80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

emziriyorum diye iki kisilik yemiyorum tabiki ama ister istemez bunye surekli acikiyor.bende hic olmazsa ana ogunler disinda neler atistirarak tok durabilirim onu ogrenmeye calismistim kisacasi.
cnm benimmmm şimdi normall bünye olarak bizzz geneldee aralarda 1 porsiyon meyve 1 bardak süt veya yoğurt yiyoruzz yada 2 galeta 10 leblkebiiii sen 1.5 porsiyon meyve 3 galeta yada 15 leblebii şeklinde götürebilirsin diye düşünüyorummm

2 ay 11 kilo gayet güzel ben de 3 ayda 15-20 diyorum ama demeyle olmuyo tabi sonuçta senelerdir aynı şeyi söylüyorum neyse zaman göstericek artık...

evet canım bende memnunummm hızlı ve çok giden kilo hemen geliyorrrr o yüzden böyle kararında gitmesiii memnun ediyorr beni inşallahhhhhhh seninde gönlündekiii gibi olurrrr yeterki azmedelimmmmmm

sagolun kizlar dediklerinizi deneyecem.ama yok boyle bir aclik yaaa dunyayi yiyesim var.sezeryan oldum.spora da baslayamiyorum.insallah daha cok almam.

sagolun kizlar dediklerinizi deneyecem.ama yok boyle bir aclik yaaa dunyayi yiyesim var.sezeryan oldum.spora da baslayamiyorum.insallah daha cok almam.

canım benim çok doğal daha yenii çünküüü germe o kadar kendiniiiiiiii zorlama sakınnn yavaş yavaşş olurrr bak ne güzel kiiii bebeğini kucağına almışsınnn bence kiloyu filann biraz daha sonra dert ett şimdi keyfini çıkarrr ama salmada tabi kendinii :))) bebişimizin nazarlığınıda takalımm

himm aclik hissi kötü iste..ama en güzel cözüm atistir sürekli ama kücük seyler atistir..diet bisküvileri meyve leblebi..acligini hissetmeden atistir hata..azicik azicik sürekli yersen aclik hissini yenmis olursun tabi ben dietisyen falan degilim..sadece tecrübelerime gre konusuyorum
duyum seni de tebrik ediyorum:)sen nekadar zamanda verdin uzun sürmüş olmalı
ben dogumdan sonra 104 düm.2.5 sene önce..ilk 3 ayda 98 e düstüm.bir sene doksanlarda kaldim.sonraki iki sene 80 lerde..cok sükür bu ay 80 lerden kurtuldum..birde 70 lerden kurtulursam
ama ben böyle ciddi bir diet falan yapmadim.yavas verdim cünkü düzenli spor ve diet olayim olamadi..yazlari verdim..kislarida almamak icin savastim..bu yik tam tersini yapiyorum..kisin verecegim yazin almamak icin savasacagim insallah.

tesekkur ederiz nazarlik icin
ya insam dogumdan sonra cok acayip duygulara giriyor.genede dikkat etmeliyim sanirsam.

duyum bakk kıskandığını fark etti gönlünü alıyorrr :))))
evet evet kiskandim kiskanmammi..kim olsa o kizkanir sekermi seker elmami elma:)) ee yasta bayagi genc banane kiskaniyorum iste...ama benim kiskancligim son numaramin kiskancligi gibi..oda birinin elinde birse gördümü kiskaniyor ille alicam diyor..ben yazzik bak üzülüyor deyince vazgeciyor hatta kendinden birseyler veriyor:)) ee armut dibine düsermis canim kizim belli:))

selam arkadaşlar nasılsınız??
çocukları uyutunca girebildim..

kızlar geçen sene kilo yüzünden uzun çizme alamamıştım fermuar yarıda kalıyordu..yani sadece kıyafette muzdarip olmuyorsunuz..bakalım sezon sonuna kadar birazdaha zayıflayayım çizme alacağım..netten modellere bakıyorum..aynı sorunu yaşayanınız vardır sanırım..ama o sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkıyor arkadaşlar..

bnm de çizme zor kapanıodu bi de boyl magazada bilmş tipler vardır ya esner o efendm esner der daha çok sinir bozlr insann gerçi bilekte giyiyom o corap gibi giylenlerden ...ama seneye ben de istıorm oyle çizme eteklerle hoş duruo

Son düzenleme:
günaydınlar benden başka kimse yazmamaış hafta sonu olunca galiba önce yorum yapam sonra utanç menümü yazam fırça yyem azıcık tabi yoruma bakıp sen ne ettin demek serbest

bol k.hidrat var akşam mercimek pilav ve patates tamamen k.hidrat üçü bi arada olmamalıydı öğleyi atlamışsın yine olmamış akşam için çorbanın yanına sebze yada başka bi yemek olsa iyi ourdu yada sadece salata yeterliydi diğerleri aynı gruptan bence dikkat

bence fena değil ama pizzaları başka birine bitirt evde sen yeme bence
güzeeeeeeeeel eferiiiiiin

