hadi beeeeeee 1.5 kilomu verdin
seninle gurur duyuyorum..kendimdende utaniyorum:))) ama ben herseyi yaptim ..yemedim ve spor yaptim..vicdanen rahatimda..giden kilo olarak degilim..yoldasim ilk beste sana mutluluklar dilerim ve beni unutmamani ictenlikle arzu ederim...
kuzummm dur bakalımm daha pazaraaa varrrrr panik yapmagökceni kimse alamaz..o benimdir:)) ibrahimin nigari kapakladigi gibi..kiz gökcen sana ev kiraladim..tapu vermek isterdim ama param yetmedi..sana kira sözlesmesini caydanligin icine koyup gönderiyorum:)))
3 günde 1.5 kilo ne demek..bari onun kilosuyla hava atayim benimki fos cikti:)))
ay kiyamam canim benim niye deprosyandasin kiz..sevgilin yoksa evi süpürmemeni meselemi yaptiben zaten depresyondayımmm cnm emek harcamaa kanklam da sizee katılsınnn ama ona birşey yapmayınn :))
yani yine benim tezim demi..bir hafta veriyoruz diger hafta durakliyor..o zaman desene haftaya umut var:))senı unuturmuyum hiiççç ama bak benım verdiğim hafta sen az veriyosun senın verdiğin hafta ben az veriyorum 2 haftadır da ben anca 1 kılo vermiştim durmak yok yola devaö sen haftaya 77 yi görürsün yavrummmmm
geri zekalılar bi sinir oluyrm böylelerine sen takma canım gel beraber verelim ondan sonra suratlarını görmek kadar güzeli yok banada 5 kilo bile veremzsin diyenler utanıyr şimdiDilara hoşbuldum :) ama acilen zayıflamalıyım bugün iş yerinde bir arkadaş koruma olarak sen gitseydin görünce korkarlardı dedi((((
metabolizma bazen duruyo ama diğer haftaya belli eder merak etme regl falan olcaksan ondanda olabilir canımya ben anlamiyorum..gecen hafta hic spor yapmadim..üstelik kacamaklarimda cok oldu ..ama bir kilo kadar verdim..ama bu hafta it gibi spor yaptim bogazida kistim gene gecen hafta gibi hatta daha az( dünde hava attik ilk bes diye..elmasekerim senin 7 numarayi bos birakmayacagim galiba
bende kendimden utanıyrm artılardayım galiba bu hafta bi çanta yerim gibi geliyohadi beeeeeee 1.5 kilomu verdin
seninle gurur duyuyorum..kendimdende utaniyorum:))) ama ben herseyi yaptim ..yemedim ve spor yaptim..vicdanen rahatimda..giden kilo olarak degilim..yoldasim ilk beste sana mutluluklar dilerim ve beni unutmamani ictenlikle arzu ederim...
evet yaaa girdiği kızda birşeye benzeseee bariii çirkinnnnnnnnnnnay kiyamam canim benim niye deprosyandasin kiz..sevgilin yoksa evi süpürmemeni meselemi yaptiay gene butun hinzirligim üzerimdemi ne...ya sen sülümanin oglu havlete girdi ya onu mesele yapiyorsun degilmi
yani yine benim tezim demi..bir hafta veriyoruz diger hafta durakliyor..o zaman desene haftaya umut var:))
kiz yoldasim bir kazak almistim beyaz..yakasi dantelli acayip seviyordum ama sisman gösteriyor diye giyemedim.bu sabah 78 leri görünce bir deneyeyim dedim..ay kiz ne güzel oldu..sirttan katkat yaglar görünsede midem bayagi icime cökmüs kiz.gögüslerim gözüme batti boslukta kalmislar..onlarda ufalirmi acaba:)))) midemin üst kisminda olusan bosluktan bayagi ruzgar oluyor üsüdüm ayol4 gün oldu heriffle konusmayali..buda demek oluyorki birbirimize 4 gündür bakmiyoruz..farkifarkedermi acaba
valla panikledim canim ya..78 leri gördügüme sevindim ama o tempoya 400 gr degim 700-800 gr bekliyordum..kederlendim benle icmeye gelen varmi:))kuzummm dur bakalımm daha pazaraaa varrrrr panik yapma
bennnnnnnnnnnnnnnnn vallahi seve seve gelirimmmvalla panikledim canim ya..78 leri gördügüme sevindim ama o tempoya 400 gr degim 700-800 gr bekliyordum..kederlendim benle icmeye gelen varmi:))
o daha cok hatun secer merak etme..konusalim yönetmenle sanada bir rol versinler:))))evet yaaa girdiği kızda birşeye benzeseee bariii çirkinnnnnnnnnnnP( kıskandım ya şimdi)
