evet haklısın geri alıyorum lafımıııııı :)))insallah insallah
aa delimi neee..normal hayal kursam ne farkim kalacak...benim yazilari okurken gülemiicen mutlu olamiiicen...banane banane ben normal olmak istemiyorum.kilom normal olsun yeter:)
dur dur ozaman yeme..yarin daha keyifle yersin..su ic gider:)) yeme bak ne kadar mutlu olucan yemeyinde..yarin seni cooooktan yemistim dua et bugüne kaldin de kurabiyeye..sana öylene kadar mühlet kactin kactin kacamadin midemdesin onagöre de:)
yi anammm yiiii paspasınn olayımm çiğne beniiiiiiiiiiiiiiiihah yiiim actigin yollari..sen götür lahmacunlari sonrada yol actim de:)) yok kizim benden size rahat yok..kizarmayacagim iste.illede ilk 7 lerde gezerim...kolacan ederim sizi korurum kollarim :))
insallah insallah
aa delimi neee..normal hayal kursam ne farkim kalacak...benim yazilari okurken gülemiicen mutlu olamiiicen...banane banane ben normal olmak istemiyorum.kilom normal olsun yeter:)
dur dur ozaman yeme..yarin daha keyifle yersin..su ic gider:)) yeme bak ne kadar mutlu olucan yemeyinde..yarin seni cooooktan yemistim dua et bugüne kaldin de kurabiyeye..sana öylene kadar mühlet kactin kactin kacamadin midemdesin onagöre de:)
yedin degilmi kurabiyeyi..kurabiyecanavarlari sizi:)
evet haklısın geri alıyorum lafımıııııı :)))
yi anammm yiiii paspasınn olayımm çiğne beniiiiiiiiiiiiiiii
vallahi gördüğüm en tatlı delisinnn :)))seni cigniom haha
tatli lafindan dolayi tesekkür eder deli lafindan dolayi teessüf ederim..yada ikisinide birakiyorum kenari tesekkür ediyorum:))vallahi gördüğüm en tatlı delisinnn :)))
elma şekeri iyi kilo vermiş ama sıkı bi rakip gibi neadar zamanda verdin elma şekeri merakettim???
sevgili ecrinecrin daha yeni dogum yapmissin.emzirecende..ilk alti ay kilolarinin bir kismi kendiliginden gidecek saten..emziriyorum cift kisilik yiyeyim diye on kisilik yersen durum degisir tabi:)kizlarrrrrrrrrrrrrrr acillll yadimmmmmm
dogum yapali 50 gun oluyor.ve git gide kilo aliyorum su anda 85 kiloyyum.boyle giderse ne halde olacam dusunemiyorum.
su yontemlerinizden biraz bahsetsenize nolursunuz.zayiflamam lagzimmmm.ne yapmam gerekiyor.hic omrumde diyyet falan yapmadim.verebilirmiyim bu kilolariiii yaaaa:2::2::2::2:
oyyyyyyyyy bennnn senii yerim yerimmmm balım benimmmmmmm ama lahmacunun stüne balll olmazz yarın kahvaltıda yiyeceğim :)))tatli lafindan dolayi tesekkür eder deli lafindan dolayi teessüf ederim..yada ikisinide birakiyorum kenari tesekkür ediyorum:))
evet kuzum bu haftaya kadar çok güzel gidiyordumm bu haftaa kaçamaksız günüm olmadı ne yazıkkiiiielma şekeri iyi kilo vermiş ama sıkı bi rakip gibi neadar zamanda verdin elma şekeri merakettim???
kıskanççççç işdee ben diyorumm kıskançççççççç :)))aa asil ben verdim kiloyu..104 düm ben.sadece bu topige basladigim günü kilo baslangici sayiyorum..sen bosver onu bana sor bana..seker iste..erir gider:)))saka saka...sekerim gülsün diye yazdim bu mesaji..deliyim ya hani namimiza yakisalim..
:)))))))))))))))) yaa sen nerden buluyon bu lafları anlamıyorum kiii maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsevgili ecrinecrin daha yeni dogum yapmissin.emzirecende..ilk alti ay kilolarinin bir kismi kendiliginden gidecek saten..emziriyorum cift kisilik yiyeyim diye on kisilik yersen durum degisir tabi:)
tüh görüyonmu sen.... neyse önümüzdeki iki hafta hic kurabiye yeme ..ben sirami savdim de..ne yapalim zararin neresinden dönülse kardir:)Yedim yedim malesef mesajın geç geldi.kurabiye gitti.Dayanamadım.keşke yemeseydim. :78: Yetişemedin arkadaşım.yanlız midem kurabiyeyi bulunca şok geçirdi.çok yemişim gibi oldu.
:)))))))))))))))) yaa sen nerden buluyon bu lafları anlamıyorum kiii maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
emziriyorum diye iki kisilik yemiyorum tabiki ama ister istemez bunye surekli acikiyor.bende hic olmazsa ana ogunler disinda neler atistirarak tok durabilirim onu ogrenmeye calismistim kisacasi.sevgili ecrinecrin daha yeni dogum yapmissin.emzirecende..ilk alti ay kilolarinin bir kismi kendiliginden gidecek saten..emziriyorum cift kisilik yiyeyim diye on kisilik yersen durum degisir tabi:)
canim benim doktorum dogumdan sonra bana demistiki en iyi sütü su yapar..bol su icmende hicbirsakinca yok bu durumda..nelerden tokluk hissedersin bilemem ama meyve atistirabilirsin..kuru meyvelerinde hem sana hem bebegine faydasi cok olur..sSIK SIK yersen zaten pekte actik hissedecegini sanmiyorum...normal dogum yaptinsa eger spora basla hic zaman gecirme..emziriyorum diye iki kisilik yemiyorum tabiki ama ister istemez bunye surekli acikiyor.bende hic olmazsa ana ogunler disinda neler atistirarak tok durabilirim onu ogrenmeye calismistim kisacasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?