- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
cnm benimmmm şimdi normall bünye olarak bizzz geneldee aralarda 1 porsiyon meyve 1 bardak süt veya yoğurt yiyoruzz yada 2 galeta 10 leblkebiiii sen 1.5 porsiyon meyve 3 galeta yada 15 leblebii şeklinde götürebilirsin diye düşünüyorummmemziriyorum diye iki kisilik yemiyorum tabiki ama ister istemez bunye surekli acikiyor.bende hic olmazsa ana ogunler disinda neler atistirarak tok durabilirim onu ogrenmeye calismistim kisacasi.
2 ay 11 kilo gayet güzel ben de 3 ayda 15-20 diyorum ama demeyle olmuyo tabi sonuçta senelerdir aynı şeyi söylüyorum neyse zaman göstericek artık...
canim benim doktorum dogumdan sonra bana demistiki en iyi sütü su yapar..bol su icmende hicbirsakinca yok bu durumda..nelerden tokluk hissedersin bilemem ama meyve atistirabilirsin..kuru meyvelerinde hem sana hem bebegine faydasi cok olur..sSIK SIK yersen zaten pekte actik hissedecegini sanmiyorum...normal dogum yaptinsa eger spora basla hic zaman gecirme..
cnm benimmmm şimdi normall bünye olarak bizzz geneldee aralarda 1 porsiyon meyve 1 bardak süt veya yoğurt yiyoruzz yada 2 galeta 10 leblkebiiii sen 1.5 porsiyon meyve 3 galeta yada 15 leblebii şeklinde götürebilirsin diye düşünüyorummm
sagolun kizlar dediklerinizi deneyecem.ama yok boyle bir aclik yaaa dunyayi yiyesim var.sezeryan oldum.spora da baslayamiyorum.insallah daha cok almam.
duyum bakk kıskandığını fark etti gönlünü alıyorrr :))))duyum seni de tebrik ediyorum:)sen nekadar zamanda verdin uzun sürmüş olmalı
himm aclik hissi kötü iste..ama en güzel cözüm atistir sürekli ama kücük seyler atistir..diet bisküvileri meyve leblebi..acligini hissetmeden atistir hata..azicik azicik sürekli yersen aclik hissini yenmis olursun tabi ben dietisyen falan degilim..sadece tecrübelerime gre konusuyorumsagolun kizlar dediklerinizi deneyecem.ama yok boyle bir aclik yaaa dunyayi yiyesim var.sezeryan oldum.spora da baslayamiyorum.insallah daha cok almam.
ben dogumdan sonra 104 düm.2.5 sene önce..ilk 3 ayda 98 e düstüm.bir sene doksanlarda kaldim.sonraki iki sene 80 lerde..cok sükür bu ay 80 lerden kurtuldum..birde 70 lerden kurtulursamduyum seni de tebrik ediyorum:)sen nekadar zamanda verdin uzun sürmüş olmalı
canım benim çok doğal daha yenii çünküüü germe o kadar kendiniiiiiiii zorlama sakınnn yavaş yavaşş olurrr bak ne güzel kiiii bebeğini kucağına almışsınnn bence kiloyu filann biraz daha sonra dert ett şimdi keyfini çıkarrr ama salmada tabi kendinii :)))bebişimizin nazarlığınıda takalımm
evet evet kiskandim kiskanmammi..kim olsa o kizkanir sekermi seker elmami elma:)) ee yasta bayagi genc banane kiskaniyorum iste...ama benim kiskancligim son numaramin kiskancligi gibi..oda birinin elinde birse gördümü kiskaniyor ille alicam diyor..ben yazzik bak üzülüyor deyince vazgeciyor hatta kendinden birseyler veriyor:)) ee armut dibine düsermis canim kizim belli:))duyum bakk kıskandığını fark etti gönlünü alıyorrr :))))
selam arkadaşlar nasılsınız??
çocukları uyutunca girebildim..
kızlar geçen sene kilo yüzünden uzun çizme alamamıştım fermuar yarıda kalıyordu..yani sadece kıyafette muzdarip olmuyorsunuz..bakalım sezon sonuna kadar birazdaha zayıflayayım çizme alacağım..netten modellere bakıyorum..aynı sorunu yaşayanınız vardır sanırım..ama o sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkıyor arkadaşlar..
bol k.hidrat var akşam mercimek pilav ve patates tamamen k.hidrat üçü bi arada olmamalıydı öğleyi atlamışsın yine olmamış akşam için çorbanın yanına sebze yada başka bi yemek olsa iyi ourdu yada sadece salata yeterliydi diğerleri aynı gruptan bence dikkatÇok yoruldum bugün şimdi yemeğimi yedim ve bugünkü menümü yazayım dedim malum misafirler var fazla kalamıycam öpüyorum hepinizi ....
