Günaydin kizlar
günaydın canım hoşgeldin aramıza hemen kararlı bi şekilde diyet ve spora başla inş beraberce verelim şu kilolarıherkese günaydınnnnnn benide aranıza alınnnn acilen zayıflamam lazımmmm
aynen canım ya bende çok kötüyüm bu konuda bi türlü düzeni tutturamadım ama maşallah sen 13 kilo vermişsin bende bi görebilsem 10 lu sayıları 73 lerden 74 lere tırmanmaya başladım gerçi regl olacam ama napcaz bilmiyrmbu ara diyet konusunda moralim bzouk 2 ileri bir geri hatta 2 geri gidiyorum...çok uzun süredir spor yapmıyorum...ve listeme uyamıyorum en kötüsü bakın o kadar şey yedim ama listemin yakınında yörresinde bile değilim...ne yapacağım bilmem..
bence menün güzel canım arlara meyve veya kuru yemiş koysan ii olabılır yada sütgünaydınlar millet nasılsınız bakalım dünkü menümü yazayım
sabah:yarım paket yulaflı bisküvi tabi 3 teneffüste ve 2.b çay
öğle:1 tabak makarna (okuldaki hazırlanan yemek buydu kendimiz hazırlıyoruzdaa)
akşam:5-6 kaşık mantarlı tavuk ve bol salata 3 dilim ekmek 2 b çay
ara:yarım portakal bi havuç 1 muz
gene tutturamadım abarttım dimi
herkese günaydınnnnnn benide aranıza alınnnn acilen zayıflamam lazımmmm
tubacım günaydın eşin nasıl olduGünaydin kizlar
bence menün güzel canım arlara meyve veya kuru yemiş koysan ii olabılır yada süt
gel canım gellll
tubacım günaydın eşin nasıl oldu
ciğerleri rahatsızdı hastanedeydi en son ii ye gidio demişti ama bı daha ses cıkmadıbilmiyorm canım ya sanki k.hidratı abarttım biraz
bu arada tubacım eşine ne oldu kaçırdım galiba inş önemli bişey değildir
GÜNAYDIN
en son 74 ile 76 arasında gezinirken dün bir baktım 81. 8 olmuşum. şok oldum. üzüntüden moral bozukluğundan yiyorum sanırım. ama hayatımda ilk kez hamile olmadan bu kiloya geldim bu benim doğuma girdiğim kiloyduşimdi önerilerinize ihtiyacım var
1) yan binamızın altı spor salonu. kızlarım geç uyanıyor onlar uyurken gidip 1 saat spor yapıp gelebilirim. haftada 4 gün için aylık 70 tl dedi ama olumsuz yönü şu kadın erkek karışık oluyor ve ben utanıyorum
2) belediyenin hanımlar lokalinde kaydım var oraya yeniden başlayıp step pilates kondüsyon başlayabilirim hemde bedava ama olumsuz yönü şu evime çok uzak ve tüm öğleden sonramı alır bir yandan kpss için evde ders çalışıyorum
3) amway in cla 500 ve krom ilaçlarını sipariş ettim araştırdım zararsızmış ve zayıflatıyormuş. ama olumsuz yönü şu çok pahalı. ikisi 165 tl her ay nasıl vereceğim
4) bu sabah uyandım soğuğa rağmen yürüyüşe çıktım yürürken müzik dinledim evime çok yakın ve yürüyüş yolu olan bir park var. 3 tura niyetlenmiştim ama o kadar rahatladım ki 4 tur yaptım. ama olumsuz yönü şu gerçekten hava beter ve sırtım terledi hastalanırsam allah korusun eşim yok kızlarıma bakacak kimse bulamam
5) gördüğünüz gibi diyet kelimesine hiç bulaşmıyorum dahi çünkü yapamıyorum
lütfen yardımcı olur musunuz sizce ne yapmalıyım?
