliym 3 gündür okula çıkaramadı gitti dişi doktorlar ne kadar sürer bilmiyrm diyo valla analar bu çocuklar olmasa yaşlanmaz ha 11 aylık olduk en az 5 yaş yaşlandım ama sevgileri başka oluyo veletlerin işte akşam ona sarılınca gidiyo yorgunluğum falan zaten çığlıklarla karşılanmak kadar güzeli yok canım kızım benim
alemsin valla ne güzel işte doğum sancısı hamileleik falan çekmeden kurtulurdun hazır yapılmışa konardın kız:))))evetttt vallaaaaaaa az kalsınnnn çocuklarından birini benim başıma salacaktıPPPP
tövbe yarabbimmm lafı nerelere çekti yaaa ben değilll iremm verecekkkkk haberiDDD
simdi öyle derler..evlendikten sonrada dir dir kafanin etini yerler ne tembelsin ne pasaklisin diye..kocan yemese anasi yer.anasi yemese anan yer:)))ayyy sevdiceğim benden tembell aşkım bana az gaz ver de kalkıp evi süpüreyim dedim boşver aşkım süpürme diyo
hah bak anliyorsun beni degilmi..daha dogrudüszün cümle kuramiyor birde kalkmis cocuk istiyor:))))bir virgül nelere kadir işte bi cümle ancak bu kadar farklı anlamlara gelebilir dimi
tük yahu kurtulamadim su sipalarimdan..birini atacaktim iste basina:))))evetttt vallaaaaaaa az kalsınnnn çocuklarından birini benim başıma salacaktıPPPP
anamm alacakk olsamm duyumcuğumdan mı alırımmm valla fırlama olur onlarr baş edemem bennn anneleriyle zor baş ediyommmalemsin valla ne güzel işte doğum sancısı hamileleik falan çekmeden kurtulurdun hazır yapılmışa konardın kız:))))
ayyy sen ölme emi kızzz nasıl güldümmm allahda seni güldürsün inş.....simdi öyle derler..evlendikten sonrada dir dir kafanin etini yerler ne tembelsin ne pasaklisin diye..kocan yemese anasi yer.anasi yemese anan yer:)))
hah bak anliyorsun beni degilmi..daha dogrudüszün cümle kuramiyor birde kalkmis cocuk istiyor:))))
tük yahu kurtulamadim su sipalarimdan..birini atacaktim iste basina:))))
bak ben hazira kondum.14 yasinda oglum oldu..o kadar hazir olduki hepsinden kurtulasim var yani:))))))))))))))))alemsin valla ne güzel işte doğum sancısı hamileleik falan çekmeden kurtulurdun hazır yapılmışa konardın kız:))))
oho isin var canim gaz sancisi bebekleri cok hircinlastiriyor...benim son numara 2.5 yasinda daha kücük ama ben simdiden unutmusum valla.sen yazinca ben düsündüm acaba bizimkilerde nasildi diye...insan unutuyor be..tel aklimda kalan büyük numaralarin hic uyumadigi..son numaraminda hic uyanmadigi:))
ayyy sen ölme emi kızzz nasıl güldümmm allahda seni güldürsün inş.....
