ben simdi sütüm cogalsin diye bunu denerimde 2.5 yasinda ve nerdeyse hic emmemis kizimi nasil emzirecegim bir muamma:))) aslinda gökcenin verdigi kilolari duyunca emziresimde gelmedi degil yanikızlarrrrrrrrrrrr soda anne sütünü arttırıyormuşşşşşşşşş bilginizeee
hah söyle biri su kizin kulagini cekmeliydi demi ama:)) süslen tabi..sende cocuk falan varmi canim tanisalim biraz sakincasi yoksa..
canim ya bence sen ekmek yerine simit ve kurabiye yeme.dogrudan ekmek ye..daha az kalori almis olursun:) iyiki lesliyi yapmissin..gerci ben senin kilona gelebilseydim ekmek yerine simit ve kurabiye düsünebilirdimkızlar dünkü menümü yazıyım
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı
2 bardak yeşil cay,2 dilim peynir,1 tane kücük ev yapmı simit ,1 tane elmelı kurabiye (kızlar ekmek yerine yedim simiti ve kurabiyeyi
öylen
biraz peynirle 1 tane küçük simit yedim
akşam
1 tabak ev yapımı makarna
kızlar 3 mil lesli yaptım yatmadan önce
allah bagislasin canim..ne güzel tek cocuk:)) bende 35 yasima yeni girdim.4 cocugum var.en kücügü 2.5 yasindaYok tabi ne sakıncası
Serap ben 33 yaşındayım
çalışmıyorum
istanbuldayım
5 yaşında bir oğlum var şimdi onu kreşe götürücem...
pazar günkü yoldaslar ve kankalar rekabetini düsününce lahmacunu ye üzerinede pasta ve kurabiyeyi ye derdim ama seni cok sevdigim icin bosver onlari bir dilim kepekli ekmegi söyle gevret üzerinede leicht peynir sür ye derim bana sorarsankızlar evdeee lahmacun var ama büyük değil pide boyundaaa ev yapımı elmalı pasta ile poğaça var 1 lahmacun mu yesem diğerlerinden mi yesem yoksa kahvaltılıkmı yesem ???
leicht yokki normal var olur mu kipazar günkü yoldaslar ve kankalar rekabetini düsününce lahmacunu ye üzerinede pasta ve kurabiyeyi ye derdim ama seni cok sevdigim icin bosver onlari bir dilim kepekli ekmegi söyle gevret üzerinede leicht peynir sür ye derim bana sorarsan
yokk yaa cnm istemiyor kii zaten yemek için yiyeceğimolur tabi sekerim..hatta üzerine ince bir domates dil borazda marol..hem gözün doyar hem miden..lahmacun pasta börekte neymis ay yenilirmi kiz onlar.kokmus ciger:)) herseyin zamani var ama illede duramam yiyecegim diyorsan bari ögle yemegine ye..aksami hafif gecir
duyumcum misafirim vardı yaptım şimdi bitsin diye ugraşıyorum ama az yemeye calışıyorum bugunde yersem yarına bişi kalmaz herhaldecanim ya bence sen ekmek yerine simit ve kurabiye yeme.dogrudan ekmek ye..daha az kalori almis olursun:) iyiki lesliyi yapmissin..gerci ben senin kilona gelebilseydim ekmek yerine simit ve kurabiye düsünebilirdim
hoşgeldin aramıza ALLAH bagışlasın oglunu ALLAHIM olmayanlarada nasib etsin İNŞALLAHYok tabi ne sakıncası
Serap ben 33 yaşındayım
çalışmıyorum
istanbuldayım
5 yaşında bir oğlum var şimdi onu kreşe götürücem...
kızlar evdeee lahmacun var ama büyük değil pide boyundaaa ev yapımı elmalı pasta ile poğaça var 1 lahmacun mu yesem diğerlerinden mi yesem yoksa kahvaltılıkmı yesem ???
bak bunu duymak güzelyokk yaa cnm istemiyor kii zaten yemek için yiyeceğim
hadi hayırlısı cnmmm inşallahhhhhhhhhhh iyi haber alırsınaaa ben burayı yeni gördüm kızlar... bilsem önceden yazardım. ben 85 kiloydum, hamile kalabilmem için zayıflamam gerekiyordu. Doktor kontrolunde 24 kilo verdim, beni gören tanıyamıyor neredeyse:)) doktorun hedefini bile geçtim. azimle, bıkmıştım artık kilo espirilerinden tabi en önemlisi gebe kalamama problemimdi. şimdi tüp bebek için kolları sıvadıkk:)) sizinle seve seve herşeyi paylaşırımmm:) unutmayın gerçekten herşey insanın kendi elinde ve iradesinde ben bunu gördüm bu sureç içinde... hatta sizinle birşey paylaşayım, yarını iple çekiyorum, hamile olup olmadığımı öğrenecemmm:)) nolurr dua edin bana...
