80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm nasll kızlar ya bnm ii demi yahu kaçamaksız bi menum oldı kırk yılda bi övgü beklıorm yarın kaçamak yaparım bak heee

maasallah cok keyifli aralarin olmus..kiz arada yediklerin esas yemekten daha agir....yogurdu kendinmi yapiyorsun..ben hazir yogurtlari hic yiyemiyorum..sütsü sütsü kokuyor bana...

Aralar ağır olduğundan analar hafif oldu zaten.Öğle yemeklerinde evde olmadığımdan dışarıda hazır yoğurt oluyor.

menüm nasll kızlar ya bnm ii demi yahu kaçamaksız bi menum oldı kırk yılda bi övgü beklıorm yarın kaçamak yaparım bak heee

o duygucum harika menu olmus.afferim sana..nasil basardin kiz..basarilarinin devamini dilerim..birkerede kalmasin hep böyle menülerin olur insallah

ayyy yok kızzz filan demeyi istewrdimmm ama çok tembelimmm yapada bilirimmm :))))))) biz abla kardeş kalalımmm ablam benimmmmmmmm

kankammmmmmmmmmmm benimmm tbrkkkk ederimmmm süpersinn senin bu hayırsız kankannn bugün kaçamak yaptı yinee ((((

o duygucum harika menu olmus.afferim sana..nasil basardin kiz..basarilarinin devamini dilerim..birkerede kalmasin hep böyle menülerin olur insallah

boyle şeyler diyinnnn kızımmm bana sevınıoo o zamannn duyguuu kızım ben dün pasta ble yedm hee az maz ama yedm sonçta bi dun senin menune baktım tıpkımmm karanlıktaykenn fener tuttu menun bana durrrr dedm hemen kendme veee hoopppadanakk bugun toparladm kendimi nasl ama anlattımm

oo sen bir evinin hatunu olda göreyim ne tembellik kalir nede.. ..bulamadim kiz buraya yazacak birsey..:) neyse sen en iyisini yaparsin ben inanirim sana..senin ablan belli...

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr

kızımmm toparlannn yoldaşlar sollamaya dvm etck kankaları bu hafta da heee

kızımmm toparlannn yoldaşlar sollamaya dvm etck kankaları bu hafta da heee

evet evet eveeeeeeeeeet yoldasim yok su anda burada ama bu hafta kusurabakmayin ama üst siralar bizim:)))))))) yoldasim cok gayret gösteriyor..bende..gerci gökcen sagolsun gecenlerde 2 baklavayi gtürdü ama sabahada acisini cikardi.

kesinlikle haklisin..gel canim yakinima gel..duyguyuda cek gelirken:)))))))

hadi dördümüz ilk beşe grelm ama soyleym kaptanm birinciligi bırakmaz bu hafta o birncilige otrr sonraki dörde de bizzzkaptan, kankalar ve yoldaşlar zirvesi

hadi dördümüz ilk beşe grelm ama soyleym kaptanm birinciligi bırakmaz bu hafta o birncilige otrr sonraki dörde de bizzzkaptan, kankalar ve yoldaşlar zirvesi
bir bakmisin hepimizda güme gidermisiz..birileri bizden cok daha fazla kilo verirmis..bizde asagilarda havamizi alirmisiz..sonrada hepberaber su sarkiyi söylermisiz: yüksek yüksek tepelere eve kurmasinlaaaaaaaaaaaaaarrrr
ah alanayalarada öznuru vermesinlerrrrrrrrrr(ne sadece ben söylermisim gibi geliyor bu türküyü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…