80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok mu oldu az mı oldu karar veremedim ama tatlıdan vazgeçemıyorum ne yapçam ben ya kızlar menümü yazıyorum sizce çok mu kötü

sabah
2 ceviz
1 kuru kayısı
2 kuru erik

ara

1 etipuf

öğlen

1 kır pidesi patatesli

akşam

1 kase tavuk suyu çorba
1 dılım tb ekmek
1 mercimeköftesi

şimdi sütlü necafe ve 6 adet minik çifte kavrulmuş lokum

tatlıya dayanamıyorum tarçın falanda kesmiyor napçam bilemiyorum vazgeçmekte istemiyorum offff

lokumlar sıkıntı sadece 6 diilde mesela 3 olsaymış bide gunduz saati olsaymış

sabah yarım peynirli sandviç,bi küçük kutu süt(200ml)
ara : şekersiz çay
öğle tavuk şiş bol salata bi yk pilav ayran
ara : yarım avuç kadar ceviz kayısı üzüm fındık....
yeşilçay
akşamüstü gibi bi greyfurt
akşam : üç yk barbunya, yarım tabak zeytinyağlı limnlu haşlanmş karnıbahar salatası
ara: bi yeşilçay
kaçamaksız olmş demi ya kızlarrrr dkkat ettm bugun inş olmşturrr

süperrrrrrr

teşekkür ederimmmm kuzummm benimmmmmmmm hepimizzzzz öyleee olalımm hepimizinnnn gönlüne göre olsun inş..........................

hadi yaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güsellll bende istiyorum banane banane :)

daha durrr biz dilaramla da buluşucazz demi kısss???
inş..... kuzum yaaa çok isitiyorum vallahiiiii ilk aynı şehirde olduğumuzu görüncee çokkkkkk mutlu olmuştummmmm
aaa resmen bana hava atiyor ya ((((( bensiz herbulusmanizda dilimlerce kek yiyesiniz,kilolarca passta gecer bogazinizdan insallah
aaaaaa şuna bakkkkkkkk kötüüüüüüüü sennnnnnn :))))) kıskanmaaa kızzz yaza buraya gelince seninle de görüşürüzzzz :)))

kızlarrrrrrrrrrr......herkese iyi akşamlar.elma diyetimde ilk gün 900gr verdim çok mutluyummmmm...................... inşallah bırakınca geri almam

banane..kiskandim.hatta catladim patladiiiim...yaza gelme durumum biraz sallantida..biraz degil bayagi sallantida..of yaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrr......herkese iyi akşamlar.elma diyetimde ilk gün 900gr verdim çok mutluyummmmm...................... inşallah bırakınca geri almam
kaç gün yaptın canım nasıl yaptın anlatsana biraz bilgilenelim görgülenelimmm:))))

mado da buluşalım seninle de ikimizede yakın:))

fıstıklarımm selamlarrr hastaneden okula geldim tüp bebek raporu halloldu sonunda.. troid için öğleden sonra tekrar gidicem okulda öğle arasına girdik yemeğe idireyim yavrucaklarımı öpüldünüz
Çok sevindim .hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına alırsın.

Sakın bu tarif eksik .hamur haline gelmiyor.ben yumurta beyazı koydum içine.birleşsin diye.

bir gündemi 900 gr verdin...allah allah..yahu 30 günde 27 kilo eder..hadi kacamak falan cik 7 kiloyu 20 liko eder..bir yanlislik olmasin

Bu günki menüm
sabah kk lor,5 adet zeytin,2tane peksimet
arada 2 tane altınbaşak
öğle yeşil mercimek çorbası,tavuk,salata
arada 1 dilim kek
akşam elma
kereviz salatası,2 peksimet
1,5 lt su

kaç gün yaptın canım nasıl yaptın anlatsana biraz bilgilenelim görgülenelimmm:))))

mado da buluşalım seninle de ikimizede yakın:))
dimi kızzz tam ortamızzz anlaşdıkkkk :)

bir gündemi 900 gr verdin...allah allah..yahu 30 günde 27 kilo eder..hadi kacamak falan cik 7 kiloyu 20 liko eder..bir yanlislik olmasin
:))))) senin bu hesaplamalarındaaa varyaaaaa benii öldürecek :))))) dersinnn ayaklı makina :)

icinde benim olmadigim biz kelimesini kullanipta mado da bulusalim demeeeeeeeeeee aglariiiiiiiiiiiiiiiiiim
ama olmaz ki canım sende herşeyi kıskanıyon o kadar da teselli ettik seni

Dünkü menum
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 tk tahin pekmez
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 kase tavuk suyuna sehriye çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim börek
Ara: 1 elma
Akşam: 1 tabak ıspanaklı yumurta, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

Bugünkü menum fazla kaçtı :S
Sabah: sucuklu yağsız 2 yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 2 tk tahin pekmez
Öğlen: 1 porsiyon ciğer, yağsız salata, yarım dilim ekmek
Ara: 2 benimo
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 50 gr tonbaligi, 1 tk bal
Gece: 1 bardak süt

dimi kızzz tam ortamızzz anlaşdıkkkk :)

:))))) senin bu hesaplamalarındaaa varyaaaaa benii öldürecek :))))) dersinnn ayaklı makina :)

ama olmaz ki canım sende herşeyi kıskanıyon o kadar da teselli ettik seni
aa teselli ettinde yanimami geldin..senlede yaza demek tesellimi oluyor...sen birgün iki gözün iki cesme gelirsin yanima: ühüüüüüüü öznur adam beni terketti..evi süpürmeye üseniyormusuuuum..ben onsuz ne yapicaaaaaaaaaaam dediginde bende sana :senlede yaza canim üzülme derim

kiskancim iste ne yapayim kardesim..catliyom patliyom iste:))

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
2 yeşil zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Ara:
1/4 simit
Öğle:
500 gr yoğurt
Ara:
1 küçük baklava
1,5 tuzlu kuru pasta
1 elmalı pasta
Akşam:
1 dilim denge ekmek
2 köfte
Karışık salata(yağsız)
Ara:
4 yk yoğurt(bugün ne çok yoğurt olmuş)

1,5 lt su
şekersiz çaylar

maasallah cok keyifli aralarin olmus..kiz arada yediklerin esas yemekten daha agir....yogurdu kendinmi yapiyorsun..ben hazir yogurtlari hic yiyemiyorum..sütsü sütsü kokuyor bana...

amannnn çok çokkk ev süpürmeye üşeniyonn çocuk nasıl yapacan diye teselli verirsin sendeee :)

amannnn çok çokkk ev süpürmeye üşeniyonn çocuk nasıl yapacan diye teselli verirsin sendeee :)
:))) ay cok tatlisin kiz..sana takilmak bana zevk veriyor:))) maasallah dil kolum kadar..ne desem cevap ne sylesem karsiligi var..yok ben seni gelin almam..sen cadolos olursun...bendende öyle cadi kaynana olmaz...iki dudak büzsen yelkenler suya..kaynanacim evi süpürmeye üseniyorum noolur sen süpür nooolur diye dudak büzersin bende kiyamam hadi kizim sen otur ben cayinida getireyim derim..ii olmaz seni almam ben:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…