80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet haklısın geri alıyorum lafımıııııı :)))

hah yiiim actigin yollari..sen götür lahmacunlari sonrada yol actim de:)) yok kizim benden size rahat yok..kizarmayacagim iste.illede ilk 7 lerde gezerim...kolacan ederim sizi korurum kollarim :))
yi anammm yiiii paspasınn olayımm çiğne beniiiiiiiiiiiiiiii

yedin degilmi kurabiyeyi..kurabiyecanavarlari sizi:)

Yedim yedim malesef mesajın geç geldi.kurabiye gitti.Dayanamadım.keşke yemeseydim.:78:Yetişemedin arkadaşım.yanlız midem kurabiyeyi bulunca şok geçirdi.çok yemişim gibi oldu.

evet haklısın geri alıyorum lafımıııııı :)))

yi anammm yiiii paspasınn olayımm çiğne beniiiiiiiiiiiiiiii

one kiz..kesin birde münübüs sürüyorsundur simdi..yada elinde tesbih sokak basimda biyiklari yeni terlemis adamciklarla(ki senide oo adamciklardan biri hayal ederek) yoldan gecen kiza laf atiyor gibi
cignerim kiz..sakiz gibim cignerim hemide:))sakiz cignemek cok iyiymis zaten.bende elmasekerimi cignerim nhaaa ha ha..

elma şekeri iyi kilo vermiş ama sıkı bi rakip gibi neadar zamanda verdin elma şekeri merakettim???

gene gevezeligimizle gecmisi cogalttik ya..millet dolmus ama gecmisi okumaktan mesaj yazamiyorlar:)

elma şekeri iyi kilo vermiş ama sıkı bi rakip gibi neadar zamanda verdin elma şekeri merakettim???

aa asil ben verdim kiloyu..104 düm ben.sadece bu topige basladigim günü kilo baslangici sayiyorum..sen bosver onu bana sor bana..seker iste..erir gider:)))saka saka...sekerim gülsün diye yazdim bu mesaji..deliyim ya hani namimiza yakisalim..

kizlarrrrrrrrrrrrrrr acillll yadimmmmmm
dogum yapali 50 gun oluyor.ve git gide kilo aliyorum su anda 85 kiloyyum.boyle giderse ne halde olacam dusunemiyorum.
su yontemlerinizden biraz bahsetsenize nolursunuz.zayiflamam lagzimmmm.ne yapmam gerekiyor.hic omrumde diyyet falan yapmadim.verebilirmiyim bu kilolariiii yaaaa:2::2::2::2:

sevgili ecrinecrin daha yeni dogum yapmissin.emzirecende..ilk alti ay kilolarinin bir kismi kendiliginden gidecek saten..emziriyorum cift kisilik yiyeyim diye on kisilik yersen durum degisir tabi:)

tatli lafindan dolayi tesekkür eder deli lafindan dolayi teessüf ederim..yada ikisinide birakiyorum kenari tesekkür ediyorum:))
oyyyyyyyyy bennnn senii yerim yerimmmm balım benimmmmmmm ama lahmacunun stüne balll olmazz yarın kahvaltıda yiyeceğim :)))

evet kuzum bu haftaya kadar çok güzel gidiyordumm bu haftaa kaçamaksız günüm olmadı ne yazıkkiiii ((( ama gerçekten sıkıntı üzüntüden oldu valla bak :))) 2 ay oldu güzelimmmm

kıskanççççç işdee ben diyorumm kıskançççççççç :)))

sevgili ecrinecrin daha yeni dogum yapmissin.emzirecende..ilk alti ay kilolarinin bir kismi kendiliginden gidecek saten..emziriyorum cift kisilik yiyeyim diye on kisilik yersen durum degisir tabi:)
:)))))))))))))))) yaa sen nerden buluyon bu lafları anlamıyorum kiii maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yedim yedim malesef mesajın geç geldi.kurabiye gitti.Dayanamadım.keşke yemeseydim.:78:Yetişemedin arkadaşım.yanlız midem kurabiyeyi bulunca şok geçirdi.çok yemişim gibi oldu.
tüh görüyonmu sen.... neyse önümüzdeki iki hafta hic kurabiye yeme ..ben sirami savdim de..ne yapalim zararin neresinden dönülse kardir:)

:)))))))))))))))) yaa sen nerden buluyon bu lafları anlamıyorum kiii maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sakiz cigne zihni aciyormus:))) kilo verirsem yüzümün cökmesini nasil engellerim die arastirma yaptimda bu gün internette..sakizin faydalariyla son buldu arastirmam:)

emziriyorum diye iki kisilik yemiyorum tabiki ama ister istemez bunye surekli acikiyor.bende hic olmazsa ana ogunler disinda neler atistirarak tok durabilirim onu ogrenmeye calismistim kisacasi.

2 ay 11 kilo gayet güzel ben de 3 ayda 15-20 diyorum ama demeyle olmuyo tabi sonuçta senelerdir aynı şeyi söylüyorum neyse zaman göstericek artık...

emziriyorum diye iki kisilik yemiyorum tabiki ama ister istemez bunye surekli acikiyor.bende hic olmazsa ana ogunler disinda neler atistirarak tok durabilirim onu ogrenmeye calismistim kisacasi.
canim benim doktorum dogumdan sonra bana demistiki en iyi sütü su yapar..bol su icmende hicbirsakinca yok bu durumda..nelerden tokluk hissedersin bilemem ama meyve atistirabilirsin..kuru meyvelerinde hem sana hem bebegine faydasi cok olur..sSIK SIK yersen zaten pekte actik hissedecegini sanmiyorum...normal dogum yaptinsa eger spora basla hic zaman gecirme..

ysimdi su benim meshur bisikletin üzerindey yaziyorum ..40 dakika bu sekilde daha cabuk gecer umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…