80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm fasulye kavurmayla tavuklu pilav var onları yiyeceğim sen ne yiyecen
aksama hafif ye o zaman:) valla ben kahvaltiyi yapali daha 1.5 saat oldu.ben herhalde 2 gibi yerim öyle yemegini.aksamdan dolma vardi:)) ben yemeyince yemek bitmiyormus evde.kiz normal zamanim olsa 5-6 tane yerdim vallahi bir oturusta.önceden yemegin lezzetine dayanamiyordum simdide sismanligima:) aksama ne pisirecegim onu düsünemiyorum( evde havalar soguk zaten..biraz sicak olsa idare et kocacim derdim yada gel disarda yiyelim bu gün derdim..simdi diyemiyorum..yesin yada yemesin yemegi hazir etmek gerek.

kızz yemeklerrr ağırmı kiii hafif ye diyonnn :) ekmek gurubu tamam et gurubu tamam sebze gurubu tamam yoğurt ta lazım dı ama evde bitmiş

kızlar merhaba nasılsınız iki gündür ugrayamadım buraya okudum ama yazamadım işlerim yogundu

tugba eşin şimdi nasıl oldu ALLAHIM yardım etsin sigara içiyomuydu eşin İNŞALLAH cabucak kendini toprlar iyileşir senin ve cocugunun yanına gelir biran evvel

irem tüp bebek raporu hallolmuş cok sevindim ALAHIM emeklerinin karşılıgını hayırlı saglıklı evlatlar olarak versin canım

kızlar menüm

kahvaltı

2 bardak yeşil cay,1 tane kücük el yapımı simit,1 tane elmalı kurabiye

öylen

4,5 tane yaprak sarması yarım kase yogurt

akşam

1 tabak etli kurufasülye,2 kaşık pilav, yarım haşlama gögüs eti

kızlarrrr yeni birşeyy öğrendimmmmmmmmmmmm tarçının yağ yakıcı özelliği varmışşşş özellikledeee göbek bölgesinde ki yağları yakarmışşş bilgilerinizeeeeee bugün de papatya çayımın içine tarçın atacağımmm

kızz yemeklerrr ağırmı kiii hafif ye diyonnn :) ekmek gurubu tamam et gurubu tamam sebze gurubu tamam yoğurt ta lazım dı ama evde bitmiş
bütün grup tamam hazir bekliyor:))valla ben fasulye yiyince pilavi ellemiyorum yada sadece 2-3 kasik..ben bu ara sikilastirdim ya dieti o yüzden bana cok gibi gibi :)
gerci dün dolmalari götürende bendim ama:)) yarim ögünlük yemegi iki ögün yaptim valla:))bu kilolar bir gitseydi..kilo vermeye dair degil kilo korumaya dair beslenebilseydim ah ah yaza olur insallah:)) su 70 lerden bir kurtulayim birdaha görmeyecegim:) iki sene boyuncada 80 ler icin bunlari söylemistim...bir sene boyuncada 90 lar:))allahtan 100 leri sadece 6 ay gördüm:)

paylaştıgın için sagol dilaraaa

burdan ayrılan kızlar da söylemişti yogurtlu tarcını tavsiye ediyolardı bende başlarda cok yiyordum

duyum baştan bukadar sıkma az ama sık ye canım sonra belli bir kiloya gelince kilo verme duruyo nerden kısıcagını şaşırıyorsun zaten başlarda kilo vermek daha kolay oluyo

ayy evet yaaaaaa kilo almamakkk için yemiyorumm diyecez mi ki bizdeeee rejimdeyim ondan yemiyorummmm demek zor bee :)))

aa saol tatlımcım iyi oldu öğrendiğim evde durup duruo tarçın kabukları.şekeri de dengelio die biliorum ben. ben bi kase domates çorbamı içtim.birazdan pırasalı kek de pişer bi dilim ondan yerim.sonra oturup ara öğünümü beklerim dört gözle :)

selam kızlarr naber geçmii çok okuyamadım canım sıkkın yaa anneem dün doktora gitmiş adeti 1 aya yakın zamandır devam ediomuş hormon testleri yapılmış menopozla ilgili bişi diilmiş parça almamız laızm demişler bişi görünmüyo demişler kan testleri felan da temiz çıkmış aman ya bende böle şeyde hemen en kötü senaryoyu yazarım walla acaip canım sıkıldı

moralini bozma heemen canım.belki strestendir.en ufak bişi adet düzenini etkilio biliosun. psikolojik olabilir belki. baksana bişi çıkmamış.

ohhhhhh çok şükür kiiii birşey çıkmamamış kuzumm sıkma canını anne konusun da bende çok hassasımdırrr hemen aklıma kötü senaryo gelir allah korktuğumuzu başımıza vermesin

merhaba kızlar keyifler nasıl;diyet fea gitmiyo derken dün azcık kaçırdım sanki

hemen dünkü mönümü yazıyım bende:

sabah:1 dilm tb ekmek 1 dilim peynir 3 zetin 1 bardak çay
ara:5 etiform
öğlen:6 kaşık kadar kereviz
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
ara:2 dilim tb ekmeği arası peynir
akşam:6 kaşık mercimek yemeği+bol salata
ara:1 elmeydı ama ben 2 çatal baklava yiyince elmaya dokunmadım tabii

gece gece çok oldu 2 çatada olsa baklava sonuçta.saat 8 falandı bide

bugünde öğle yemeğiden sonra 1 tane nişastalı kurabiye yedim irademi kaybediyorummu ne
ben yapmıştım kurabiyeleri ofise getirmiştim öğlen yemeğinde de ekmeğim yoktu yanımda tam doyamdım diyemidir nedir yedim bile

canim ya aslinda sikmiyordum biraz genistim ama bu hafta ne olduysa sikasim geliyor:))) bu hafta hicbirseyi yiyesim gelmiyor..geldigindede yemiyorum. doktorlar bünyenizi sasirtin diyor..hep ayni tempo yemeyin.bir hafta az yiyin diger hafta normal..hergün spor yapmayin..zaman zaman yapin diyor..ne bileyim herkad´fadan ses geliyor kilo verme diyince...ama yaz geliyor ya sanirim bu yüzden biraz aceleci davraniyorum.yaza incecik tiril tiril kapriler tisörtler....ay ay düsündükce kalkip spor yapasim geliyor:) ama haftaya biraz gecseklik yapacagim..bünyem sasirsin biraz:))

ayy evet yaaaaaa kilo almamakkk için yemiyorumm diyecez mi ki bizdeeee rejimdeyim ondan yemiyorummmm demek zor bee :)))
olsun zorda olsa imkansiz degil..hani bir laf varya..zoru hemen hallederiz imkansiz zamanimizi alir diye:)) imkansizi bile halledenler var anlayacagin:))

yani kacirdiginin farkindasin ya..yazis seklinden günah cikariyormussun gibi geldi..sevgili bahanelerim mevzusu yani:))) dikkat et tatlim.pazara az kaldi:)

annenin durumuna üzüldüm canim.insallah kötü bir netice cikmaz..allah korusunda en kötü durumdada alirlar ameliyatla sorunu....benim annemde rahim kanseri oldu..aldilar nesi varsa..biraz horman menopoz kaplari kullandi ama neticede gecti hepsi...iyi düsün iyi olsun canim.allah dermansiz dert vermesin.kendii üzüpte annenede hissettirme...
simdi söyle bakalim diet spor ne alemde..tartildinmi? yarin sabah tartilalim mi? meraktan catliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…