Çok mu oldu az mı oldu karar veremedim ama tatlıdan vazgeçemıyorum ne yapçam ben ya kızlar menümü yazıyorum sizce çok mu kötü
sabah
2 ceviz
1 kuru kayısı
2 kuru erik
ara
1 etipuf
öğlen
1 kır pidesi patatesli
akşam
1 kase tavuk suyu çorba
1 dılım tb ekmek
1 mercimeköftesi
şimdi sütlü necafe ve 6 adet minik çifte kavrulmuş lokum
tatlıya dayanamıyorum tarçın falanda kesmiyor napçam bilemiyorum vazgeçmekte istemiyorum offff
sabah:
bir dilim ekmek
yarim kase peynir
iki catal sahnda yumurta
ögle:
bir kuru patlican dolma
ara: bir kuru kayisi
aksam:
yarim dilim ekmek
5-6 kuru biber dolmasinin sadece biberi(icini pilav yemis olmayayim diye cocuklara yedirdim)
bir koca tabak salata
1.5 lt.su
5 kupa bitki caylari
teşekkür ederimmmm kuzummm benimmmmmmmm hepimizzzzz öyleee olalımm hepimizinnnn gönlüne göre olsun inş..........................kankammm bnmmm kızz sen elmaşekernden daha tatlısn valla heeehep boyle umutdolu poztf ol cnm herşey de gönlnce olsn hayatında inşşşşş
kaptanm test yaptım tek çizgi maalesf :26: bugun yarın gelr batasıcalar biz topkte batasıcalar dıorz da
hadi yaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güsellll bende istiyorum banane banane :)
bugün o kırgınlık yok üzerimde ama gözzlerim kapanıyo wallla muhteşem yüzyıl olmasa kesin uyurdummmm
aaa ben size sölemedimmmmm biz bugün irem le (irongirl) ile görüştükkkk aslında irem kilolu değil bizi kandırıyomuşşşşş uzun boylu fıstık gibimmm:))))
inş..... kuzum yaaa çok isitiyorum vallahiiiii ilk aynı şehirde olduğumuzu görüncee çokkkkkk mutlu olmuştummmmmdaha durrr biz dilaramla da buluşucazz demi kısss???
aaaaaa şuna bakkkkkkkk kötüüüüüüüü sennnnnnn :))))) kıskanmaaa kızzz yaza buraya gelince seninle de görüşürüzzzz :)))aaa resmen bana hava atiyor ya((((( bensiz herbulusmanizda dilimlerce kek yiyesiniz,kilolarca passta gecer bogazinizdan insallah
teşekkür ederimmmm kuzummm benimmmmmmmm hepimizzzzz öyleee olalımm hepimizinnnn gönlüne göre olsun inş..........................
hadi yaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güsellll bende istiyorum banane banane :)
inş..... kuzum yaaa çok isitiyorum vallahiiiii ilk aynı şehirde olduğumuzu görüncee çokkkkkk mutlu olmuştummmmm
aaaaaa şuna bakkkkkkkk kötüüüüüüüü sennnnnnn :))))) kıskanmaaa kızzz yaza buraya gelince seninle de görüşürüzzzz :)))
kaç gün yaptın canım nasıl yaptın anlatsana biraz bilgilenelim görgülenelimmm:))))kızlarrrrrrrrrrr......herkese iyi akşamlar.elma diyetimde ilk gün 900gr verdim çok mutluyummmmm......................inşallah bırakınca geri almam
teşekkür ederimmmm kuzummm benimmmmmmmm hepimizzzzz öyleee olalımm hepimizinnnn gönlüne göre olsun inş..........................
inş..... kuzum yaaa çok isitiyorum vallahiiiii ilk aynı şehirde olduğumuzu görüncee çokkkkkk mutlu olmuştummmmm
aaaaaa şuna bakkkkkkkk kötüüüüüüüü sennnnnnn :))))) kıskanmaaa kızzz yaza buraya gelince seninle de görüşürüzzzz :)))
Çok sevindim .hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına alırsın.fıstıklarımm selamlarrr hastaneden okula geldim tüp bebek raporu halloldu sonunda.. troid için öğleden sonra tekrar gidicem okulda öğle arasına girdik yemeğe idireyim yavrucaklarımı öpüldünüz
Ender Saraç, diyet yapanlar için özel bir diyet kurabiye tarifi veriyor. Evde oldukça kolaylıkla yapabileceğiniz diyet kurabiyesinin yapılışı şöyle:
Ender Saraç diyet kurabiye
Kurabiyemiz meyveli kurabiye olacak. İstediğiniz miktarda meyve parçaları katabilirisiniz. Limon ya da portakal kabuğu da katın. Yulaf ezmesi ve çavdar ezmesi kullanarak yapacağımız tarifimizde un kullanılmayacak.
