canim ya aslinda sikmiyordum biraz genistim ama bu hafta ne olduysa sikasim geliyor:))) bu hafta hicbirseyi yiyesim gelmiyor..geldigindede yemiyorum. Doktorlar bünyenizi sasirtin diyor..hep ayni tempo yemeyin.bir hafta az yiyin diger hafta normal..hergün spor yapmayin..zaman zaman yapin diyor..ne bileyim herkad´fadan ses geliyor kilo verme diyince...ama yaz geliyor ya sanirim bu yüzden biraz aceleci davraniyorum.yaza incecik tiril tiril kapriler tisörtler....ay ay düsündükce kalkip spor yapasim geliyor:) ama haftaya biraz gecseklik yapacagim..bünyem sasirsin biraz:))
olsun zorda olsa imkansiz degil..hani bir laf varya..zoru hemen hallederiz imkansiz zamanimizi alir diye:)) imkansizi bile halledenler var anlayacagin:))
yani kacirdiginin farkindasin ya..yazis seklinden günah cikariyormussun gibi geldi..sevgili bahanelerim mevzusu yani:))) dikkat et tatlim.pazara az kaldi:)
elbette canim..telafisi olmayacak birsey asla degil.en kötü ihtimalle spor yaparsin yediklerin burnundan olmasada bünyenden fitil fitil cikar:)))aynen öle tatlım ya :))
ama az kaçırmışım dimi
telafi edilmeyecek gibi değil en azından
su anda kendi ellerimle topladigim ihlamuru iciyorum...himm nede güzel kokuyor
nerdesin kiz sen..artik görünmez oldun..hayat nasil gidiyor..bu hafta aliyoruz degilmi müjdeli haberini:) ben bu gün hic yesilcay icmedim ya hic aklima gelmedi...dur ihlamurdan sonrada yesil cay iceyim:)ben dee yeşilçayy yapayım bariii
moralini bozma heemen canım.belki strestendir.en ufak bişi adet düzenini etkilio biliosun. psikolojik olabilir belki. baksana bişi çıkmamış.
ohhhhhh çok şükür kiiii birşey çıkmamamış kuzumm sıkma canını anne konusun da bende çok hassasımdırrr hemen aklıma kötü senaryo gelir allah korktuğumuzu başımıza vermesin
annenin durumuna üzüldüm canim.insallah kötü bir netice cikmaz..allah korusunda en kötü durumdada alirlar ameliyatla sorunu....benim annemde rahim kanseri oldu..aldilar nesi varsa..biraz horman menopoz kaplari kullandi ama neticede gecti hepsi...iyi düsün iyi olsun canim.allah dermansiz dert vermesin.kendii üzüpte annenede hissettirme...
simdi söyle bakalim diet spor ne alemde..tartildinmi? yarin sabah tartilalim mi? meraktan catliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
valla kiz yarin tartilalimda merakimiz gitsin..yarin sabah bulusuruz burada..ay kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için cuma gidicez bakalım doktora öznur annenin de böle bı şikayeti olmuşmuydu 1 aya yakındır devam edıomuş bugunde yürüdüm 40 dk walla öznurum yarında yürürüm ama cuma cumartesi annemler varken nolur bılmıyorum dıyete devam 0 kaçamak tartılamım bari yarın sabah
elbette canim..telafisi olmayacak birsey asla degil.en kötü ihtimalle spor yaparsin yediklerin burnundan olmasada bünyenden fitil fitil cikar:)))
haftaya söyle bir kebep fasli yapmak istiyorum bende ..nasilsa bahanemde hazir..:bünyeyi sasirtmak:)
elbette canim..telafisi olmayacak birsey asla degil.en kötü ihtimalle spor yaparsin yediklerin burnundan olmasada bünyenden fitil fitil cikar:)))
haftaya söyle bir kebep fasli yapmak istiyorum bende ..nasilsa bahanemde hazir..:bünyeyi sasirtmak:)
valla kiz yarin tartilalimda merakimiz gitsin..yarin sabah bulusuruz burada..
canim annemin kanamasi varmiydi cok hatirlamiyorum ama herhalde vardi..ben yaninda degildim o yillarda..sadece ameliyat olacagi günden birgün önce süpriz yanina gitmistik...onun daha sonradan dalaginida aldilar...ama kadin bikmadan sigara icmeye devam ediyor ya..basina gelmedik kalmadi genede iciyor( vazgeciremiyoruz..kapatmis kendini sigarabirakmaya karsi..canim hic canini sikma iyi haber alirsin cumaya.kötü haber bile olsa müdahale edilir..hangi cagda yasiyoruz..tip gergecen gün ilerliyor..acil sifalar diliyorum yeniden
ya 54tuba yida merak ediyorum.kocasini viyana ya seck edecekler diyordu..ne oldu acaba..insallah birseyler yapar doktorlar..
