kuzummm ben sana kıyamam kiii hem biliyorum kiiii bu kaçamak sana ders olurrrr bir daha yapmazsınnn, kızlarr bugünnn 3 yıllldırr görüşmediğimm lise arkadaşımlaa görüştüm saçma sapan birşey yüzünden küsmüşdükkk :)))) bi garip oldum yaaaa bunun şerefinede bugün diyet falann yapmadım valla pişman da değilim 2 aydır rejimdeyim bir haftam da böyle olsun bu haftaa 1 gün bilee kaçamaksızz gitmedim biliyorum ki yarında tartıda artı çıkacağımmmm ama haftaya daha güçlüüü olacağımmmm ve haftayaaaa kendime vee sizlere sözz veriyorummm 72 yi görmek için elimden geleni yapacağımmmmmm diyete girdiğim günden beri ilk kez bu haftaaa kilo vermemiş olacağımmmm ama olsun cnm sağolsunnn bugünnn ben dostumu geri kazandımmm ne kadar zaman geçerse geçsin ve şartlar ne olursaaa olsunnnn emeklerinin çöpe gitmediğini görmek çok güzellll beee
evet cnm benim yaaaaaa 1 haftanın sonundaaa moralimi düzeltecek birşey oldu şükür kiiii olsunnn kuzum haftayaaaa veririzz bizdeee bir haftaa çok da büyük bir kayıp değillllolur o kadar canım ya yaklaşık aynı dönemde başladık senle ama sen benden daha başarılısın maşallah nerdeyse yarı yarıya senle benim durumum bi hafta artı çık ne olur ama benim ikinci haftam olacak artıda ve baya bi artı olacak eminim arkadaşlarınla aranın düzelmesine sevindim insan çok mutlu oluyo dimi böyle anlarda
kuzummm ben sana kıyamam kiii hem biliyorum kiiii bu kaçamak sana ders olurrrr bir daha yapmazsınnn, kızlarr bugünnn 3 yıllldırr görüşmediğimm lise arkadaşımlaa görüştüm saçma sapan birşey yüzünden küsmüşdükkk :)))) bi garip oldum yaaaa bunun şerefinede bugün diyet falann yapmadım valla pişman da değilim 2 aydır rejimdeyim bir haftam da böyle olsun bu haftaa 1 gün bilee kaçamaksızz gitmedim biliyorum ki yarında tartıda artı çıkacağımmmm ama haftaya daha güçlüüü olacağımmmm ve haftayaaaa kendime vee sizlere sözz veriyorummm 72 yi görmek için elimden geleni yapacağımmmmmm diyete girdiğim günden beri ilk kez bu haftaaa kilo vermemiş olacağımmmm ama olsun cnm sağolsunnn bugünnn ben dostumu geri kazandımmm ne kadar zaman geçerse geçsin ve şartlar ne olursaaa olsunnnn emeklerinin çöpe gitmediğini görmek çok güzellll beee
çok teşekkür ederimm cnmmm bende senin adınaa sevindim benim yaşadığım duyguları yaşamışsınnn o zaman sendecanım ben de 2 arkadaşımla bunu yaşadım ve çok mutlu oldum..senin adına çok sevindim...
çok teşekkür ederimm cnmmm bende senin adınaa sevindim benim yaşadığım duyguları yaşamışsınnn o zaman sende
canım benim biri taaa ilkokul3ten beri arkadaşımdı hem de..diğeri de fakülteden çok şey paylaştığım bir arkadaşım...amagecti gitti...bi dah dargınlık olmaz umarım...
ne güzel anlatmışsın yesem pişmanlık yememsem açlık :))bu ara ben de gergindim diyet konusunda yesem pişmanlık yemesem açlık bir türlü düzen yok yorgunluk çok iş çok..of of..elimden geldiğince takılmamaya karar verdim..sadece spora ağırlık vermek istiyorum biraz yapablirsem..4 ayım bitti 5 olacak nerdeyse olur sanırım böyle takılmalar...
