80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öle tatlım ya :))

ama az kaçırmışım dimi
telafi edilmeyecek gibi değil en azından

aynen öle tatlım ya :))

ama az kaçırmışım dimi
telafi edilmeyecek gibi değil en azından
elbette canim..telafisi olmayacak birsey asla degil.en kötü ihtimalle spor yaparsin yediklerin burnundan olmasada bünyenden fitil fitil cikar:)))

haftaya söyle bir kebep fasli yapmak istiyorum bende ..nasilsa bahanemde hazir..:bünyeyi sasirtmak:)

moralini bozma heemen canım.belki strestendir.en ufak bişi adet düzenini etkilio biliosun. psikolojik olabilir belki. baksana bişi çıkmamış.

ohhhhhh çok şükür kiiii birşey çıkmamamış kuzumm sıkma canını anne konusun da bende çok hassasımdırrr hemen aklıma kötü senaryo gelir allah korktuğumuzu başımıza vermesin

ay kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için cuma gidicez bakalım doktora öznur annenin de böle bı şikayeti olmuşmuydu 1 aya yakındır devam edıomuş bugunde yürüdüm 40 dk walla öznurum yarında yürürüm ama cuma cumartesi annemler varken nolur bılmıyorum dıyete devam 0 kaçamak tartılamım bari yarın sabah

valla kiz yarin tartilalimda merakimiz gitsin..yarin sabah bulusuruz burada..
canim annemin kanamasi varmiydi cok hatirlamiyorum ama herhalde vardi..ben yaninda degildim o yillarda..sadece ameliyat olacagi günden birgün önce süpriz yanina gitmistik...onun daha sonradan dalaginida aldilar...ama kadin bikmadan sigara icmeye devam ediyor ya..basina gelmedik kalmadi genede iciyor( vazgeciremiyoruz..kapatmis kendini sigarabirakmaya karsi..canim hic canini sikma iyi haber alirsin cumaya.kötü haber bile olsa müdahale edilir..hangi cagda yasiyoruz..tip gergecen gün ilerliyor..acil sifalar diliyorum yeniden

ya 54tuba yida merak ediyorum.kocasini viyana ya seck edecekler diyordu..ne oldu acaba..insallah birseyler yapar doktorlar..

bende doktora gidicem 18 inde eğer güzel bi kilo vermiş olursam doktor banada bi ziyafet verir

bende doktora gidicem 18 inde eğer güzel bi kilo vermiş olursam doktor banada bi ziyafet verir :)

eşinin durumu iyiye gidiomuş en son öle yazmıştı sevk etmişler viyanaya iyi olur inşallah sorma ya annemde içio sigara aman ya kadın neler yaşamış walla bırakmak da istiyo ama sadece istiyo bi icraat yok tamam sabah tartılalım yazalım buraya 79 u görürmüyüm acaba yaaa:2::2::2:

bende doktora gidicem 18 inde eğer güzel bi kilo vermiş olursam doktor banada bi ziyafet verir :)
ayay insallah:)beraber kutlariz artik:)

iyide sen simdi kac kilasun..tikerine bakacak olursak 80.5 yani 79 görmen cok zor daha 3 günde....79 hayalini pazara sakla:) fazlasini görüpte simdi pes etmeyesin..bakalim ben kac olucam.ama sanki biraz inceliyorum kiz..en azindan midemin oldugu yer cökmeye basladi:)

ben geçen hafta doğru düzgün kılo veremedım ya bıde adettim bu hafta bide hergün spor yaptım bide yarım saatte bır wc ye gidecek kadar su içtim anaammmm oda bi süt yaptı şişti göğüslerim neyse walla öznurum kardeşim geldi dün zayıflamışsın dedi pazara 79 500 felan olsam tam süper olacak bide ben 6 dan sonra bişi yemedim pek ufat tefek meyve bir 2 bisküvi bide il-kinci gün baklavam var

Ben çıkıyorum kızlar
bu akşam arkadaşa gidicem.irademe de sahip olucam söz
herkese kaçamaksız geceler

sabah 1 kase meyveli sütlü müsli
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba yoğurt 1 dlm çavdar ekmeği
ara 1 paket etiform 1 kk peynir
akşam 1 kase çorba bol yeşil salata 1 dlm çavdar ekmeği 1 ızgara tavuk
40 dk yürüyüş

günayydiiiiiin iremcim raporu alabildigine sevindim.insallah bu sefer müjdeli haberlerini alacagiz:)

hadi hayırlısı iremcim güzel habewrlerle gel inş.

ben de sabahtan beri kızla uraşıyorum gazına uyanıyor yazık doğurur gibi ıkınıo resmen

çokkkkk sevindim cnmmm hadii sıraaa hayırlı haberlerrrde, bekliyoruzz dört gözle

çok sevindim canım ya allah en kısa zamanda kavuştursun bebişine
sağolun kızlar ya desteklerinizle ve dualarınızla başarırım ben bu işi inanıyorummmmm
kan testlerinin trmiz çıkması iyiye işaret canım sıkma canını geçmiş olsunnn
sen yukarda hazırla vücudu şaşırtmak lazım filan diye sonra aşağıda kebaptan bahset bahaneni iyi dile getirip koymuşsun ortaya tebriklerrr
ben dee yeşilçayy yapayım bariii
canım sen bu aralar adaçayı ıhlamur filan içme sakın haaa

Ben çıkıyorum kızlar
bu akşam arkadaşa gidicem.irademe de sahip olucam söz
herkese kaçamaksız geceler

görüşürüz canım kendine iii bak bi dahaki geldiğinde bi ticker yapalım sanaaa

kızz iremmm gördün mü başıma gelenleriii sana dua edecem diye az kalsınnn babasız çocuk doğuracaktım DDDD

gökçen menün süper canım akşamdan sonrada 1 meyve koy istersen yakımı kolaylaştırırsın 4-5 kaşık yoğurtla yiyebilirsin mesela

kızz iremmm gördün mü başıma gelenleriii sana dua edecem diye az kalsınnn babasız çocuk doğuracaktım DDDD

bana dua edicem derken araya kaynamışsımmm dilarammm neyse kız aradan çıkardı uğraşmazdın diyecem ama duyum nikahsız izin vermiyor baksanaaa...:)

onda bunda şundadır şunda onda bundadırrrr...
bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç herkes sevmeye sevilmeye muhtaç
herkesle dost ol herkesle arkadaş ömrümüz geçiyorr bak yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…