kankammm bnmmm kızz sen elmaşekernden daha tatlısn valla heeeonda bunda şundadır şunda onda bundadırrrr...
bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç herkes sevmeye sevilmeye muhtaç
herkesle dost ol herkesle arkadaş ömrümüz geçiyorr bak yavaş yavaş
sağolun kızlar ya desteklerinizle ve dualarınızla başarırım ben bu işi inanıyorummmmm
kan testlerinin trmiz çıkması iyiye işaret canım sıkma canını geçmiş olsunnn
sen yukarda hazırla vücudu şaşırtmak lazım filan diye sonra aşağıda kebaptan bahset bahaneni iyi dile getirip koymuşsun ortaya tebriklerrr
canım sen bu aralar adaçayı ıhlamur filan içme sakın haaa
görüşürüz canım kendine iii bak bi dahaki geldiğinde bi ticker yapalım sanaaa
:))))) nasıl oldun cnm dün kötüydün???
kankammm bnmmm kızz sen elmaşekernden daha tatlısn valla heeehep boyle umutdolu poztf ol cnm herşey de gönlnce olsn hayatında inşşşşş
kaptanm test yaptım tek çizgi maalesf :26: bugun yarın gelr batasıcalar biz topkte batasıcalar dıorz da
bizim kırmızı kart yeme orda batasıcalr mıhangi topikkk
erkne canım daha umudnu yitirmeee
kankammm bnmmm kızz sen elmaşekernden daha tatlısn valla heeehep boyle umutdolu poztf ol cnm herşey de gönlnce olsn hayatında inşşşşş
kaptanm test yaptım tek çizgi maalesf :26: bugun yarın gelr batasıcalar biz topkte batasıcalar dıorz da
bebek isteyen arkdaşlar buyrun sohbete cnm bugun battı bugun yarın gelr işte :26:
son satın geçen ay olmuştur işalllahhh kız siz bat mı diyonuzzz yoksa yanlış mı yazdınn
ben geçen hafta doğru düzgün kılo veremedım ya bıde adettim bu hafta bide hergün spor yaptım bide yarım saatte bır wc ye gidecek kadar su içtim anaammmm oda bi süt yaptı şişti göğüslerimneyse walla öznurum kardeşim geldi dün zayıflamışsın dedi pazara 79 500 felan olsam tam süper olacak bide ben 6 dan sonra bişi yemedim pek ufat tefek meyve bir 2 bisküvi bide il-kinci gün baklavam var
menu süpeeeeeeeeeersabah 1 kase meyveli sütlü müsli
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba yoğurt 1 dlm çavdar ekmeği
ara 1 paket etiform 1 kk peynir
akşam 1 kase çorba bol yeşil salata 1 dlm çavdar ekmeği 1 ızgara tavuk
40 dk yürüyüş
kemen cakmissin körfeyi iremcim...tepki görmemek icin yavas yavas yumusatiyorum milleti:)))sağolun kızlar ya desteklerinizle ve dualarınızla başarırım ben bu işi inanıyorummmmm
kan testlerinin trmiz çıkması iyiye işaret canım sıkma canını geçmiş olsunnn
sen yukarda hazırla vücudu şaşırtmak lazım filan diye sonra aşağıda kebaptan bahset bahaneni iyi dile getirip koymuşsun ortaya tebriklerrr
canım sen bu aralar adaçayı ıhlamur filan içme sakın haaa
görüşürüz canım kendine iii bak bi dahaki geldiğinde bi ticker yapalım sanaaa
babasiz verirmiyim kiz..babasida yaninda :)))))))99 hahahaaaaa saka saka sakaaaaaaa laf olsun..zorla bulmusuz herifi verirmiyim hic:)kızz iremmm gördün mü başıma gelenleriii sana dua edecem diye az kalsınnn babasız çocuk doğuracaktımDDDD
kesinlikle dogru babasiz cocuk dogurma yasa´kbana dua edicem derken araya kaynamışsımmm dilarammm neyse kız aradan çıkardı uğraşmazdın diyecem ama duyum nikahsız izin vermiyor baksanaaa...:)
hadi ya bak kiskandim simdi sizi ya..yaaaaaaben neden yalnizim..benle neden kimse bulusmuyor....tipik gurbetci iskencesi yasiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
bugün o kırgınlık yok üzerimde ama gözzlerim kapanıyo wallla muhteşem yüzyıl olmasa kesin uyurdummmm
aaa ben size sölemedimmmmm biz bugün irem le (irongirl) ile görüştükkkk aslında irem kilolu değil bizi kandırıyomuşşşşş uzun boylu fıstık gibimmm:))))
sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi demek kaptnmm ....
hadi ya bak kiskandim simdi sizi ya..yaaaaaaben neden yalnizim..benle neden kimse bulusmuyor....tipik gurbetci iskencesi yasiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
sabah:
bir dilim ekmek
yarim kase peynir
iki catal sahnda yumurta
ögle:
bir kuru patlican dolma
ara: bir kuru kayisi
aksam:
yarim dilim ekmek
5-6 kuru biber dolmasinin sadece biberi(icini pilav yemis olmayayim diye cocuklara yedirdim)
bir koca tabak salata
1.5 lt.su
5 kupa bitki caylari
daha durrr biz dilaramla da buluşucazz demi kısss???
boşver onu hemen tarçınlı yoğurt yeeeeeeesüpersin yoldaş
yalnız kızlar bu arada ben tatlı krizlerindeyim şu müsliyle yapılan bı kurbıye vardı nasıldı o yaa
süpersin yoldaş
yalnız kızlar bu arada ben tatlı krizlerindeyim şu müsliyle yapılan bı kurbıye vardı nasıldı o yaa
Diyet kurabiyesi-Yulaflı kurabiye
Malzemeler
2 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı yağsız yoğurt
2 olgun muz veya elma rendesi
1/2 bardak ceviz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket baking powder
2 yumurta beyazı
1 veya 1 çay kaşığı tarçın
Yapılışı
1- Yulaf ezmesini robotto çekiniz.Muzları çatalla eziniz.(veya rendelenmiş elma)
2-Tüm malzemeleri de ekleyerek karıştırınız.
3_Yassı kurabiyeler yapıp önceden ısıtılmış 190 derecedeki fırında 40-50 dakika pişirin.
ne diyosunuz[/QUOTE
ben o islerden hic anlamam canim ya..yemesinden iyi anlarimda bana hamur isi pasta börek cörek demeyin.dayanamam yerim yapmam ama:) benim görümceler cok merakli o islere..bü yüzdende ben bu koca gövdemle onlarin yaninda incecik kaliyorum:) zaten hep bu yüzden kilo aldim ya((
valla bravo..ben bogaz icin bile kalkmazdim yerimden.hele helede hürrem baslayacagi zaman:))walla başka bişi olsa hayatta kalkmazdımda boğaz işte yoğurt yumurta koydum içine bakalım nasıl olcak kaloriside az zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?