80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a ne yazmisim ben ya alanayalar neresi:))) dilara bak sana güldüm basima geldi gördünmü:)) alamanyalara diyecektim yahu

kızlarrrrr arkadaşlarııı kanımcaa kızdıracağızzzzzzzzzzzz :))))))))

tatli hirs olur sekerim..lan bunlarda kimmis dur biz daha fazla verelimde havalarini alsinlar deyip spora baslarlar:))olmadi ilk bese 15 kisi sigariz nooolcak:)) herkes nefesini tutar karnini icine ceker sigariz:)

a ne yazmisim ben ya alanayalar neresi:))) dilara bak sana güldüm basima geldi gördünmü:)) alamanyalara diyecektim yahu
rabbimmmmmmmmm hikmetinden sual olmunmazzz 1 gün bile geçmedennnn bu gafileee cezasını verdinnn :))) hürrem izledim yaaaa gafilll filan ordan geliyo :)))

tatli hirs olur sekerim..lan bunlarda kimmis dur biz daha fazla verelimde havalarini alsinlar deyip spora baslarlar:))olmadi ilk bese 15 kisi sigariz nooolcak:)) herkes nefesini tutar karnini icine ceker sigariz:)

:)))))))) kendi adıma konuşayımmm bu ayıcıklıkla hiçç sıkışamam :)))

rabbimmmmmmmmm hikmetinden sual olmunmazzz 1 gün bile geçmedennnn bu gafileee cezasını verdinnn :))) hürrem izledim yaaaa gafilll filan ordan geliyo :)))
höyt zirnik sen bana gafiil diyemezsin..ben koskuca sülümanim:)) etegimi p yoksa vurdururum kelleni....sonrada getirin su mahidevrani yanima

:)))))))) kendi adıma konuşayımmm bu ayıcıklıkla hiçç sıkışamam :)))
aa ben bu koca gövdeyle SIKISIYORUMDA senmi SIKISAMIYORSUN..yok öyle sey..hepberaber SIKISACAGIZ ..ay bu kelimeyi yazmakta ne kadar eziyetli oldu ya:) bazen farketmeden de yaziyorum ama ayip olmasin farkettigim kadariyla düzeltiyorum iste.

kızlarrrrr arkadaşlarııı kanımcaa kızdıracağızzzzzzzzzzzz :))))))))
kızmasnlar kızmasnlar neolur çalşsnlarr onların da olrrrr bana da baksana senn sanki yerlştk de ilk beşe öznurun dedgi türküyü soylemeylm sonra daaa

ben de yazıom oyle yanlş sonra da düzeltp duruorm duzeltmeler hep ondan

ayy ben en çok gül ağayı seviyom yaaa koca osmanlıyı yedin bitirdin diyooooooooooooyaa sümbül ağaya DDDDDDDD
he ya ona bende cok güldüm:)) sizle tanismadan önce bende ayni öyleydim valla.koca osmanliyi yemis kadar yiyordumda doymuyordum:))
simdide doymuyorum ama yiyemedigimden:)

kuzummmmm öznur bugün başıma neler getirdiii okudun muuu bir virgül yüzünden DD o değildeee hürrem bu saatten sonra daha keyifli olacak beee benim yakışıklıda geldiiiiii olaylarr şimdiii başlayacakkkk hiç kaçmazzz artık

yeniden mesaj yazmadanmi düzeltme yapiyorsun..eger öyleyse nasil beceriyorsun banada anlatsana
simdide ferdi tayfurdan geliyor: banada söyle banada söyle bende bileyim:))

banada öyle geliyor..simdi tarihe baktigima göre bu oglanim kellesi gidecek.hemde babasi tarafindan..hürrem sülümandan önce olecek..hürremin selimi tahta gececek ama o da cok basarisiz vede ödlek..saray hürreme kalicak

yeniden mesaj yazmadanmi düzeltme yapiyorsun..eger öyleyse nasil beceriyorsun banada anlatsana
simdide ferdi tayfurdan geliyor: banada söyle banada söyle bende bileyim:))
mesaj duzenleme panelinden n yapıorm cnm sağl altta var ya msjnn hemn orda oraya tıkla düzelt kaydet de tmmdır

okumadm kanka yaa iki topk var ikisi de jet gibi ilerlıo yetşemıom valla geçmişe

Son düzenleme:
banada öyle geliyor..simdi tarihe baktigima göre bu oglanim kellesi gidecek.hemde babasi tarafindan..hürrem sülümandan önce olecek..hürremin selimi tahta gececek ama o da cok basarisiz vede ödlek..saray hürreme kalicak
evett hürrem damadıyla bir oluppp benim yakışıklımaa iftira atacakkk babasıdaa araştırmadannn ölüm fermanını yazacakkk ayy allahım ben bu adamı görüyomm içimin yağları eriyorrr yemin ederim diyet e filan gerek kalmıyorr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…