maasallah cok keyifli aralarin olmus..kiz arada yediklerin esas yemekten daha agir....yogurdu kendinmi yapiyorsun..ben hazir yogurtlari hic yiyemiyorum..sütsü sütsü kokuyor bana...
menüm nasll kızlar ya bnm ii demi yahu kaçamaksız bi menum oldı kırk yılda bi övgü beklıorm yarın kaçamak yaparım bak heee
ayyy yok kızzz filan demeyi istewrdimmm ama çok tembelimmm yapada bilirimmm :))))))) biz abla kardeş kalalımmm ablam benimmmmmmmm:))) ay cok tatlisin kiz..sana takilmak bana zevk veriyor:))) maasallah dil kolum kadar..ne desem cevap ne sylesem karsiligi var..yok ben seni gelin almam..sen cadolos olursun...bendende öyle cadi kaynana olmaz...iki dudak büzsen yelkenler suya..kaynanacim evi süpürmeye üseniyorum noolur sen süpür nooolur diye dudak büzersin bende kiyamam hadi kizim sen otur ben cayinida getireyim derim..ii olmaz seni almam ben:))))
kankammmmmmmmmmmm benimmm tbrkkkk ederimmmm süpersinn senin bu hayırsız kankannn bugün kaçamak yaptı yineemenüm nasll kızlar ya bnm ii demi yahu kaçamaksız bi menum oldı kırk yılda bi övgü beklıorm yarın kaçamak yaparım bak heee
o duygucum harika menu olmus.afferim sana..nasil basardin kiz..basarilarinin devamini dilerim..birkerede kalmasin hep böyle menülerin olur insallah
ayyy yok kızzz filan demeyi istewrdimmm ama çok tembelimmm yapada bilirimmm :))))))) biz abla kardeş kalalımmm ablam benimmmmmmmm
kankammmmmmmmmmmm benimmm tbrkkkk ederimmmm süpersinn senin bu hayırsız kankannn bugün kaçamak yaptı yinee((((
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrboyle şeyler diyinnnn kızımmm bana sevınıoo o zamannn duyguuukızım ben dün pasta ble yedm hee az maz ama yedm sonçta bi dun senin menune baktım tıpkımmm karanlıktaykenn fener tuttu menun bana durrrr dedm hemen kendme veee hoopppadanakk bugun toparladm kendimi nasl ama anlattımm
ayyy yok kızzz filan demeyi istewrdimmm ama çok tembelimmm yapada bilirimmm :))))))) biz abla kardeş kalalımmm ablam benimmmmmmmm
kankammmmmmmmmmmm benimmm tbrkkkk ederimmmm süpersinn senin bu hayırsız kankannn bugün kaçamak yaptı yinee((((
kızımmm toparlannn yoldaşlar sollamaya dvm etck kankaları bu hafta da heee
buna aslaa müsade edemeyizzzz tamam onlar da yukrıda olsunnn ama bizde olalımm 7 de görmek istemiyorum kendimi :))))))))))kızımmm toparlannn yoldaşlar sollamaya dvm etck kankaları bu hafta da heee
bizimki tatli rekabet..öyle asagilarda olmayin..yakinda olunki itekleyelim birbirimizi:)buna aslaa müsade edemeyizzzz tamam onlar da yukrıda olsunnn ama bizde olalımm 7 de görmek istemiyorum kendimi :))))))))))
bizimki tatli rekabet..öyle asagilarda olmayin..yakinda olunki itekleyelim birbirimizi:)
kesinlikle haklisin..gel canim yakinima gel..duyguyuda cek gelirken:)))))))evettttt dimi ama rakibini uzağında tutmayacaksın demişler :)
buna aslaa müsade edemeyizzzz tamam onlar da yukrıda olsunnn ama bizde olalımm 7 de görmek istemiyorum kendimi :))))))))))
tamam SIKISIRIZ ilk bese:))yeterki uzaklasmayalim yakin olalimilk beş kankamm tmm mıgerçi regli olcam ama oldgum gunlerde tartılcam inşş çook odemli olmam
kesinlikle haklisin..gel canim yakinima gel..duyguyuda cek gelirken:)))))))
aynı şeyleri aynı anlarda yazmşz kalplerimiz nasl karşıı adaşımm yaaaatamam SIKISIRIZ ilk bese:))yeterki uzaklasmayalim yakin olalim
bir bakmisin hepimizda güme gidermisiz..birileri bizden cok daha fazla kilo verirmis..bizde asagilarda havamizi alirmisiz..sonrada hepberaber su sarkiyi söylermisiz: yüksek yüksek tepelere eve kurmasinlaaaaaaaaaaaaaarrrrhadi dördümüz ilk beşe grelm ama soyleym kaptanm birinciligi bırakmaz bu hafta o birncilige otrr sonraki dörde de bizzzkaptan, kankalar ve yoldaşlar zirvesi
öyleymis vallaaynı şeyleri aynı anlarda yazmşz kalplerimiz nasl karşıı adaşımm yaaaa
hadi dördümüz ilk beşe grelm ama soyleym kaptanm birinciligi bırakmaz bu hafta o birncilige otrr sonraki dörde de bizzzkaptan, kankalar ve yoldaşlar zirvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?