Bir çay bardağı kadar sıvı yağ, bir çay bardağı kadar pekmez ile yukarda saydığımız meyve parçaları, yulaf ve çavdar ezmesi, liomn veya portakal kabuğunu karıştırıyoruz. Tarçın ilave edeceğiz.
bu malzemeleri karıştırıp hamur kıvamına getireceğiz. İstediğimiz şekli verip 180 derece sıcaklıktaki fırında pişiriyoruz
kızlarrrrrrrrrrr......herkese iyi akşamlar.elma diyetimde ilk gün 900gr verdim çok mutluyummmmm......................inşallah bırakınca geri almam
icinde benim olmadigim biz kelimesini kullanipta mado da bulusalim demeeeeeeeeeee aglariiiiiiiiiiiiiiiiiimkaç gün yaptın canım nasıl yaptın anlatsana biraz bilgilenelim görgülenelimmm:))))
mado da buluşalım seninle de ikimizede yakın:))
dimi kızzz tam ortamızzz anlaşdıkkkk :)kaç gün yaptın canım nasıl yaptın anlatsana biraz bilgilenelim görgülenelimmm:))))
mado da buluşalım seninle de ikimizede yakın:))
:))))) senin bu hesaplamalarındaaa varyaaaaa benii öldürecek :))))) dersinnn ayaklı makina :)bir gündemi 900 gr verdin...allah allah..yahu 30 günde 27 kilo eder..hadi kacamak falan cik 7 kiloyu 20 liko eder..bir yanlislik olmasin
ama olmaz ki canım sende herşeyi kıskanıyon o kadar da teselli ettik seniicinde benim olmadigim biz kelimesini kullanipta mado da bulusalim demeeeeeeeeeee aglariiiiiiiiiiiiiiiiiim
aa teselli ettinde yanimami geldin..senlede yaza demek tesellimi oluyor...sen birgün iki gözün iki cesme gelirsin yanima: ühüüüüüüü öznur adam beni terketti..evi süpürmeye üseniyormusuuuum..ben onsuz ne yapicaaaaaaaaaaam dediginde bende sana :senlede yaza canim üzülme derimdimi kızzz tam ortamızzz anlaşdıkkkk :)
:))))) senin bu hesaplamalarındaaa varyaaaaa benii öldürecek :))))) dersinnn ayaklı makina :)
ama olmaz ki canım sende herşeyi kıskanıyon o kadar da teselli ettik seni
maasallah cok keyifli aralarin olmus..kiz arada yediklerin esas yemekten daha agir....yogurdu kendinmi yapiyorsun..ben hazir yogurtlari hic yiyemiyorum..sütsü sütsü kokuyor bana...Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
2 yeşil zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Ara:
1/4 simit
Öğle:
500 gr yoğurt
Ara:
1 küçük baklava
1,5 tuzlu kuru pasta
1 elmalı pasta
Akşam:
1 dilim denge ekmek
2 köfte
Karışık salata(yağsız)
Ara:
4 yk yoğurt(bugün ne çok yoğurt olmuş)
1,5 lt su
şekersiz çaylar
amannnn çok çokkk ev süpürmeye üşeniyonn çocuk nasıl yapacan diye teselli verirsin sendeee :)aa teselli ettinde yanimami geldin..senlede yaza demek tesellimi oluyor...sen birgün iki gözün iki cesme gelirsin yanima: ühüüüüüüü öznur adam beni terketti..evi süpürmeye üseniyormusuuuum..ben onsuz ne yapicaaaaaaaaaaam dediginde bende sana :senlede yaza canim üzülme derim
kiskancim iste ne yapayim kardesim..catliyom patliyom iste:))
:))) ay cok tatlisin kiz..sana takilmak bana zevk veriyor:))) maasallah dil kolum kadar..ne desem cevap ne sylesem karsiligi var..yok ben seni gelin almam..sen cadolos olursun...bendende öyle cadi kaynana olmaz...iki dudak büzsen yelkenler suya..kaynanacim evi süpürmeye üseniyorum noolur sen süpür nooolur diye dudak büzersin bende kiyamam hadi kizim sen otur ben cayinida getireyim derim..ii olmaz seni almam ben:))))amannnn çok çokkk ev süpürmeye üşeniyonn çocuk nasıl yapacan diye teselli verirsin sendeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?