anamm alacakk olsamm duyumcuğumdan mı alırımmm valla fırlama olur onlarr baş edemem bennn anneleriyle zor baş ediyommmPPPPPPPPP
:)))))))))) küçüğü istiyorummm ben bananee :))) şaka makaaa rabbimm senin çocuklarını da bütün annelerin evlatlarınıda korusunnnnnn çocuk isteyenn herkeseeeee nasippp etsinnnn banada EVLENİNCE hayırlısıylaaaa versinn ama hak etmeyenede vermesinnn yaaa bugün müge anlıda gördümmmm çocuğuuu dilendirirkennnn kaybetmiş 12 yıl sonraaa gelip yalvarıyo yakarıyooo yok hastayım yok fakirizzz çocuğumu bulunnnn ortaya çıktı ki ondan sonra da 3 çocuk yapmışşşş onlarıda dilendiriyormuşşş oğlum kanser deyip yuanındaa gezdiriyormuşaa delinin zoruna bak....benim cocuklarim kadar saygilisini beceriklisini efendisini heec bulamazsin..bulmusta bunuyor...oglanda biraz firlamalik var .onun icin günahina giremem..ben ettim sen etme derim ancak sana:))) aka kizlarim melek melek....tabi simdilk.ilerki yillar icin garanti veremem...bizde garanti 2 senelik:))) iade yok....cok cok diger cocukla degistirirsin o olur yani:)))))))))
bende o programa bakiyordum bunlari yazarken..vardir allahin bir bildigi .bunlari evlat sahibi yaparken ne diiim.insan evladina nasil kiyar anlamiyorumki..ben sakasini yaparken bile icimde bir sizi oluyor..ha ayricada son numarayi vermem..kiz onu özel istedim yaradandan...digerlerinide isteyerek yaptim ama anneligim bundaki kadar degildi.mektup bile yazdim buna okudunuz ya..ben onu nasil veririm..ama kiralayabilirim:)) haha ...allah bana ömür verirse ve hayatimi daha kötüye götürmezse ben onu cok özel büyütecegim..digerlerine yapamadim..kader vurdukca vurdu...onlar bundan sonra gülecekler ama son numaram mutlu bir cocuk olarak büyüyecek insallah..mutlu büyüyen cocuk basarili olur hayatta.simarik degil ama mutlu...:)))))))))) küçüğü istiyorummm ben bananee :))) şaka makaaa rabbimm senin çocuklarını da bütün annelerin evlatlarınıda korusunnnnnn çocuk isteyenn herkeseeeee nasippp etsinnnn banada EVLENİNCE hayırlısıylaaaa versinn ama hak etmeyenede vermesinnn yaaa bugün müge anlıda gördümmmm çocuğuuu dilendirirkennnn kaybetmiş 12 yıl sonraaa gelip yalvarıyo yakarıyooo yok hastayım yok fakirizzz çocuğumu bulunnnn ortaya çıktı ki ondan sonra da 3 çocuk yapmışşşş onlarıda dilendiriyormuşşş oğlum kanser deyip yuanındaa gezdiriyormuş
aminnnnnnnnnnnn inşallahh ne hayalin varsa gerçekleştirirsin yavruna bütün evlatlarınada ilerdeee bakıncaa gurur duyarsın inşallahhhhhhhhhhh birileri onları överkennn onlar benim evlatlarım dersinnnnnbende o programa bakiyordum bunlari yazarken..vardir allahin bir bildigi .bunlari evlat sahibi yaparken ne diiim.insan evladina nasil kiyar anlamiyorumki..ben sakasini yaparken bile icimde bir sizi oluyor..ha ayricada son numarayi vermem..kiz onu özel istedim yaradandan...digerlerinide isteyerek yaptim ama anneligim bundaki kadar degildi.mektup bile yazdim buna okudunuz ya..ben onu nasil veririm..ama kiralayabilirim:)) haha ...allah bana ömür verirse ve hayatimi daha kötüye götürmezse ben onu cok özel büyütecegim..digerlerine yapamadim..kader vurdukca vurdu...onlar bundan sonra gülecekler ama son numaram mutlu bir cocuk olarak büyüyecek insallah..mutlu büyüyen cocuk basarili olur hayatta.simarik degil ama mutlu...
insallah canim insallah..darisida bütün hakedenlere olsun..aminnnnnnnnnnnn inşallahh ne hayalin varsa gerçekleştirirsin yavruna bütün evlatlarınada ilerdeee bakıncaa gurur duyarsın inşallahhhhhhhhhhh birileri onları överkennn onlar benim evlatlarım dersinnnnn
gökcencim yok bu sabah..kiz bu kacama falan yapiyor olmasin..sporda yapmadi herhalde yapsa hemen yazardi..allah allah...tartildida bunalimami girdi kiz:))))))))
o baska topige daldi bizi unuttuyok yok yapmazzz oooo ben güveniyorum :))) benimde kankitommm görünmüyorrrr
hadi yaaaaaaaaaaaao baska topige daldi bizi unuttu(( yakalarsan birakma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?