80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bak benım menulerime bakarsın ben mesela sabah eşime kahvaltı için ne hazırladıysam ondan yiyorum omlet sucuk ama az yiyorum sonra 9 30 gibi kızım uyuyo 40 dk yürüyorum sadece bu hafta hergun yürüyebıldım sonra bı elma süt diyet bisküvi gibi bişi yiyorum öğlende genelde bi öncekı gunden kalan akşam yemeğini yiyorum arada yıne meyve gibi bişiler akşamda ev için ne hazırladıysam ama abartmadan az az yiyorum bıde 6 en gec 7 den önce yemeye çalışıyorum ay bende bilir kişi gibi oldum ama benden daha tecrübeli arkadaşlarımız var burda çok ii kılolar veren onlarda yardımcı olacaklardır sana

günaydın kızlarrrrr bugün moralim yine yerlerdeeeee umarımmmm güzel bir gün geçiririzzzz

yavrummmmmm kıyamammmm gul bakiimm

günaydın canım hoşgeldin aramıza hemen kararlı bi şekilde diyet ve spora başla inş beraberce verelim şu kiloları

inşallahhh yaza hepbirlikte bu kilolardan kurtularak gireriz.
yarın sabah tartılıp burada yazıcam takip ettiğiniz bir diyet var mı ? yoksa herkes birgün önce yediğini ve kilosunu mu yazıyo ?

inşallahhh yaza hepbirlikte bu kilolardan kurtularak gireriz.
yarın sabah tartılıp burada yazıcam takip ettiğiniz bir diyet var mı ? yoksa herkes birgün önce yediğini ve kilosunu mu yazıyo ?
hoşgeldin tatlım hergün menumuzu yazıyoruz haftada 1 de tartılıp kılomuzu yazıyoruz kaptancığımız var 1 tane pazar gunlerı lıste yayınlıyo kım kaç kılo vermiş diye ama lısteye gırbılmen için 2 hafta duzenlı menu paylaşman lazım

çok teşekkür ederim :) ozaman yarından itibaren menüm ve kilomla burda olucam

kuzummmm günaydınnn eşindennn hayırlı haberlerrr ver artık bizee hadiiii

hggg cnmmmmm ben dilaraaaaaaaa acilen zayıflamaaa kızz yavaş yavaşşş kalıcııı zayıfla inşallahhhhhhhhhhh

Dilara hoşbuldum :) ama acilen zayıflamalıyım bugün iş yerinde bir arkadaş koruma olarak sen gitseydin görünce korkarlardı dedi ((((

günaydın kızlarrrrr bugün moralim yine yerlerdeeeee umarımmmm güzel bir gün geçiririzzzz
nebu hallerin kiz birgün iyi birgün kötü..hamilemisin ne:))) kendine gel bakiiiim..bitki caylarini aliyoruz..kaynatmaya basliyoruzzzzz basliyormuyuuuuuuuuuuuuuuuuuz?

aha geldi öznur geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldim yoldasim benim..ee sabahi zor ettim ben.durum umdugumdan kötü..sende nasil?

wallahamı :2: bende ii ama:26: kaç geldin

Dilara hoşbuldum :) ama acilen zayıflamalıyım bugün iş yerinde bir arkadaş koruma olarak sen gitseydin görünce korkarlardı dedi ((((
ne dengesiz insanlar var ya akillarinca sakami yapiyorlar nedir...onlar cokmu mükemmel fzige sahiplermis..fizigi bilmemde ruhta carpikliklar oldugu kesin

ya ben anlamiyorum..gecen hafta hic spor yapmadim..üstelik kacamaklarimda cok oldu ..ama bir kilo kadar verdim..ama bu hafta it gibi spor yaptim bogazida kistim gene gecen hafta gibi hatta daha az ( dünde hava attik ilk bes diye..elmasekerim senin 7 numarayi bos birakmayacagim galiba

öznur ben 79.000 geldim
hadi beeeeeee 1.5 kilomu verdin
seninle gurur duyuyorum..kendimdende utaniyorum:))) ama ben herseyi yaptim ..yemedim ve spor yaptim..vicdanen rahatimda..giden kilo olarak degilim..yoldasim ilk beste sana mutluluklar dilerim ve beni unutmamani ictenlikle arzu ederim...

dengesizzz şeyyyy sakı9n onu düşünüp de canını sıkmaaa ve sakın diyette olduğunu da söyleme o kişiyeeeee kendini şartlama şu kadar günde şu kiloda olacağım diyeee merak etmeee zamanlaaaa çok güzel kilolar vereceksinnnnn cnm benim

ablammmmmm benim hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

78.9 :119: en azindan 78 leri gördüm:)) 400 gr gitmis..ben aslinda 700 gr falan hayal edyordum.. ama olsun buda birseydir
çooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm

gökcenn seni de aldım zannediyordummmm ama olmamışşşş sanada alkışşşşşşşşş süpersiniz kızlar

gerci daha pa´zara 3 gün var..bari bu gayretle gideyimde hic degilse bir kilo vereyim oda biraz zor ama hic degilse altlarda sürünmem:))) en azindan kizarmiyacagim oda birseydir diyerek kandirayim kendimi...yoldasim ne dersin kanlakar bizi gecermi diyorsun? sunlari depresyona sokup yedirsekmi ne
bugunden sonra daha fazla hirs yapiyorum gökcencim.pes etmek yok

ben zaten depresyondayımmm cnm emek harcamaa kanklam da sizee katılsınnn ama ona birşey yapmayınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…