merhaba
sağol yazdığın için. kimse yazmayacak diye üzülmüştüm
evet şu durumda yürüyüş en mantıklısı çünkü bana çok iyi geldi. eve geldiğimde kızlarım uyuyordu hala yatıyor cadılar:) yürüyüşden sonra ne yapmalıyım? aç karnına yürüdüm gelince elma yedim aslında yatasım vardı olmaz artık okula gidecek kızlar.biraz fikir verir misin sadece yürüyüşle zayıflayabilir miyim? yediğime dikkat edeceğim evet 6 öğünü çok duydum bir araştırayım senin yazdıklarını okuyacağım öncekileri yani çok öptüm:)
canım bence dışarı falan çıkmana gerek yok leslie yap evde en güzel çözüm
ay üzüldüm inş en kısa zamanda iyileşir
buranın en güzel yönü destek olması ve yalnız olmadığını bildiğin için kendin gibi düşünenlerle birlikte olmak insana güç veriyr
kesimlikle canım amın
günaydın elmam şekerim ya güne güzel başla ya moralim bozuk die başlarsam öle olur ii olacak de ii olsun bi öpem bakam seni iyi gelir
günaydın kızlarrrrr bugün moralim yine yerlerdeeeee umarımmmm güzel bir gün geçiririzzzz
ya bak benım menulerime bakarsın ben mesela sabah eşime kahvaltı için ne hazırladıysam ondan yiyorum omlet sucuk ama az yiyorum sonra 9 30 gibi kızım uyuyo 40 dk yürüyorum sadece bu hafta hergun yürüyebıldım sonra bı elma süt diyet bisküvi gibi bişi yiyorum öğlende genelde bi öncekı gunden kalan akşam yemeğini yiyorumarada yıne meyve gibi bişiler akşamda ev için ne hazırladıysam ama abartmadan az az yiyorum bıde 6 en gec 7 den önce yemeye çalışıyorum ay bende bilir kişi gibi oldum ama benden daha tecrübeli arkadaşlarımız var burda çok ii kılolar veren onlarda yardımcı olacaklardır sana
yavrummmmmm kıyamammmm gul bakiimm
günaydın canım hoşgeldin aramıza hemen kararlı bi şekilde diyet ve spora başla inş beraberce verelim şu kiloları
hoşgeldin tatlım hergün menumuzu yazıyoruz haftada 1 de tartılıp kılomuzu yazıyoruz kaptancığımız var 1 tane pazar gunlerı lıste yayınlıyo kım kaç kılo vermiş diye ama lısteye gırbılmen için 2 hafta duzenlı menu paylaşman lazıminşallahhh yaza hepbirlikte bu kilolardan kurtularak gireriz.
yarın sabah tartılıp burada yazıcam takip ettiğiniz bir diyet var mı ? yoksa herkes birgün önce yediğini ve kilosunu mu yazıyo ?
kuzummmm günaydınnn eşindennn hayırlı haberlerrr ver artık bizee hadiiiiGünaydin kizlar
hggg cnmmmmm ben dilaraaaaaaaa acilen zayıflamaaa kızz yavaş yavaşşş kalıcııı zayıfla inşallahhhhhhhhhhhherkese günaydınnnnnn benide aranıza alınnnn acilen zayıflamam lazımmmm
hoşgeldin tatlım hergün menumuzu yazıyoruz haftada 1 de tartılıp kılomuzu yazıyoruz kaptancığımız var 1 tane pazar gunlerı lıste yayınlıyo kım kaç kılo vermiş diye ama lısteye gırbılmen için 2 hafta duzenlı menu paylaşman lazım
kuzummmm günaydınnn eşindennn hayırlı haberlerrr ver artık bizee hadiiii
hggg cnmmmmm ben dilaraaaaaaaa acilen zayıflamaaa kızz yavaş yavaşşş kalıcııı zayıfla inşallahhhhhhhhhhh
nebu hallerin kiz birgün iyi birgün kötü..hamilemisin ne:))) kendine gel bakiiiim..bitki caylarini aliyoruz..kaynatmaya basliyoruzzzzz basliyormuyuuuuuuuuuuuuuuuuuz?günaydın kızlarrrrr bugün moralim yine yerlerdeeeee umarımmmm güzel bir gün geçiririzzzz
geldim yoldasim benim..ee sabahi zor ettim ben.durum umdugumdan kötü..sende nasil?aha geldi öznur geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nebu hallerin kiz birgün iyi birgün kötü..hamilemisin ne:))) kendine gel bakiiiim..bitki caylarini aliyoruz..kaynatmaya basliyoruzzzzz basliyormuyuuuuuuuuuuuuuuuuuz?
geldim yoldasim benim..ee sabahi zor ettim ben.durum umdugumdan kötü..sende nasil?
ne dengesiz insanlar var yaDilara hoşbuldum :) ama acilen zayıflamalıyım bugün iş yerinde bir arkadaş koruma olarak sen gitseydin görünce korkarlardı dedi((((
78.9wallahamı :2: bende ii ama:26: kaç geldin
78.9:119: en azindan 78 leri gördüm:)) 400 gr gitmis..ben aslinda 700 gr falan hayal edyordum.. ama olsun buda birseydir
78.9:119: en azindan 78 leri gördüm:)) 400 gr gitmis..ben aslinda 700 gr falan hayal edyordum.. ama olsun buda birseydir
hadi beeeeeee 1.5 kilomu verdinöznur ben 79.000 geldim
dengesizzz şeyyyy sakı9n onu düşünüp de canını sıkmaaa ve sakın diyette olduğunu da söyleme o kişiyeeeee kendini şartlama şu kadar günde şu kiloda olacağım diyeee merak etmeee zamanlaaaa çok güzel kilolar vereceksinnnnn cnm benimDilara hoşbuldum :) ama acilen zayıflamalıyım bugün iş yerinde bir arkadaş koruma olarak sen gitseydin görünce korkarlardı dedi((((
ablammmmmm benim hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnebu hallerin kiz birgün iyi birgün kötü..hamilemisin ne:))) kendine gel bakiiiim..bitki caylarini aliyoruz..kaynatmaya basliyoruzzzzz basliyormuyuuuuuuuuuuuuuuuuuz?
geldim yoldasim benim..ee sabahi zor ettim ben.durum umdugumdan kötü..sende nasil?
çooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm78.9:119: en azindan 78 leri gördüm:)) 400 gr gitmis..ben aslinda 700 gr falan hayal edyordum.. ama olsun buda birseydir
ben zaten depresyondayımmm cnm emek harcamaa kanklam da sizee katılsınnn ama ona birşey yapmayınn :))gerci daha pa´zara 3 gün var..bari bu gayretle gideyimde hic degilse bir kilo vereyim oda biraz zor ama hic degilse altlarda sürünmem:))) en azindan kizarmiyacagim oda birseydir diyerek kandirayim kendimi...yoldasim ne dersin kanlakar bizi gecermi diyorsun? sunlari depresyona sokup yedirsekmi ne
bugunden sonra daha fazla hirs yapiyorum gökcencim.pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?