merhabaciğerleri rahatsızdı hastanedeydi en son ii ye gidio demişti ama bı daha ses cıkmadı
allam allammmm kendi gibi biri daha bende kpss ye hazırlanıyorumda hoşgeldin canım bende yaklasık 1.5 aydır burdayım zaten hiç birimiz diyet yapmıyoruz burda sağlıklı besleniyoruz ğer benım dünkü menüme bı göz atarsan herşeyi yedim walla ama abartmadan mesela kalkıpta baklava yemıyoruz mesela1 tabak yiceksek yarım tabak yiyoruz fazla ekmek yemıyoruz en önemliside 6 öğün yapmaya çalışıyoruz ben bunun çok faydasını gördüm öğunlerde çok aç olmuyorum dolayısıyla saldırmıyorum 100 kg ıle doğuma gittim 65 kıloydum hamıle kalmadan önce 92 ydımdoğumdan geldim 86 ya kadar düştüm sonra burayla tanıştım 80.5 görünsemde bu hafta sonu 79 olucam bılıyorum muhabbet destek gülmece eğlenmece herşey var burda bu arada havalar yavaş yavaş düzelir artık en mantıklısı yürüyüş ypmak
canım bence dışarı falan çıkmana gerek yok leslie yap evde en güzel çözümGÜNAYDIN
en son 74 ile 76 arasında gezinirken dün bir baktım 81. 8 olmuşum. şok oldum. üzüntüden moral bozukluğundan yiyorum sanırım. ama hayatımda ilk kez hamile olmadan bu kiloya geldim bu benim doğuma girdiğim kiloyduşimdi önerilerinize ihtiyacım var
1) yan binamızın altı spor salonu. kızlarım geç uyanıyor onlar uyurken gidip 1 saat spor yapıp gelebilirim. haftada 4 gün için aylık 70 tl dedi ama olumsuz yönü şu kadın erkek karışık oluyor ve ben utanıyorum
2) belediyenin hanımlar lokalinde kaydım var oraya yeniden başlayıp step pilates kondüsyon başlayabilirim hemde bedava ama olumsuz yönü şu evime çok uzak ve tüm öğleden sonramı alır bir yandan kpss için evde ders çalışıyorum
3) amway in cla 500 ve krom ilaçlarını sipariş ettim araştırdım zararsızmış ve zayıflatıyormuş. ama olumsuz yönü şu çok pahalı. ikisi 165 tl her ay nasıl vereceğim
4) bu sabah uyandım soğuğa rağmen yürüyüşe çıktım yürürken müzik dinledim evime çok yakın ve yürüyüş yolu olan bir park var. 3 tura niyetlenmiştim ama o kadar rahatladım ki 4 tur yaptım. ama olumsuz yönü şu gerçekten hava beter ve sırtım terledi hastalanırsam allah korusun eşim yok kızlarıma bakacak kimse bulamam
ay üzüldüm inş en kısa zamanda iyileşirciğerleri rahatsızdı hastanedeydi en son ii ye gidio demişti ama bı daha ses cıkmadı
allam allammmm kendi gibi biri daha bende kpss ye hazırlanıyorumda hoşgeldin canım bende yaklasık 1.5 aydır burdayım zaten hiç birimiz diyet yapmıyoruz burda sağlıklı besleniyoruz ğer benım dünkü menüme bı göz atarsan herşeyi yedim walla ama abartmadan mesela kalkıpta baklava yemıyoruz mesela1 tabak yiceksek yarım tabak yiyoruz fazla ekmek yemıyoruz en önemliside 6 öğün yapmaya çalışıyoruz ben bunun çok faydasını gördüm öğunlerde çok aç olmuyorum dolayısıyla saldırmıyorum 100 kg ıle doğuma gittim 65 kıloydum hamıle kalmadan önce 92 ydımdoğumdan geldim 86 ya kadar düştüm sonra burayla tanıştım 80.5 görünsemde bu hafta sonu 79 olucam bılıyorum muhabbet destek gülmece eğlenmece herşey var burda bu arada havalar yavaş yavaş düzelir artık en mantıklısı yürüyüş ypmak
günaydın elmam şekerim ya güne güzel başla ya moralim bozuk die başlarsam öle olur ii olacak de ii olsun bi öpem bakam seni iyi gelirgünaydın kızlarrrrr bugün moralim yine yerlerdeeeee umarımmmm güzel bir gün geçiririzzzz
hg cnm kusura bakmaaaa bak bende yazıyorum şimdi :) ben dilaraaa arkadaşımın dediği gibiii neee ilaçlara ne spor salonlarına para vermene gerek var evde leslie yapabilirsin yararını da göreceksinnnnn yemeğe gelince de diğer arkadaşımın dediği gibi :) diyet değil sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyoruzzz hepimiz de herşey yiyoruzz hamur işi bile yiyoruz ama az olacak şekilde ve diğer öğünlerde onu dengeleyecek şekildee bir kaç gün dikkat ettikten sonraaa farkında olmadannnn onları tabağınaaa almak istemediğini göreceksinnGÜNAYDIN
ohhhhhhhh tşk ederimmmm kuzummmmm ummahhhhhcanım bence dışarı falan çıkmana gerek yok leslie yap evde en güzel çözüm
ay üzüldüm inş en kısa zamanda iyileşir
buranın en güzel yönü destek olması ve yalnız olmadığını bildiğin için kendin gibi düşünenlerle birlikte olmak insana güç veriyr
günaydın elmam şekerim ya güne güzel başla ya moralim bozuk die başlarsam öle olur ii olacak de ii olsun bi öpem bakam seni iyi gelir
kızzzz ne elmasıııııı haşla yumurtanııı 4 5 tane zeytinnn peynir 2dlm de siyah ekmek domates yeşillik istediğin kadar yeee al sana mis gibi doyurucuuu kahvaltı elmaylaa gün mü biterrr akşama kadar halsizlikten ölürsünn vallaaamerhaba
sağol yazdığın için. kimse yazmayacak diye üzülmüştüm
evet şu durumda yürüyüş en mantıklısı çünkü bana çok iyi geldi. eve geldiğimde kızlarım uyuyordu hala yatıyor cadılar:) yürüyüşden sonra ne yapmalıyım? aç karnına yürüdüm gelince elma yedim aslında yatasım vardı olmaz artık okula gidecek kızlar.biraz fikir verir misin sadece yürüyüşle zayıflayabilir miyim? yediğime dikkat edeceğim evet 6 öğünü çok duydum bir araştırayım senin yazdıklarını okuyacağım öncekileri yani çok öptüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?