insallah dedigin gibidir canim ya...daha yeni bitti regl ya..vucutta fazlalik su falan kalmadi yani...bakalim bir bakarsin pazara birden hizlanir:) hizlanma´sada en azindan kizarmayacagim:)) aman diiim dikkat et..hic canta falan yeme..kaptanin cantalari yirtildi saten kafalarina gecire gecire:)geri zekalılar bi sinir oluyrm böylelerine sen takma canım gel beraber verelim ondan sonra suratlarını görmek kadar güzeli yok banada 5 kilo bile veremzsin diyenler utanıyr şimdi
metabolizma bazen duruyo ama diğer haftaya belli eder merak etme regl falan olcaksan ondanda olabilir canım
bende kendimden utanıyrm artılardayım galiba bu hafta bi çanta yerim gibi geliyo
o daha cok hatun secer merak etme..konusalim yönetmenle sanada bir rol versinler:))))
insallah dedigin gibidir canim ya...daha yeni bitti regl ya..vucutta fazlalik su falan kalmadi yani...bakalim bir bakarsin pazara birden hizlanir:) hizlanma´sada en azindan kizarmayacagim:)) aman diiim dikkat et..hic canta falan yeme..kaptanin cantalari yirtildi saten kafalarina gecire gecire:)
gel men masayi donatayim..ama alkolde cok kalori varmis.onun yerine bitki cayi icsek olurmu...birde benim kizin oyuncagini acariz..oyuncakta bir sarki var sanki cenaze marsi vallahi bak..bizim dangalakta takmis kafayi o sarkiya..aksama kadar ferdiyi müslümü dinleyip icesim geliyor:)))))bennnnnnnnnnnnnnnnn vallahi seve seve gelirimmm
ay cok yasa emi..essek kadar oglan savasa gidecek..havlete gitti bile ne ayicigi kiz..belki baliketi hatunlardan hoslaniyor da o dangalak mahidevran bilmiyor bunu..bak hürrem etli butlu sülüman deligibi asik ona..ee armut dibine düsermis..ogluda babasi gibi gibi:)))seveceğii ayıcık olarak mı :)))
bak bu güzel haber..pozitif enerjiye ihtiyacimiz vardi..iyi oldu..bu elmasekerine pozitif enerji vericez diye sarayin soytarisi gibi olduk..bende enerji falan kalmamisti valla.hizir gibi yetistin seraps..öptüm seniBugün kendimi iyi hissediyorum 4.gün vücudum alışmaya başladı galiba..Sizlerin yazdıklarını okumakta çok faydalı oldu bayağı bir gaza geldim. Bu sefer olucak galiba...Hepinizi sevgiyle kucaklarıyorum :)
gel men masayi donatayim..ama alkolde cok kalori varmis.onun yerine bitki cayi icsek olurmu...birde benim kizin oyuncagini acariz..oyuncakta bir sarki var sanki cenaze marsi vallahi bak..bizim dangalakta takmis kafayi o sarkiya..aksama kadar ferdiyi müslümü dinleyip icesim geliyor:)))))
ay cok yasa emi..essek kadar oglan savasa gidecek..havlete gitti bile ne ayicigi kiz..belki baliketi hatunlardan hoslaniyor da o dangalak mahidevran bilmiyor bunu..bak hürrem etli butlu sülüman deligibi asik ona..ee armut dibine düsermis..ogluda babasi gibi gibi:)))
bende seni canim bende seni..:)))))))) ay nasıl güldüm yaaaaaaaa seviyom seni bebek
bak bu güzel haber..pozitif enerjiye ihtiyacimiz vardi..iyi oldu..bu elmasekerine pozitif enerji vericez diye sarayin soytarisi gibi olduk..bende enerji falan kalmamisti valla.hizir gibi yetistin seraps..öptüm seni
hah söyle biri su kizin kulagini cekmeliydi demi ama:)) süslen tabi..sende cocuk falan varmi canim tanisalim biraz sakincasi yoksa..Ne demek sizin güzel enerjinizde beni kendime getirdi... Geçtim aynanın karşısına saçımı yaptım ardından bir güzelde makyajımı yaptım dedimki 90 kiloda olsan güzelsin kızım :) Narsist mi olmaya başladım ne :) şimdi süslü süslü size yazıyorum ...
Elma şekeri arkadaşım silkelen at üstündeki kötü enerjiyi ... Mutlu olmaya sebep çokken girme depresyonlara canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?