sabah meyve suyuyerine su içseydin bence öğlede fazla k.hidrat var sarma da dçorbada ekmekte aynı
sbah akşam aaz öğlede çoooooooook fazla olmuş dağıtsaydınya ne güzel veririken kilolarıı oldumu bu şimdi dikkat et biraz kızarım valla ısırırım o elmanın kulağından ona göre keşke banada böle kızan olsa sana kızıyom ama menümü görünce şaşıracaksın
bravooooooo
merabalar diyerek uzaktan takip etmeye bi son verip ben de kilolarından müzdarip biri olarak aranıza katılmak istiyorum :) 5 gündür dikkat ediyorum 89 olabildim anca sanırım bu gruba girebilirim...
gel canım hoşgeldin aramıza

puding bide üstüne kurabiyeeeeeeeee inanamıyrm sanaaaaaaaane güzel can sıkıyom dimiiiiii

evet farklı bi meslek grubundan birisinin olması ii oldu artık danışırız sana

gene gevezeligimizle gecmisi cogalttik ya..millet dolmus ama gecmisi okumaktan mesaj yazamiyorlar:)
evvvet yaaaaa oku oku bitmiyo ama ben hoşlanıyrm bu durumdan mmuhabbetin olması güzel

gel canım zaten çoğumuz doğum muzdaribiyiz biliste yap kendine geçmşi takip edip uygun bi liste yap bol su hergün menü bildirimi pazarları kilo bildirimi çok yiyince fırça ama en güzeli kilo verince tadılan mutluluk sağlıklı beslen kaarlı ol yeterli

gelelim menümüzeeeeeee
sabah:2 dilim az yağlı ekmek 2 b çay 3-4 zeytin

ara:bi avuç kuru üzüm 2 b çay 1 b rezene

öğle:5 dilim ekmek ve bol sucuk (ya bu okuldaki erkekler hep et türü yemek istiyo deliriyom bol yağlı mecburen yiyiorum çıkacam aralarından başka türlü olmayacak bol eyağlı et türü yemek bol ekmek başka bişi yok en iyisi salata yapıp okula götüreyim yoksa yusyuvarlak olacam)

ara:8-10 tane kuru üzüm

ara:yarım muz

akşam:3 dilim kpek ekmek 6-7 kaşık tavuklu mantar salata 2 b çay

ara:1 portakal 1 elma yarım gofret

yatarken:yarım bardak süt

evet bekliyrm fırçaları ele yorum yapmak kolayda kendini tutmak pek bi zor
ben okuldaki yemek grubundan ayrılsam ayıp olurmu ya ben öğlen çok yiyorum napsamkızlar ayrılık çıkartmış olurmuyum o masaya oturunca olmuyo yiyorum ne kadar kararlı olsamda

Merhabalar evet az önce çıktım tartı üzerine ve 84 ü gördüm koşarak buraya bişeyler yazmak istedim..belki menülerimi paylasamam hergün ama yinede aranızda olup güç bulma isteği uyandı içimde..

Merhabalar evet az önce çıktım tartı üzerine ve 84 ü gördüm koşarak buraya bişeyler yazmak istedim..belki menülerimi paylasamam hergün ama yinede aranızda olup güç bulma isteği uyandı içimde..

Kesinlikle doğru karar vermişssin. Bende pazartesi den beri burdayım ama burdaki arkadaşların verdiği motivasyon inanılmaz...Yoksa 3.gün yine vazgeçmiş tatlıları mideye indiriyor olurdum.

Sadece ekmeği abartmışsın gibi geldi bana.. ekmeği azaltsan sorun kalmaz gibi geliyor canım

Merhaba kızlar yarınki listeye alınırmıyım bilmiyorum ama ben kilomu bugünden bildiriyim istedim

82,6

pazar gelemem çünkü

herkese kaçamaksız ve güzel geçen haftasonşarı diliyorum.hoşçakalın

elmam şekerim sende yoksun kimsede yok ya nerdsinz bende bna fırç çeken çok olur diyodum kimsecikler yok

elmam şekerim sende yoksun kimsede yok ya nerdsinz bende bna fırç çeken çok olur diyodum kimsecikler yok
kuzummm ben sana kıyamam kiii hem biliyorum kiiii bu kaçamak sana ders olurrrr bir daha yapmazsınnn, kızlarr bugünnn 3 yıllldırr görüşmediğimm lise arkadaşımlaa görüştüm saçma sapan birşey yüzünden küsmüşdükkk :)))) bi garip oldum yaaaa bunun şerefinede bugün diyet falann yapmadım valla pişman da değilim 2 aydır rejimdeyim bir haftam da böyle olsun bu haftaa 1 gün bilee kaçamaksızz gitmedim biliyorum ki yarında tartıda artı çıkacağımmmm ama haftaya daha güçlüüü olacağımmmm ve haftayaaaa kendime vee sizlere sözz veriyorummm 72 yi görmek için elimden geleni yapacağımmmmmm diyete girdiğim günden beri ilk kez bu haftaaa kilo vermemiş olacağımmmm ama olsun cnm sağolsunnn bugünnn ben dostumu geri kazandımmm ne kadar zaman geçerse geçsin ve şartlar ne olursaaa olsunnnn emeklerinin çöpe gitmediğini görmek çok güzellll beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…