80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onda bunda şundadır şunda onda bundadırrrr...
bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç herkes sevmeye sevilmeye muhtaç
herkesle dost ol herkesle arkadaş ömrümüz geçiyorr bak yavaş yavaş
kankammm bnmmm kızz sen elmaşekernden daha tatlısn valla heee hep boyle umutdolu poztf ol cnm herşey de gönlnce olsn hayatında inşşşşş

kaptanm test yaptım tek çizgi maalesf :26: bugun yarın gelr batasıcalar biz topkte batasıcalar dıorz da

Son düzenleme:
:))))) nasıl oldun cnm dün kötüydün???

bugün o kırgınlık yok üzerimde ama gözzlerim kapanıyo wallla muhteşem yüzyıl olmasa kesin uyurdummmm

aaa ben size sölemedimmmmm biz bugün irem le (irongirl) ile görüştükkkk aslında irem kilolu değil bizi kandırıyomuşşşşş uzun boylu fıstık gibimmm:))))

bizim kırmızı kart yeme orda batasıcalr mıhangi topikkk

erkne canım daha umudnu yitirmeee

bebek isteyen arkdaşlar buyrun sohbete cnm bugun battı bugun yarın gelr işte :26:

son satın geçen ay olmuştur işalllahhh kız siz bat mı diyonuzzz yoksa yanlış mı yazdınn

afferim kiz sana hadi bakalim yarin kac kilo gelicez

menu süpeeeeeeeeeer

kemen cakmissin körfeyi iremcim...tepki görmemek icin yavas yavas yumusatiyorum milleti:)))

kızz iremmm gördün mü başıma gelenleriii sana dua edecem diye az kalsınnn babasız çocuk doğuracaktım DDDD
babasiz verirmiyim kiz..babasida yaninda :)))))))99 hahahaaaaa saka saka sakaaaaaaa laf olsun..zorla bulmusuz herifi verirmiyim hic:)

bana dua edicem derken araya kaynamışsımmm dilarammm neyse kız aradan çıkardı uğraşmazdın diyecem ama duyum nikahsız izin vermiyor baksanaaa...:)
kesinlikle dogru babasiz cocuk dogurma yasa´k

hadi ya bak kiskandim simdi sizi ya..yaaaaaaben neden yalnizim..benle neden kimse bulusmuyor....tipik gurbetci iskencesi yasiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

sabah:
bir dilim ekmek
yarim kase peynir
iki catal sahnda yumurta

ögle:
bir kuru patlican dolma

ara: bir kuru kayisi

aksam:
yarim dilim ekmek
5-6 kuru biber dolmasinin sadece biberi(icini pilav yemis olmayayim diye cocuklara yedirdim)
bir koca tabak salata

1.5 lt.su
5 kupa bitki caylari

süpersin yoldaş

yalnız kızlar bu arada ben tatlı krizlerindeyim şu müsliyle yapılan bı kurbıye vardı nasıldı o yaa

Diyet kurabiyesi-Yulaflı kurabiye
Malzemeler
2 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı yağsız yoğurt
2 olgun muz veya elma rendesi
1/2 bardak ceviz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket baking powder
2 yumurta beyazı
1 veya 1 çay kaşığı tarçın

Yapılışı
1- Yulaf ezmesini robotto çekiniz.Muzları çatalla eziniz.(veya rendelenmiş elma)
2-Tüm malzemeleri de ekleyerek karıştırınız.
3_Yassı kurabiyeler yapıp önceden ısıtılmış 190 derecedeki fırında 40-50 dakika pişirin.

ne diyosunuz

Ender Saraç, diyet yapanlar için özel bir diyet kurabiye tarifi veriyor. Evde oldukça kolaylıkla yapabileceğiniz diyet kurabiyesinin yapılışı şöyle:
Ender Saraç diyet kurabiye
Kurabiyemiz meyveli kurabiye olacak. İstediğiniz miktarda meyve parçaları katabilirisiniz. Limon ya da portakal kabuğu da katın. Yulaf ezmesi ve çavdar ezmesi kullanarak yapacağımız tarifimizde un kullanılmayacak.
Bir çay bardağı kadar sıvı yağ, bir çay bardağı kadar pekmez ile yukarda saydığımız meyve parçaları, yulaf ve çavdar ezmesi, liomn veya portakal kabuğunu karıştırıyoruz. Tarçın ilave edeceğiz.
bu malzemeleri karıştırıp hamur kıvamına getireceğiz. İstediğimiz şekli verip 180 derece sıcaklıktaki fırında pişiriyoruz

süpersin yoldaş

yalnız kızlar bu arada ben tatlı krizlerindeyim şu müsliyle yapılan bı kurbıye vardı nasıldı o yaa

Diyet Yulaflı Tuzlu Kurabiye (17-18 tane)

4,5 nescafe fincanı yulaf ezmesi (1 nescafe fincanı= 1 su bardağından 1 parmak eksik)

1 çay bardağı zeytinyağı

1 çay bardağı süt ( ben yağsız kullanıyorum)

3 çorba kaşığı yoğurt

2 yumurta

2 çorba kaşığı kepekli un

1 paket kabartma tozu

1 çay bardağı elle kırılmış ceviz

1 çay bardağı küp küp kesilmiş beyaz peynir ( tulum ve kaşarda olabilir ama çok eriyorlar )

1 çay bardağı kadar dilimlenmiş siyah ( yeşilde olabilir ) zeytin

Arzu ederseniz dereotu, maydanoz

Yapılışı:

1-) Bir kaba yulaf ezmesi +süt + yoğurt +yağ + yumurtayı koyup , kaşıkla iyice karıştırın.

2-) Yulaflı karışım iyice karışınca içine un + kabartma tozunu ekleyin.

3-) Hamurumuz hazır olduğuna göre artık ceviz +zeytin +peynir ‘leri ekleyin.

walla başka bişi olsa hayatta kalkmazdımda boğaz işte yoğurt yumurta koydum içine bakalım nasıl olcak kaloriside az zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…