bir bakmisin hepimizda güme gidermisiz..birileri bizden cok daha fazla kilo verirmis..bizde asagilarda havamizi alirmisiz..sonrada hepberaber su sarkiyi söylermisiz: yüksek yüksek tepelere eve kurmasinlaaaaaaaaaaaaaarrrr
ah alanayalarada öznuru vermesinlerrrrrrrrrr(ne sadece ben söylermisim gibi geliyor bu türküyü)
kızlarrrrr arkadaşlarııı kanımcaa kızdıracağızzzzzzzzzzzz :))))))))
rabbimmmmmmmmm hikmetinden sual olmunmazzz 1 gün bile geçmedennnn bu gafileee cezasını verdinnn :))) hürrem izledim yaaaa gafilll filan ordan geliyo :)))a ne yazmisim ben ya alanayalar neresi:))) dilara bak sana güldüm basima geldi gördünmü:)) alamanyalara diyecektim yahu
tatli hirs olur sekerim..lan bunlarda kimmis dur biz daha fazla verelimde havalarini alsinlar deyip spora baslarlar:))olmadi ilk bese 15 kisi sigariz nooolcak:)) herkes nefesini tutar karnini icine ceker sigariz:)
höyt zirnik sen bana gafiil diyemezsin..ben koskuca sülümanim:)) etegimi p yoksa vurdururum kelleni....sonrada getirin su mahidevrani yanimarabbimmmmmmmmm hikmetinden sual olmunmazzz 1 gün bile geçmedennnn bu gafileee cezasını verdinnn :))) hürrem izledim yaaaa gafilll filan ordan geliyo :)))
ayy ben en çok gül ağayı seviyom yaaa koca osmanlıyı yedin bitirdin diyooooooooooooyaa sümbül ağayahöyt zirnik sen bana gafiil diyemezsin..ben koskuca sülümanim:)) etegimi p yoksa vurdururum kelleni....sonrada getirin su mahidevrani yanima
aa ben bu koca gövdeyle SIKISIYORUMDA senmi SIKISAMIYORSUN..yok öyle sey..hepberaber SIKISACAGIZ ..ay bu kelimeyi yazmakta ne kadar eziyetli oldu ya:) bazen farketmeden de yaziyorum ama ayip olmasin farkettigim kadariyla düzeltiyorum iste.:)))))))) kendi adıma konuşayımmm bu ayıcıklıkla hiçç sıkışamam :)))
kızmasnlar kızmasnlar neolur çalşsnlarr onların da olrrrrkızlarrrrr arkadaşlarııı kanımcaa kızdıracağızzzzzzzzzzzz :))))))))
a ne yazmisim ben ya alanayalar neresi:))) dilara bak sana güldüm basima geldi gördünmü:)) alamanyalara diyecektim yahu
he ya ona bende cok güldüm:)) sizle tanismadan önce bende ayni öyleydim valla.koca osmanliyi yemis kadar yiyordumda doymuyordum:))ayy ben en çok gül ağayı seviyom yaaa koca osmanlıyı yedin bitirdin diyooooooooooooyaa sümbül ağayaDDDDDDDD
kuzummmmm öznur bugün başıma neler getirdiii okudun muuu bir virgül yüzündenkızmasnlar kızmasnlar neolur çalşsnlarr onların da olrrrrbana da baksana senn sanki yerlştk de ilk beşe öznurun dedgi türküyü soylemeylm sonra daaa
ben de yazıom oyle yanlş sonra da düzeltp duruorm duzeltmeler hep ondan
yeniden mesaj yazmadanmi düzeltme yapiyorsun..eger öyleyse nasil beceriyorsun banada anlatsanakızmasnlar kızmasnlar neolur çalşsnlarr onların da olrrrrbana da baksana senn sanki yerlştk de ilk beşe öznurun dedgi türküyü soylemeylm sonra daaa
ben de yazıom oyle yanlş sonra da düzeltp duruorm duzeltmeler hep ondan
yeniden mesaj yazmadanmi düzeltme yapiyorsun..eger öyleyse nasil beceriyorsun banada anlatsana
simdide ferdi tayfurdan geliyor: banada söyle banada söyle bende bileyim:))
banada öyle geliyor..simdi tarihe baktigima göre bu oglanim kellesi gidecek.hemde babasi tarafindan..hürrem sülümandan önce olecek..hürremin selimi tahta gececek ama o da cok basarisiz vede ödlek..saray hürreme kalicakkuzummmmm öznur bugün başıma neler getirdiii okudun muuu bir virgül yüzündenDD o değildeee hürrem bu saatten sonra daha keyifli olacak beee benim yakışıklıda geldiiiiii olaylarr şimdiii başlayacakkkk hiç kaçmazzz artık
mesaj duzenleme panelinden n yapıorm cnm sağl altta var ya msjnn hemn orda oraya tıkla düzelt kaydet de tmmdıryeniden mesaj yazmadanmi düzeltme yapiyorsun..eger öyleyse nasil beceriyorsun banada anlatsana
simdide ferdi tayfurdan geliyor: banada söyle banada söyle bende bileyim:))
kuzummmmm öznur bugün başıma neler getirdiii okudun muuu bir virgül yüzündenDD o değildeee hürrem bu saatten sonra daha keyifli olacak beee benim yakışıklıda geldiiiiii olaylarr şimdiii başlayacakkkk hiç kaçmazzz artık
hadi ya bak ben bunu bilmiyor´dum sagol sekercim sayende ögrenmis oldumkızz şu alıntı ile cvplaaa yanındaaa mesaj düzenleme paneli varya ordan düzeltşyon
evett hürrem damadıyla bir oluppp benim yakışıklımaa iftira atacakkk babasıdaa araştırmadannn ölüm fermanını yazacakkk ayy allahım ben bu adamı görüyomm içimin yağları eriyorrr yemin ederim diyet e filan gerek kalmıyorr :)))banada öyle geliyor..simdi tarihe baktigima göre bu oglanim kellesi gidecek.hemde babasi tarafindan..hürrem sülümandan önce olecek..hürremin selimi tahta gececek ama o da cok basarisiz vede ödlek..saray hürreme kalicak
iyi geceler cnmkizlar ben kacarim..yarim devam ederiz..hepinizi öpüyorum..simdiden iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?