allahımmm yaaaa maşalllahhhhhhh kuzumaaabak bunu duymak güzel
baksana televizyonda aliye baslamis..adam kizi kaciriyor ya benimki donakaldi..korkuyla bakiyor...birden bana döndü annnne biskü ver yiycem...ay bir kahkaha attim..bende bekliyorumki durum hakkinda yorum falan yapacak..cocuk korkunca ve heyecanlaninca yiyesi geliyormus kiz..bende cocugum neden ufacik tefecik büyümüyor diyordum..heyecan ve korkui yasamiyormus cocuk..simdide bir yandan bisküvisini yiyor biryandanda olayi anlatiyor
aaa ben burayı yeni gördüm kızlar... bilsem önceden yazardım. ben 85 kiloydum, hamile kalabilmem için zayıflamam gerekiyordu. Doktor kontrolunde 24 kilo verdim, beni gören tanıyamıyor neredeyse:)) doktorun hedefini bile geçtim. azimle, bıkmıştım artık kilo espirilerinden tabi en önemlisi gebe kalamama problemimdi. şimdi tüp bebek için kolları sıvadıkk:)) sizinle seve seve herşeyi paylaşırımmm:) unutmayın gerçekten herşey insanın kendi elinde ve iradesinde ben bunu gördüm bu sureç içinde... hatta sizinle birşey paylaşayım, yarını iple çekiyorum, hamile olup olmadığımı öğrenecemmm:)) nolurr dua edin bana...
aaa ben burayı yeni gördüm kızlar... bilsem önceden yazardım. ben 85 kiloydum, hamile kalabilmem için zayıflamam gerekiyordu. Doktor kontrolunde 24 kilo verdim, beni gören tanıyamıyor neredeyse:)) doktorun hedefini bile geçtim. azimle, bıkmıştım artık kilo espirilerinden tabi en önemlisi gebe kalamama problemimdi. şimdi tüp bebek için kolları sıvadıkk:)) sizinle seve seve herşeyi paylaşırımmm:) unutmayın gerçekten herşey insanın kendi elinde ve iradesinde ben bunu gördüm bu sureç içinde... hatta sizinle birşey paylaşayım, yarını iple çekiyorum, hamile olup olmadığımı öğrenecemmm:)) nolurr dua edin bana...
gayet basarili bir menü cikarmissin canim.kutlarim seni....basarilarinin devamini sanada banada dilerim:)selam arkadaşlarr nasılsınız?
benim kriz atlatıldı ama yesem yerim yani neyse iki gündür evdeyim ve menüm düzene girdi dünkü menüm;
sabah:
1 su bardağı sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim t.ekmek
peynir
yeşillik
ara
c.flakes süt ve elmayla
öğlen
sebze yemeği
yoğurt
salata
2 t.ekmek
ara
meyve
akşam
sebze yemeği
çorba
2 dilim ekmek
yoğurt
ara
c.flakes(çok az)sütle
ara
meyve
tabi bol suu
ah canim..dualarimiz seninle..insallah sonuc pozitif cikar..insallah güregi bebek atesiyle yanan tüm anne adaylari annede olurlar:)
gelelim kilo konusuna..ne kadar sürede verdin bu 24 kiloyu? neler yaptin..insallah sende bir diet listesiyle cikmazsin karsima:)) ben listelere uyamiyroum..güncel hayatin ne getiriyorsa yedigimde onlar..cünkü bir ömür listeyle gidemem..listeyle verdigim kilolar liste disina cikinca hemencik gelecek diye korkuyorum
insallah canim..bende bu yüzden liste olayina girmiyorum ya..ne bileyim günlük ne pisiriyorsam ondan yiyorum..sadece yag oranini azalttim.bizim adetlerde yemek yagli ve salcaliysa lezzetlidir:) bana göre hic öyle olmadi ama.benim yemeklerim sadece misafir gelince lezzetleniyor..baska zaman tadi tuzu yok..en azindan yagi tuzu yok:))) zaten hamur isi kabiliyetimde yok:)) sayemde kociste kilo alamiyor..aldigi zamanda disardan cok yedigi haftalarda oluyor..bu yüzden bende kilo verimi biraz yavas ama saglam oldugunu düsünüyorum ..dedim ya ben bu yola basladigimda 104 kiloydum..kabus gibiydi hersey..tickerimde 82.5 baslangic ama burada sizle beraber kilovermeye karar verdigim günkü kilom oldugu icin onu yazdim...insallah yaza incecik olacagiz
arkadaşım aynen bende senin gibi listelere uyamıyorum biraz kasıyor yani..ama zaten o listelerin amacı yeme alışkanlığını değiştirmek..sağlıklı beslenme alışkanlık haline geldimi dengeyi sağlamayı öğrendinmi listeye gerek kalmıyor zaten..
verilen kiloların geri alınmasının tek sebebi sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edinmememiz..hedef kiloya gelince bundan sonra herşey serbest dersek yada gevşersek anında geri dönüş yapıyor kilolar..ben birkaç kez yaşadım bunu..çok kilo alıp vermeler de metabolizmayı yavaşlatıyor..dediğim gibi arkadaşım herşey denge meselesi..bende asla şu yasak bu yasak yok..yasaklamanında yanlış olduğunu düşünüyorum..ay çok konuştum(yazdım)
mesela ben geri dönüşü olmadan bu kilo veriş yoluna girdim..gelgitler çok oluyor ama pes etmiyorum..öyle yada böyle vereceğim bu kiloları diyorum..zayıf olmamak yani fit olmamak için hiçbir neden yok..olmak için çok neden var..görüntüyle birlikte ruhsal olarak mutlu olmanın hazzıda var..o mutluluğu hepimiz tadacağız inşallaaahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?