sabah
1 adet kır pidesi patatesli
ara
1 kuru kayısı
2 kuru erik
1 kuru incir
öğle
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav
2 dilim fırında patates
bol salata
bolca su ve bitki çayları
ama şimdi kahvenin yanında canım tatlı birşeyler istiyo ne yapsam bilemedim yersem haber veririm:)
bence fena değil ama pizzaları başka birine bitirt evde sen yeme bencesabah:
1/8 dilim piza
yarim dilim kepek ekmegi
2 kk peynir
ögle:
1/8 dilim pizza(ben yemeyince bitmiyor bunlar ya...)
bir büyük tabak salata
ara:2-3 catal makarna
aksam:
bir tabak tamamen yagsiz sebze haslamasi
2-3 kasik makarna(sebzenin icine kattim..hos oldu:)
kacgündür ilkdefa bugün aclik hissetmiyorum..sanirim aksamki makarnalardan..toplasan ceyrek dilim pizza var ama ekmek yok dikkatinizi cekerim..genede bu günkü menüm herzamandan biraz daha kalorili degilmi ?
:26:
güzeeeeeeeeel eferiiiiiinsabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 kaşık lor ve 20 gr bitter
ara:yok
öğlen:bol salata bir yumurta 2 porsyon peynir ve 2 dilim ekmek ile kahvaltı ve 3 zeytin
ara:yok
akşam:5 kaşık pirinsiz pırasa ve yarım kase tarhana çorbası ve bir kase yoğurt
2 meyvem ve bir süt eksik henüz
2 lt su 2 kupa yeşil çay
veeee bir ay sonra 2 mil leslie....
sabah meyve suyuyerine su içseydin bence öğlede fazla k.hidrat var sarma da dçorbada ekmekte aynıben de yazayım menümü
sabah : bir dilim ekmek , bir çay bardagı meyve suyu
( nektar bu maalesef ama çay içecek vaktm yoktu )
beş adet siyah zeytin bi kk peynir
ara: şekersiz çay ,yarım avuç kadar badem fındık kabak çekirdegi leblebi...
öğle : bir kase düğün çorbası( içinde biraz kırmızı et şehirye ve yogurt var)
dört adet sarma,bir dilim ekmek
ara: bi taneck kakaolu kurabiye bir şekersiz çay
( toplantıda ikramdı üç taneydi birini yedm)
akşam : üç küçük zeytinyaglı garnitürlü enginar ,iki yk yogurt, bir dilim ekmek
ara : yeşlçay
bir küçük elma
spor : yok (p.tesinden sonra)
sbah akşam aaz öğlede çoooooooook fazla olmuş dağıtsaydınya ne güzel veririken kilolarıı oldumu bu şimdi dikkat et biraz kızarım valla ısırırım o elmanın kulağından ona göre keşke banada böle kızan olsa sana kızıyom ama menümü görünce şaşıracaksınaslında bugün de yazmayacaktımm amaaa yazmadıkca daha çok yiyorummmm lütfenn kzın bana azarlayın küçük görünnnn
sabah-ara: 1 elma, 1 fincan süt
öğle:2 lahmacunnonunla kalsa iyii birde 1 dlm kadar ekmekle beraber acı soslu biber yedimm
ara: yarım muz
akşam: önce yemek yemeyeceğim diye 1 elma, 1 portakall sonraaa birşeylerin acısını çıkarmak için 1 lahmacun daha üstelik 3 kaşık da yalancı köfte( yoğurtlu)
bravoooooookizlar ya bugun yeme konusunda cok zorlandigim bir durum oldu..esim carsidayken beni almaya geldi..mc donaldstan birseyler almis yemis..koca bir pakette koltukta..icinden tavukburger cikarip verdi..al buda sen ye kismetin varmis diye..kismetki ne kismet:)) elimde avucumun icinde sicacik..bir kokuyor allahim..bir lokmada yutulasiseylerden:)) yemicem dedim icimden.ama avucumda sicacik...esim niye yemiyorsun yesene dedi.. evde söyle sicacik cay yapayim onla yerim dedim.eve geldim hamburger beni ben hamburgeri düsünüyoruz tabi..cocuklara dedim alin su hamburgeri paylasin yiyin:)) ellerimden kaydi gittiamaaaaaa yemedim..beni cok zorladi vallahi..hic bu kadar olmamistim ama genede yemedim..aferim demi bana
gel canım hoşgeldin aramızamerabalar diyerek uzaktan takip etmeye bi son verip ben de kilolarından müzdarip biri olarak aranıza katılmak istiyorum :) 5 gündür dikkat ediyorum 89 olabildim ancasanırım bu gruba girebilirim...