simdi ben bu msajin neresinden basliiim..önce en önemlisinden baslayayim..canim annenin birseyi cikmadigina cok sevindim..gözün aydin diyorum öncelikle..dieeeeeet konusuna gelince...biliyordum senin böyle esneyeceginikızlar ben geldimmmm öpüyorum hepinizi annemin hiç bişisi çıkmadı çok şükür pre menopoz muş yane menopoz öncesinde olurmuş böle bişi nese azcık geçmiş yapim dün kü menümü yazamadım bugün bozdum walla diyeti son gün diye öznur gebercek benıbide bi tane mont aldım kendıme bugün tam üzerime göre yane daracık oluyo büyük bedenını almadım ben zayıflıcam diye baharlık zaten nısan gibi giyerim walla ooohhhhhh annemde çok zayıflamışsın dedi zaten kızlar 75 e düşünce önce sonra yapalım öznurrrrrrrrrrrr nediyosun
bende gecen hafta 2 senedir görüşmediğim can ciğer bi arkadaşımla görüşmüştüm hissettiğim şey tam olarak sankı aylarca evımden uzak kalıpta evıme dönmek gibiydi
kızz bende de misafir vardıı yoksaaa az da olsa sayfa ilerletirdimm amaaaa :)))naber fistiklar...bugün misafirim vardi..öylen geldi.üstüne bir grup daha..evde yaklasik 20 kisi vardik..6 si büyük gerisi coluk cocuk..allahim ya neydi o telas o gürültü ..tam bir kiyamet yeri gibiydi valla..cok yoruldum.kafam cok sisti.kazan kazan yemekler gitti valla:)) ama ben misafiri cok seviyorum...tek zorlandigim yemek isi oldu..sofraya bir oturdum allahim bir telasla yemekler tükeniyor..bakinca tok karna aciktim..aldim önüme koca bir salatayi..ay dayanmam cok zor oldu..ama dayandim..yeni gittiler..bir bakayim bizim hatunlardan kimvar kim yok kim ne demis dememiss...ay ay ben olmayinca hic sohpette olmamis ha..gecmisi okumak cok kolay oldu:))) aferin size ben yokken az konusunda gecmis cabuk bitsin:)))
simdi ben bu msajin neresinden basliiim..önce en önemlisinden baslayayim..canim annenin birseyi cikmadigina cok sevindim..gözün aydin diyorum öncelikle..dieeeeeet konusuna gelince...biliyordum senin böyle esneyeceginibirucuk kilo verdin ya rahatladin hemen.. vururum kiz seni kanlakar yoldaslar derken aa herkeste bir esneme bir rahatlik..aloooooooo yaza az kaldi..zaman kisaliyor.saglikli kilovermek istiyorsan tam zamani..biraz tut kendini..yahu benim canim yokmu...yemiyorum kardesim yemiyorum...ac geziyorum gene yemiyorum:) yesemde acim yemesemde:)
insallah giyersin montu..ama esnemede daha alalarini giy:))) yok kiz ben 70 de yapmak istiyorum öncesi sonrasini:) benim daha 8 kilom var ama insallah birkac ayda kurtulurum ondanda:)))
maşalah ya sende nasıl bi irade var anlamıyrm keşke bende de olsa bu irade benmde azıcık çek kulğımıda bende senin gibi olam ya iki ayda anca 6 kilo verebildim sayıyorum yerimde diycem ama artılardayım yardııııııııııııııımsabah:
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
1 dilim pastirma
1 catal ucuyla kaymak
1 yk tulum peyniri
ara: bir mandalin
ögle:yok(ev cok kalabalikti hic firsat bulamadim yemek yemege..yapmaktan tabi:))
ara: 10-15 adet üzümtanesi
aksam:
2 yk bulgur pilavi
1 tane tavuk kanadi
1 tabak salata
ara: 1 yemek kasigi kadar cekirdek..(okey oynuyordum dalmisim:))
1/2 lt.su
8-10 kupa sicak icecekler(sekersiz)
1 kupa iki sekerli kahve ictim ama öyleden sonra:))
aslinda su anda acayip aclik hissediyorum ama..yarin tarti günü.bu yüzden elma bile yemeyecegim
olsun sen genede yaz..yazerken utanirsin en azindan yarin aklindan cikmaz:))kızlar menumu yazcm ama valla butun gun dısarldaydk eşimle sabahn yedisnden ikindiye kadar diyet falan olmadı bugun yanii yne istersnz menuyu yazarm duzensz oldu kesnlkle farkındaym ...
afferim kiz sana:)) özledinmi beni hi hikızz bende de misafir vardıı yoksaaa az da olsa sayfa ilerletirdimm amaaaa :)))
ay yoldasim ya hergün su totoma 40 dk.eziyet ettim valla:)) bu gün daha yapmadim..esasinda yapacak halimde kalmadi yani....ama söz sözdür birazdan cikarim gene bisikletin tepesine..hatta simdi cikayim ya...kurtulayim su iskenceden...öpüyorum senıde yerim fırçanıda çok keyifliyim wallahaftaya hedefim 78 yavrum walla azmıne hayranım öznurum ne diyimm ama annemler olunca dayanamdım bi nevide kutlama oldu yane ama inan bana önumuzdeki haftayı 0 kaçamakla çıkaracağim söz veriyorum sana spor ne alemde bu arada
tövbe yarabbimm dersinnn namaz kılmadı da vicdan azabı çekiyooooo :)))))olsun sen genede yaz..yazerken utanirsin en azindan yarin aklindan cikmaz:))
afferim kiz sana:)) özledinmi beni hi hi
ay yoldasim ya hergün su totoma 40 dk.eziyet ettim valla:)) bu gün daha yapmadim..esasinda yapacak halimde kalmadi yani....ama söz sözdür birazdan cikarim gene bisikletin tepesine..hatta simdi cikayim ya...kurtulayim su iskenceden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?