ayay insallah:)beraber kutlariz artik:)bende doktora gidicem 18 inde eğer güzel bi kilo vermiş olursam doktor banada bi ziyafet verir :)
iyide sen simdi kac kilasun..tikerine bakacak olursak 80.5 yani 79 görmen cok zor daha 3 günde....79 hayalini pazara sakla:) fazlasini görüpte simdi pes etmeyesin..bakalim ben kac olucam.ama sanki biraz inceliyorum kiz..en azindan midemin oldugu yer cökmeye basladi:)eşinin durumu iyiye gidiomuş en son öle yazmıştı sevk etmişler viyanaya iyi olur inşallah sorma ya annemde içio sigara aman ya kadın neler yaşamış walla bırakmak da istiyo ama sadece istiyo bi icraat yok tamam sabah tartılalım yazalım buraya 79 u görürmüyüm acaba yaaa:2::2::2:
ayay insallah:)beraber kutlariz artik:)
iyide sen simdi kac kilasun..tikerine bakacak olursak 80.5 yani 79 görmen cok zor daha 3 günde....79 hayalini pazara sakla:) fazlasini görüpte simdi pes etmeyesin..bakalim ben kac olucam.ama sanki biraz inceliyorum kiz..en azindan midemin oldugu yer cökmeye basladi:)
günayydiiiiiin iremcim raporu alabildigine sevindim.insallah bu sefer müjdeli haberlerini alacagiz:)
hadi hayırlısı iremcim güzel habewrlerle gel inş.
ben de sabahtan beri kızla uraşıyorum gazına uyanıyor yazık doğurur gibi ıkınıo resmen
çokkkkk sevindim cnmmm hadii sıraaa hayırlı haberlerrrde, bekliyoruzz dört gözle
sağolun kızlar ya desteklerinizle ve dualarınızla başarırım ben bu işi inanıyorummmmmçok sevindim canım ya allah en kısa zamanda kavuştursun bebişine
kan testlerinin trmiz çıkması iyiye işaret canım sıkma canını geçmiş olsunnnselam kızlarr naber geçmii çok okuyamadım canım sıkkın yaa anneem dün doktora gitmiş adeti 1 aya yakın zamandır devam ediomuş hormon testleri yapılmış menopozla ilgili bişi diilmiş parça almamız laızm demişler bişi görünmüyo demişler kan testleri felan da temiz çıkmış aman ya bende böle şeyde hemen en kötü senaryoyu yazarım walla acaip canım sıkıldı
sen yukarda hazırla vücudu şaşırtmak lazım filan diye sonra aşağıda kebaptan bahset bahaneni iyi dile getirip koymuşsun ortaya tebriklerrrelbette canim..telafisi olmayacak birsey asla degil.en kötü ihtimalle spor yaparsin yediklerin burnundan olmasada bünyenden fitil fitil cikar:)))
canım sen bu aralar adaçayı ıhlamur filan içme sakın haaaben dee yeşilçayy yapayım bariii
bende doktora gidicem 18 inde eğer güzel bi kilo vermiş olursam doktor banada bi ziyafet verir :)
Ben çıkıyorum kızlar
bu akşam arkadaşa gidicem.irademe de sahip olucam söz
herkese kaçamaksız geceler
kızz iremmm gördün mü başıma gelenleriii sana dua edecem diye az kalsınnn babasız çocuk doğuracaktımsağolun kızlar ya desteklerinizle ve dualarınızla başarırım ben bu işi inanıyorummmmm
kan testlerinin trmiz çıkması iyiye işaret canım sıkma canını geçmiş olsunnn
sen yukarda hazırla vücudu şaşırtmak lazım filan diye sonra aşağıda kebaptan bahset bahaneni iyi dile getirip koymuşsun ortaya tebriklerrr
canım sen bu aralar adaçayı ıhlamur filan içme sakın haaa
görüşürüz canım kendine iii bak bi dahaki geldiğinde bi ticker yapalım sanaaa
sabah 1 kase meyveli sütlü müsli
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba yoğurt 1 dlm çavdar ekmeği
ara 1 paket etiform 1 kk peynir
akşam 1 kase çorba bol yeşil salata 1 dlm çavdar ekmeği 1 ızgara tavuk
40 dk yürüyüş
kızz iremmm gördün mü başıma gelenleriii sana dua edecem diye az kalsınnn babasız çocuk doğuracaktımDDDD
bana dua edicem derken araya kaynamışsımmm dilarammm neyse kız aradan çıkardı uğraşmazdın diyecem ama duyum nikahsız izin vermiyor baksanaaa...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?