puding bide üstüne kurabiyeeeeeeeee inanamıyrm sanaaaaaaaaBu günki listem
sabah bir lokma ekmek azcık peynir
arada çeyrek kepek ekmek,kk tulum peyniri ,3 zeytin
öğle çorba,2 köfte
arada kakaolu puding
akşam pırasa kavurması,liht yoğurt
arada süt içmeyi düşünüyorum,ufak bide kurabiye
2 lt su
evet farklı bi meslek grubundan birisinin olması ii oldu artık danışırız sanasenelerdir dolaşıyorum zaten çocukluğumdan beri yani ama artık zamanı geldi de geçiyo ... bilmemmi yiyip yiyip de pişman olmalarla geçti ömrüm ben aslında psik.dan ım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte...İnşallah herkes dilediği görüntüye kavuşur
evvvet yaaaaa oku oku bitmiyo ama ben hoşlanıyrm bu durumdan mmuhabbetin olması güzelgene gevezeligimizle gecmisi cogalttik ya..millet dolmus ama gecmisi okumaktan mesaj yazamiyorlar:)
gel canım zaten çoğumuz doğum muzdaribiyiz biliste yap kendine geçmşi takip edip uygun bi liste yap bol su hergün menü bildirimi pazarları kilo bildirimi çok yiyince fırça ama en güzeli kilo verince tadılan mutluluk sağlıklı beslen kaarlı ol yeterlikizlarrrrrrrrrrrrrrr acillll yadimmmmmm
dogum yapali 50 gun oluyor.ve git gide kilo aliyorum su anda 85 kiloyyum.boyle giderse ne halde olacam dusunemiyorum.
su yontemlerinizden biraz bahsetsenize nolursunuz.zayiflamam lagzimmmm.ne yapmam gerekiyor.hic omrumde diyyet falan yapmadim.verebilirmiyim bu kilolariiii yaaaa:2::2::2::2:
Merhabalar evet az önce çıktım tartı üzerine ve 84 ü gördüm koşarak buraya bişeyler yazmak istedim..belki menülerimi paylasamam hergün ama yinede aranızda olup güç bulma isteği uyandı içimde..
gelelim menümüzeeeeeee
sabah:2 dilim az yağlı ekmek 2 b çay 3-4 zeytin
ara:bi avuç kuru üzüm 2 b çay 1 b rezene
öğle:5 dilim ekmek ve bol sucuk (ya bu okuldaki erkekler hep et türü yemek istiyo deliriyom bol yağlı mecburen yiyiorum çıkacam aralarından başka türlü olmayacak bol eyağlı et türü yemek bol ekmek başka bişi yok en iyisi salata yapıp okula götüreyim yoksa yusyuvarlak olacam)
ara:8-10 tane kuru üzüm
ara:yarım muz
akşam:3 dilim kpek ekmek 6-7 kaşık tavuklu mantar salata 2 b çay
ara:1 portakal 1 elma yarım gofret
yatarken:yarım bardak süt
evet bekliyrm fırçaları ele yorum yapmak kolayda kendini tutmak pek bi zor
ben okuldaki yemek grubundan ayrılsam ayıp olurmu ya ben öğlen çok yiyorum napsamkızlar ayrılık çıkartmış olurmuyum o masaya oturunca olmuyo yiyorum ne kadar kararlı olsamda
kuzummm ben sana kıyamam kiii hem biliyorum kiiii bu kaçamak sana ders olurrrr bir daha yapmazsınnn, kızlarr bugünnn 3 yıllldırr görüşmediğimm lise arkadaşımlaa görüştüm saçma sapan birşey yüzünden küsmüşdükkk :)))) bi garip oldum yaaaa bunun şerefinede bugün diyet falann yapmadım valla pişman da değilim 2 aydır rejimdeyim bir haftam da böyle olsun bu haftaa 1 gün bilee kaçamaksızz gitmedim biliyorum ki yarında tartıda artı çıkacağımmmm ama haftaya daha güçlüüü olacağımmmm ve haftayaaaa kendime vee sizlere sözz veriyorummm 72 yi görmek için elimden geleni yapacağımmmmmm diyete girdiğim günden beri ilk kez bu haftaaa kilo vermemiş olacağımmmm ama olsun cnm sağolsunnn bugünnn ben dostumu geri kazandımmm ne kadar zaman geçerse geçsin ve şartlar ne olursaaa olsunnnn emeklerinin çöpe gitmediğini görmek çok güzellll beeeelmam şekerim sende yoksun kimsede yok ya nerdsinz bende bna fırç çeken çok olur diyodum kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?